rstein написа:Не знам защо в спортен сайт влизат такива теми, но, както и да е,искам да кажа по въпроса следното: Италия има 5 държавни опери, България - 15!? Америка - нито една! Изчислено е, че за да бъде на приход един спектакъл оперен или филхармоничен в Пловдив, трябва всички зрители да напълнят залата и да платят по 220 лв билети! Ами хайде, защитниците на културата - идете и пълнете залата и плащайте по 220 лв билети като толкова искате култура! Ако не сте в състояние - просто си мълчете! Нека онези некадърни хрантутници първо се научат как да правят пари, пък тогава ще им отидем на представленията1 Не да чаката на държавна ясла до пенсия! Браво на Бойко Борисов, браво на ГЕРБ! Само така с остатъците от комунизма! Където пратихме АФД-то , там ще иде и операта!

Аз всеки път когато съм бил, залата е била пълна догоре, а билетите са несавнимо по-скъпи от билетите за каквото и да е в страната. Можеш ли да ми споменеш кой експерт определи тая цена от 220лв за билет, че ми е смешно малко... Какви разходи има в операта, освен заплати, които са мизерни и няколко прожектора? Дали не си се объркал малко, с идеята да заемеш някаква позиция на всяка цена?
ААААААААААААААА ХАХХАХА, но последното ти мнение е култово!!
Знаеш ли, когато любимите ти чалгарчета направят собствена продукция, без да я взимат от Гърция или Сърбия, тогава ела пак. Като цяло, родните оперни певци изкарват значително повече пари за България от мизерните чалгаджийки, но го правят извън страната.
Меци, знам, че не беше към мен, но мнението ми е, че трябва да се гласува и не мисля, че е глупаво.