Луд фен съм,да не кажа маниак, на британския хеви-метъл от 70-80-те/ Judas Priest,Black Sabbath/,сигурно защото когато слушахме тази музика,Metallica,Slayer,Sodom не бяха издали първите си албуми

В интерес на истината,когато за първи път чух Venom и Metallica,първите им албуми /бяха записани на една касета,а пича от студиото твърдеше,че едната група се казва "Металик"

/,останах като втрещен - не бях чувал подобни рифове и вокали.След няколко години обаче,излязоха едни юнаци SOD/ Soldier Of Death/.Не съм сигурен за годината...84 или 85

Тия бяха бахти рендетата.Вокалистът им твърдеше,че "Ние сме най-добрата група,щото свирим най-бързо"

И вярно много бързо свиреха , за 30 минути -21 песни,а може пък и да беше 30 песни за 21 минути

вече не си спомням.Но наистина бяха брутални,а за текстовете да не говорим.
пп.Ще съм много задължен,ако някой намери нещо на Plasmatics.Това е една банда,мисля от 80-81г.,вокала е жена и пее в стил микс м/у Джоан Джет и Леми Килмистър.Мисля,че са издали само един албум.От години търся,но не мога да намеря нищо /намерих три песни,ама с адски кофти качество

/