Любими сериали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Re: Любими сериали

Мнениеот Бижутера » 18 ное 2009 22:24

[center]Доктор Хаус ![/center]
Hoffe, Hoffe! Wir sind Hoffe!
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 18 ное 2009 23:20

Някой гледа ли Third Watch(Трета Смяна) по AXN :?: Препоръчвам го на всички, страхотен филм е! :!: :!: :!:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Nikolai_1912
Контакти:

Мнениеот Nikolai_1912 » 19 ное 2009 14:26

Acm1899 написа:Брак с чужденец хахаха :ПП :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

:o :o :shock: :shock: СРАМ!!! БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!!!

Nikolai_1912
Контакти:

Мнениеот Nikolai_1912 » 19 ное 2009 14:27

ЕМИЛ написа:
Перла

Робинята Изаура

Шехерезада

СРАМ!!!

Потребителски аватар
Бижутера
Контакти:

Мнениеот Бижутера » 19 ное 2009 20:26

емиле....тая Перла е срам да я гледа българин...наистина се потурчваме май :cry: :cry: :cry:
1899 Hoffenheim.
Wir kämpfen, siegen, geben niemals auf,
super Hoffe TSG!

In den Farben Blau und Weiß
1899 Superhoffenheim
Nur damit es jeder weiß!

Потребителски аватар
DukeUnv
Контакти:

Мнениеот DukeUnv » 19 ное 2009 21:11

Стига бе! Махайте ги тия турски филми - как ги търпите, ако наистина ги гледате нямам представа!? Само като им чуя грозната мелодийка и ми се доповръща.. :x
Изображение

Потребителски аватар
Cesc Fabregas
Контакти:

Мнениеот Cesc Fabregas » 19 ное 2009 23:26

DukeUnv написа:Стига бе! Махайте ги тия турски филми - как ги търпите, ако наистина ги гледате нямам представа!? Само като им чуя грозната мелодийка и ми се доповръща.. :x

Едно към едно съм и аз. Като прочета "Гюмюш" и бягам да сменям каналите :!: :evil: :evil:
Amala!
Pazza Inter amala !
E'una gioia infinita
che dura una vita !
PАZZA INTER AMALA !

Потребителски аватар
Masaba
Контакти:

Мнениеот Masaba » 13 дек 2009 14:05

Fringie(Експериментът) добър ли е?От няколко дни върви реклама по ТВ2,ще го пускат този понеделник. :?

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 13 дек 2009 14:59

Masaba написа:Fringie(Експериментът) добър ли е?От няколко дни върви реклама по ТВ2,ще го пускат този понеделник. :?

Да, лично на мен много ми харесва. Препоръчал съм го няколко мои познати и всичките са доволни. Доколкото знам е правен от създателите на Досиетата X, хвърлен и огромен бюджет за направата му. Общо взето е на подобна на Досиетата тематика. А също така, поне мен ме впечатлява играта на главните герои и особено на д-р Бишъп ;) В тракерите го има целия 1 сезон, плюс всички 10 серии излезнали от втори. Бих ти препоръчал да си дръпнеш няколко серии, да ги изгледаш и след това да си прецениш дали да го гледаш по-нататък ;)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
addison
Контакти:

Мнениеот addison » 14 дек 2009 21:35

Имам толкова много любими сериали, че не знам от къде да започна :D. Veronica Mars (велик сериал, с любимата ми актриса xD), Las Vegas (уникален сериал, с любимият ми актьор :D, но като цяло актьорският състав е много добър ;p), Supernatural (като изключа спиращите дъха актьори, сериала е невероятен), Reaper (жалко само, че не го завършиха.. но к'во да се прави, криза е.., но имаше хляб в тоя сериал xD), Heroes (и 'Герои' -те като повечето най-любими мои сериали къртят :mrgreen: ), Married with children (няма смисъл от коментар, класика в жанра :) ), Ало-ало (няма толкова смешен сериал за 30 минути :dd дъ бест ;]]), House M.D. (не по-малко уникален сериал ;d) , She spies (бях му голяма фенка като малка, но все още съм де :d) ,Monk, CSI - всичките, Военна прокуратура, Военни престъпления (NCIS), Закон и ред, Престъпни намерения, Бъфи убийцата на вамири :lol: (стара моя мания ;d), Малкълм, Безследно изчезнали, В неизвестност, Войната вкъщи, Две момчета и едно момиче, Доживотна присъда :D страшни са ;d , Зина - принцесата воин, Криминални уравнения, Шепот от отвъдното, Магарешки истории (беше много забавно ;d), Моето име е Ърл, Напълно непознати, Осем прости правила, Паднал от космоса, Полицейска aкадемия, Сабрина :lol: , Сестри по неволя, Фрейзър, Шантаво семейство, Шеметни години ;;

латиноамериканските ми мании - Като огън и лед, Грозната Бети / Еко мода (нее, тоя дето го дават по нова тв, оригиналът, който е мнооого по-забавен и интересен ;d), Моите мили съседи xD, Жената в огледалото, Истинският Родриго :D:D, Неукротима душа :mrgreen: :mrgreen: , Шоколад и пипер..

-- малко прекалих :mrgreen: , но със сигурност има и още :D
Локо София до гроб.
Изображение

Върни се в “Свободна зона”