Вежди Рашидов-Гробаря на БГ културата

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Re: Вежди Рашидов-Гробаря на БГ културата

Мнениеот hellyeah » 20 юли 2010 00:30

tprodanov написа:
Alex написа:[offtopic]Към prodanov: ВМРО?[/offtopic]

Е нали отговорих, та даже и съм цитиран.
Не знам що реши, че точно ВМРО нямат ченгета, въпреки, че напоследък са взели да ги гонят..

ВМРО на Каракачнов е най-ченгеджийската партия.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 20 юли 2010 00:31

Неутрален написа:Понеже съм пряко свързан и засегнат от проблема, ще си кажа какво ми е на душата. Ние - културните работници в тази т.н. държава сме почти 2500 човека. Е точно от нас ли ще започнат съкращенията ? В тази скапана и ши.ана държава има 500 000, забележете половин милион администрация, защо там не започнат да режат ? Не стига че средната заплата , брутна , в нашия оркестър е някъде около 450 лева, демек чисти са доста по малко, КАКВО ТРЯБВА ДА ОТРЕЖЕТЕ Г_СИН МИНИСТЪР ? Ми направо закривайте всичко и откри 100 галерии да ти е спокойно на душата поне. Не мисля че точно културата е основния проблем в тази държава. Да, има неща от които може да се спести, има начина да се преструктуират офд-та но не по този селски , грозен и долен начин. А дали някой ходи или не на театър и опера, това ясно си личи като излезеш по улиците и се позагледаш във физиономиите на хората. Лъха на чалга от всякаде, на никой не му дреме за култура. Затова сме на това дередже. Докато се пълнят чалга клубовете и силиконките са главна атракция в държавата, НИЩО ДОБРО не ни чака. Не може да закриваш опери , а едновремено с това да пускаш кьорфишеци за някакъв си БГ лУвър за стотици милиони. поредния абсурд в тази кочина, наречена България. Аз лично съм учил доста години и не мога да си обясня как една чистачка, едва едва с 300 заора завършила осносвно образование може да взима заплата коолкото мен . Парадокси колкото искаш. А ти лапе смотано, ходи да си пиеш млякото и не пиши глупости. Ние сме хора на изкуството и не се делим на червени и бембени. А за тези които си гласувал,любимите ти гербери, и конкретно в случая за лай.ото ПАНКИН, сигурен съм на 100 % че той е един от тези инициятори за тази простотия, ще ви кажа само.....абе нищо няма да ви кажа. На вас толкова ви е умствения багаж, че надали ще разберете някога за какво става въпрос. Въпросния Панкин е 3 поколение комунист, какво прави в мин. на културата не ми е ясно. 3 пъти се пробва за директор и 3-те пъти го изгониха. Какво да говоря повече. А защо ли си смени фамилията този педе.аст ? Сигурно уханието на комунизъм щеше да го издаде, не че хората не го знаят. Това е типичният пример за напарфюмирано лайно. Как да очакваш от такова същество да свърши някаква полезна работа... Преди повече от 2000 години Аристотел е казал : Колко по силна култура има една държава, толкова тя (държавата)е по силна.

Ще ти отговоря..културен...работнико... :) Аз съм..некултурен.И не съм работник..Трябва да се свиква,че държавата не е ясла да ..ручаш...Ако си кадърен...бъди и културен...работник :)
РОДЕНИТЕ ДА ПЪЛЗЯТ НЕ МОГАТ ДА ЛЕТЯТ

Потребителски аватар
hellyeah
Контакти:

Мнениеот hellyeah » 20 юли 2010 00:36

МЕЦИ написа:
hellyeah написа:
Бижутера написа:tprodanov , за кой гласува миналото лято?

Тъй като tprodanov не ти отговаря ще ти отговоря аз-за октопода БКП-тъй като всички сме балъци,всички сме гласували за разклоненията на октопода БКП-БСП,ДПС,РЗС,АТАКА ,Синята коалиция.ГЕРБ.

не обобщавай..от 91 не гласувам..оставям го на ...умните... :)

и ти с в хора на балъците,защото не гласуваш,виж ако отидеш да гласуваш и напишеш върху бюлетината A.C.A.B,това вече е друго нещо.
“Не купувам от Lafka”

Потребителски аватар
ace_ventura
Контакти:

Мнениеот ace_ventura » 20 юли 2010 00:36

hellyeah написа:ВМРО на Каракачнов е най-ченгеджийската партия.

