megan fox написа:Синьо сърце написа: Кой плъх ще убие котка,ти в ред ли си?Скоро на вилата едно коте на 10 месеца домъкна удушен,по-голям от него!И змия са ми мъкнали!Но като си далеч от животните,няма как да знаеш,можеш само да лаеш...В къщи си имам котка,тази година имаше малки.По принцип ги продавам по 400 лв,но на теб ,ако искаш ще ти подаря от следващото котило,да видиш какво е животинка в дома ти...Пък може и да понаучиш нещо за животните,най-малкото да носиш отговорност!Плъх ще убие котка,смях.......
Забавен си! Ти да не гледаш рисове или тигри?! И да, има доста плъхове, които могат да убият котка без проблеми! Ти си виждал котката ти да носи удушен плъх, а аз съм виждал плъх да убива котка!
А колкото до това, че би ми подарил котенце... ще се наложи да ти откажа - не обичам котки, в нас гледам само кучета и птици! И бтв само да те светне, че със сигурност имам много повече животни в нас, отколкото ти някога си имал!
Не,няма плъх който да убие котка без проблеми(освен ако котката е на 2 месеца).5-6 плъха могат,но тогава котката няма да приеме боя...Просто тя е 4 пъти по-бърза от плъха и той няма никакъв шанс...Преди 2 месеца взех котка,която обаче се е била за котенцата си с 4 - 5 кучета... Естествено е загубила,едно от псетата ослепя,другото е с едно око,тя беше в много тежко състояние-Така или инак оцеля и днес е горд стопанин на къща в Пазарджишко(там я настаних).И дере мишки на общо основание,и пак е бременна-онзи ден хората наминаха и ми разправиха какво прави!
Някой нагоре спомена,че питбула му чистел котки...Имам познат с хубава котка,можем да ги срещнем.
Само че котката е 20 килограма,за да има някакво равенство при боя
Пускате 30 кила пес срещу коте и се радвате,дайте да поизравним килата...Не ви стиска,нали?

[/center]