Убиват котки с пушка в Пловдив

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Re: Убиват котки с пушка в Пловдив

Мнениеот Синьо сърце » 23 авг 2010 21:15

megan fox написа:
Синьо сърце написа: Кой плъх ще убие котка,ти в ред ли си?Скоро на вилата едно коте на 10 месеца домъкна удушен,по-голям от него!И змия са ми мъкнали!Но като си далеч от животните,няма как да знаеш,можеш само да лаеш...В къщи си имам котка,тази година имаше малки.По принцип ги продавам по 400 лв,но на теб ,ако искаш ще ти подаря от следващото котило,да видиш какво е животинка в дома ти...Пък може и да понаучиш нещо за животните,най-малкото да носиш отговорност!Плъх ще убие котка,смях.......

Забавен си! Ти да не гледаш рисове или тигри?! И да, има доста плъхове, които могат да убият котка без проблеми! Ти си виждал котката ти да носи удушен плъх, а аз съм виждал плъх да убива котка!

А колкото до това, че би ми подарил котенце... ще се наложи да ти откажа - не обичам котки, в нас гледам само кучета и птици! И бтв само да те светне, че със сигурност имам много повече животни в нас, отколкото ти някога си имал!

Не,няма плъх който да убие котка без проблеми(освен ако котката е на 2 месеца).5-6 плъха могат,но тогава котката няма да приеме боя...Просто тя е 4 пъти по-бърза от плъха и той няма никакъв шанс...Преди 2 месеца взех котка,която обаче се е била за котенцата си с 4 - 5 кучета... Естествено е загубила,едно от псетата ослепя,другото е с едно око,тя беше в много тежко състояние-Така или инак оцеля и днес е горд стопанин на къща в Пазарджишко(там я настаних).И дере мишки на общо основание,и пак е бременна-онзи ден хората наминаха и ми разправиха какво прави!
Някой нагоре спомена,че питбула му чистел котки...Имам познат с хубава котка,можем да ги срещнем.
Само че котката е 20 килограма,за да има някакво равенство при боя :lol: .Тя вече има три битки с подобни псета,при едната питбул беше жив одран и скалпиран за 7-8 минути!Някой ако е мераклия,да заповяда!С 2 кг котка е лесно,с тази е по-трудничко,отворковци!Не е тигър,но не е и улична :P
Пускате 30 кила пес срещу коте и се радвате,дайте да поизравним килата...Не ви стиска,нали?
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 23 авг 2010 23:35

Синьо сърце написа:
megan fox написа:
Синьо сърце написа: Кой плъх ще убие котка,ти в ред ли си?Скоро на вилата едно коте на 10 месеца домъкна удушен,по-голям от него!И змия са ми мъкнали!Но като си далеч от животните,няма как да знаеш,можеш само да лаеш...В къщи си имам котка,тази година имаше малки.По принцип ги продавам по 400 лв,но на теб ,ако искаш ще ти подаря от следващото котило,да видиш какво е животинка в дома ти...Пък може и да понаучиш нещо за животните,най-малкото да носиш отговорност!Плъх ще убие котка,смях.......

Забавен си! Ти да не гледаш рисове или тигри?! И да, има доста плъхове, които могат да убият котка без проблеми! Ти си виждал котката ти да носи удушен плъх, а аз съм виждал плъх да убива котка!

А колкото до това, че би ми подарил котенце... ще се наложи да ти откажа - не обичам котки, в нас гледам само кучета и птици! И бтв само да те светне, че със сигурност имам много повече животни в нас, отколкото ти някога си имал!

Не,няма плъх който да убие котка без проблеми(освен ако котката е на 2 месеца).5-6 плъха могат,но тогава котката няма да приеме боя...Просто тя е 4 пъти по-бърза от плъха и той няма никакъв шанс...Преди 2 месеца взех котка,която обаче се е била за котенцата си с 4 - 5 кучета... Естествено е загубила,едно от псетата ослепя,другото е с едно око,тя беше в много тежко състояние-Така или инак оцеля и днес е горд стопанин на къща в Пазарджишко(там я настаних).И дере мишки на общо основание,и пак е бременна-онзи ден хората наминаха и ми разправиха какво прави!
Някой нагоре спомена,че питбула му чистел котки...Имам познат с хубава котка,можем да ги срещнем.
Само че котката е 20 килограма,за да има някакво равенство при боя :lol: .Тя вече има три битки с подобни псета,при едната питбул беше жив одран и скалпиран за 7-8 минути!Някой ако е мераклия,да заповяда!С 2 кг котка е лесно,с тази е по-трудничко,отворковци!Не е тигър,но не е и улична :P
Пускате 30 кила пес срещу коте и се радвате,дайте да поизравним килата...Не ви стиска,нали?
Щом хората ти казват какво прави твойта котка, ясно ми е за какво става въпрос...
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 23 авг 2010 23:43

Ква е тая котка 20 кила бе :lol: :lol: Да не е тая :? :lol:
[wrapimg=]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_01/fatcat_228x358.jpg[/wrapimg]
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 авг 2010 00:57

Alex написа:Щом хората ти казват какво прави твойта котка, ясно ми е за какво става въпрос...

Това не е мойта котка,това е котката ,която се е борила за децата си и която спасих-естествено с помощта на ветеринарите...Добри хора я взеха при себе си на въпросната къща и като идват към София,ми се обаждат да кажат какво става с нея-защото когато в ранната сутрин я намерих безпомощна и с два раздрани до кост крака,плчс другите рани по нея и с труповете на децата ѝ около нея,я възприех като кауза,която доведох до успешен край!Толкоз за неразбралите,моята котка си е вкъщи и спи отдавна,тя никога не е виждала улицата,освен от балкона...
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 авг 2010 00:59

Cesc Fabregas написа:Ква е тая котка 20 кила бе :lol: :lol: Да не е тая :? :lol:
[wrapimg=]http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2007/08_01/fatcat_228x358.jpg[/wrapimg]

Не,бате-това си е дебела домашна котка на снимката...А оная си е пак котка,ама малко по-друга разновидност...
Това май е по-близо до истината...
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 авг 2010 01:24

Това е дива котка 8-)
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 24 авг 2010 01:30

Cesc Fabregas написа:Това е дива котка 8-)

Аз казах,че не е улична и не е тигър...Но е котка и достоен противник за великите питбули.Всъщност оригиналът е кръстоска между дива котка и рис,но определено прилича на това от снимката...Пак казвам-жив одран и скалпи!ран

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 24 авг 2010 03:22

Синьо сърце написа:Някой нагоре спомена,че питбула му чистел котки...Имам познат с хубава котка,можем да ги срещнем.

Този някой бях аз. Ок, айде да ги срещнем, само че питбула ми е 50 килограма (от руските питове е, а те са доста едрички мaмицата им). И питбула ми не чисти само котки, а в общи линии скача на всичко, което се движи на 4 крака, но хора не напада без команда. ;) Дори веднъж искаше да скочи на мечка, която един мангал разкарваше насам-натам свирейки с гадулка. Ест мечката щеше да го убие за секунди, но поне кучето ми няма нито грам страх. :)

П.П. Кучето ми е убивало рис... това само информативно. ;)
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 24 авг 2010 11:14

всякакви питбули, ротвайлери, догове и тн. са ужасно грозни и противни за мен същества!
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 24 авг 2010 11:15

Cesc Fabregas написа:всякакви питбули, ротвайлери, догове и тн. са ужасно грозни и противни за мен същества!

Как смееш ! :evil: :evil: :evil:

Върни се в “Свободна зона”