Мисля, че си допуснал правописна грешка при думата "ченгеджийската". Вместо "КИ" си написал "НГЕ".
Също така, искам да похваля колегата "Неутрален" за коментара си, много добре го е казал. Докато чалгата е навсякъде около нас (дори в дясно има банер на неквЪ козЪ), няма бъдеще за нас :!: :!: :!:
Последна промяна от ace_ventura на 20 юли 2010 00:38, променено общо 1 път.
Hey you! Don't help them to bury the light. Don't give in without a fight.

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 20 юли 2010 00:38

hellyeah написа:
МЕЦИ написа:и ти с в хора на балъците,защото не гласуваш,виж ако отидеш да гласуваш и напишеш върху бюлетината A.C.A.B,това вече е друго нещо.

аз съм балък,но ти си..започва с г и завършва с к :)
Последна промяна от МЕЦИ на 20 юли 2010 00:39, променено общо 1 път.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2010 00:39

Неутрален, това, че хората нямат култура в себе си, не е ли точно ваша отговорност, на културните дейци?

Меци, това е дълбок спор, но аз лично за мен съм убеден, че има смисъл от гласуване. И не се смятам за глупак.

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 20 юли 2010 00:39

Не знам защо в спортен сайт влизат такива теми, но, както и да е,искам да кажа по въпроса следното: Италия има 5 държавни опери, България - 15!? Америка - нито една! Изчислено е, че за да бъде на приход един спектакъл оперен или филхармоничен в Пловдив, трябва всички зрители да напълнят залата и да платят по 220 лв билети! Ами хайде, защитниците на културата - идете и пълнете залата и плащайте по 220 лв билети като толкова искате култура! Ако не сте в състояние - просто си мълчете! Нека онези некадърни хрантутници първо се научат как да правят пари, пък тогава ще им отидем на представленията1 Не да чаката на държавна ясла до пенсия! Браво на Бойко Борисов, браво на ГЕРБ! Само така с остатъците от комунизма! Където пратихме АФД-то , там ще иде и операта! :)

Потребителски аватар
МЕЦИ

Мнениеот МЕЦИ » 20 юли 2010 00:42

tprodanov написа:Неутрален, това, че хората нямат култура в себе си, не е ли точно ваша отговорност, на културните дейци?

Меци, това е дълбок спор, но аз лично за мен съм убеден, че има смисъл от гласуване. И не се смятам за глупак.

не ставаше въпрос за теб

Потребителски аватар
rstein

Мнениеот rstein » 20 юли 2010 00:50

На т.н. "културни работници" мога да кажа следното- само шапка може да сваляте пред чалгата и поп-фолк културата и бизнеса! Ако вие не сте в състояние да оцелеете, то трябва да умрете! Жестоко е, но е правилно! И без вас ще минем в днешния информационен век! Че някой да не би на мен да ми помага -сам се справям! Откъде-накъде ще ви хрантутим, съмнителни таланти!? 20 години минаха от промяната, ама някои оперни, филхармонисти и пропили се актьори не могат да разберат, че ще минем и без тях, и дори - че ще бъде много по-хубаво без тях! :o

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 20 юли 2010 00:52

rstein написа:Не знам защо в спортен сайт влизат такива теми, но, както и да е,искам да кажа по въпроса следното: Италия има 5 държавни опери, България - 15!? Америка - нито една! Изчислено е, че за да бъде на приход един спектакъл оперен или филхармоничен в Пловдив, трябва всички зрители да напълнят залата и да платят по 220 лв билети! Ами хайде, защитниците на културата - идете и пълнете залата и плащайте по 220 лв билети като толкова искате култура! Ако не сте в състояние - просто си мълчете! Нека онези некадърни хрантутници първо се научат как да правят пари, пък тогава ще им отидем на представленията1 Не да чаката на държавна ясла до пенсия! Браво на Бойко Борисов, браво на ГЕРБ! Само така с остатъците от комунизма! Където пратихме АФД-то , там ще иде и операта! :)

Аз всеки път когато съм бил, залата е била пълна догоре, а билетите са несавнимо по-скъпи от билетите за каквото и да е в страната. Можеш ли да ми споменеш кой експерт определи тая цена от 220лв за билет, че ми е смешно малко... Какви разходи има в операта, освен заплати, които са мизерни и няколко прожектора? Дали не си се объркал малко, с идеята да заемеш някаква позиция на всяка цена?

ААААААААААААААА ХАХХАХА, но последното ти мнение е култово!!

Знаеш ли, когато любимите ти чалгарчета направят собствена продукция, без да я взимат от Гърция или Сърбия, тогава ела пак. Като цяло, родните оперни певци изкарват значително повече пари за България от мизерните чалгаджийки, но го правят извън страната.

Меци, знам, че не беше към мен, но мнението ми е, че трябва да се гласува и не мисля, че е глупаво.

Върни се в “Свободна зона”