За или против пушенето на обществени места

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Пепо
Контакти:

Re: За или против пушенето на обществени места

Мнениеот Пепо » 19 фев 2010 21:19

mad butcher написа:
plamak написа:Твърдо съм против пушенето, обаче със забрани няма да стане. Според мен трябва да вдигнат цените на цигарите сто пъти, като най-ниската цена да бъде 200 лв. Най-грозното е, че почти няма жена или девойка в България, която да не пуши и то пушат, като дърти циганки където им падне. Бях в шейново и останах изумен, като видях,че майки пушат преди и след раждане. Според мен това е престъпление към собствените си бебета.

Жена ми като разбра че е бременна със със сина ми ги отказа тои сега е на 1г и 2м още не ги е пропушила та както казаха въпрос на личен избор.Но аз като баща не бих позволил да пуши както и аз не си позволявам да пуша при него.

И той така нема да си позволява да пуши пред теб, приятелю. На повече не разчитай!

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 19 фев 2010 21:20

mad butcher написа:Пак ще са пълни заведенията, никои не отива в заведението, за да пуши !
Прав си никои не отива да пуши а да се весели и аз не искам никои да ме ограничава как да си прекарам вечерта. :evil:

А защо ти трябва да отравяш с дима си приятната вечер на друг?
Той, като не пуши не ти пречи, но ти, като пушиш му пречиш!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
mad butcher
Контакти:

Мнениеот mad butcher » 19 фев 2010 21:21

love_hurts написа:
mad butcher написа:Пак ще са пълни заведенията, никои не отива в заведението, за да пуши !
Прав си никои не отива да пуши а да се весели и аз не искам никои да ме ограничава как да си прекарам вечерта. :evil:

То и манекенката, която е на съседната маса ме ограничава като не иска ми направи една свирка и не мога да се веселя на максимум. Също и сервитьорката като и предлагам да и го набия в кенефите ме ограничава като не е навита и не мога да си прекарам добре. Ама какво да се прави щом твоя кеф зависи или влияе дори косвено от/на други хора ти трябва да се съобразяваш с мнението им и желанията им !

Ти като ходиш на клуб това ли е смисъла за теб? Това е въпрос на късмет и обаяние да ги привлечеш манекенките па дори и сервитьорките. :)
миле гърбавия на 12 Май 2012 07:54

Е,според тебе колко хора ще прочетат това твое писание? Толкова много букви не са по силата на 99% от потребителите на "Гонг".

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 19 фев 2010 21:22

Мисля като умра-пак да пуша! Никой не може да ми забрани кво да правя.Айде непушачите да не ми се правят на големи светци.Миришел на никотин-ми къпи се бе пич :evil:

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 19 фев 2010 21:23

mad butcher написа:
niki87 написа:
suni написа:Аз съм собственик на заведение и ще ви кажа какво обичат 99% от посетителте ми :
Задушевна, лека мъгла от цигарен дим-осквернявана от приглушена светлина от стари опушени полилеи,тежки дървени маси отрупани с дебели мезета и полуизпразнени бутилки , примесеният мириз на парфюми ,вино и чам от разпалената камина огряваща с пламъците си блесналте погледи на засукани красавици-разположени върху колената на отбор юнаци,или кършещи потни тела под звуците на страхотните поп фолк мелодии.....
Само едно да отнемеш от тази идилия- няма да е същото !..

Made in Bulgaria :lol: :lol: :lol:

Еми тва е България ние не сме Германия ходи там в заведение да видиш има ли такава атмосфера.

Да ви пикам на атмосферата(с извинение)!!!Ние Българите все сме най-тарикати,табиетлии,забавни,умни,интелигентни и т.н.
Забраната е задължителна,предвид възпитанието на хората.Бил съм на маса и човека да мен пуши и аз кашлям,като луд,и не мога да си поема въздух,а на тоя му дреме на сайдера.
Като имаш такава зависимост и ти се бръмчи по заведения,излез за 5 мин. дръпни един фас и пак заповядай.Не желая да ме обгазяват доката се забавлявам ;)
Последна промяна от SAMP на 19 фев 2010 21:34, променено общо 2 пъти.
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
love_hurts

Мнениеот love_hurts » 19 фев 2010 21:24

mad butcher написа:
love_hurts написа:

То и манекенката, която е на съседната маса ме ограничава като не иска ми направи една свирка и не мога да се веселя на максимум. Също и сервитьорката като и предлагам да и го набия в кенефите ме ограничава като не е навита и не мога да си прекарам добре. Ама какво да се прави щом твоя кеф зависи или влияе дори косвено от/на други хора ти трябва да се съобразяваш с мнението им и желанията им !

Ти като ходиш на клуб това ли е смисъла за теб? Това е въпрос на късмет и обаяние да ги привлечеш манекенките па дори и сервитьорките. :)

Ми въпрос на вкус и възпитание е да отидеш до мойта маса и да кажеш извинете пречи ли ви като ви пуша и като кажа ДА ти да си изгасиш цигарата ! А ти отиваш в заведението, за да пушиш, колкото аз отивам в заведението да изчукам манекенката !
batmanlevski написа: Батков,България е с теб !

ЕМИЛ написа:Изслушах го внимателно интервюто на Батков и мога да ви кажа ,че този човек хич не си поплюва.Тепърва ЦСКА ще ги сполетява синият гняв.Приятели червени-светът ще ви се види тесен......

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 19 фев 2010 21:27

mad butcher написа:
love_hurts написа:

Не бе човек, както пушачите не отиват на заведение, за да пушат, така и той не отива за да перне нещо. Просто му се иска и му е кофти, за което напълно го разбирам, че манекенката не отива да му напрай една, две тръби. Това е.

Потребителски аватар
SAMP
Контакти:

Мнениеот SAMP » 19 фев 2010 21:28

soilwork написа:Мисля като умра-пак да пуша! Никой не може да ми забрани кво да правя.Айде непушачите да не ми се правят на големи светци.Миришел на никотин-ми къпи се бе пич :evil:

А Дробовете как да си ги изкъпем :?
Моля хора,които не могат да кажат нищо градивно и смислено,да си правят пас ;)
"681-а - от тук започва България, 1878-а - от тук започва свободата, 1914 - от тук започва животът ни!"

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 19 фев 2010 21:30

В цивилизованите страни пушенето на обществени места е ЗАБРАНЕНО :!:
България ще заприлича на европейска страна,когато започне да прави закони,които са одобрени и се използват от големите държави!
А относно тия,които си мислят,че това води до ограничение ще кажа едно нещо:
Човек трябва да бъде свободен,но тази свобода трябва да има и някакви граници!А границите са самите закони!Но когато няма закони....
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Пепо
Контакти:

Мнениеот Пепо » 19 фев 2010 21:31

soilwork написа:Мисля като умра-пак да пуша! Никой не може да ми забрани кво да правя.Айде непушачите да не ми се правят на големи светци.Миришел на никотин-ми къпи се бе пич :evil:

Нема как да се къпя, щото не сме на обществена баня, а на обществено място. Чак като се прибера мога да се изкъпя. А най-неприятното е, като ми се опуши некое зимно яке.

Върни се в “Свободна зона”