Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
THE G.A.M.E написа:Понеже темата е пусната вчера ( 16 Октомври ) .....та вчера побеснях, защото за пореден път..... в моя квартал, спря тока, заради една и съща авария, появила се преди месец и половина ! Та от края на месец Август, при малко по силен дъжд.....в моя квартал спира тока ! И онези от енергото, вчера са идвали два пъти - уж да поправят най после тая повреда......но на края заключили пред очевидци смеейки се: 'Ами ще се молите да не вали силен дъжд' !
И това ако не е наглост ? !![]()
Рано тази сутрин, отнова заваля сериозно....и съответно в квартала ми, прекъсна електричеството.....значи тия нагли копелета, нищо не са поправили вчера !
...................................................................................................................
Това за вчера.....а днес, в момента в който пиша, няма вода......поради същата ел. авария, няма вода.....поне ток има.....но неможе човек да си взема сутрешният душ !
Ако не едното.....ще е друго ! Просто в някои моменти се питам......дали да не емигрирам в.........Габон ?
Deliba6 написа:Аз пък се "ядосах", че постовете са ми намалели с 30-ина?... Ако някой знае как става това да ме "осветли", моля!![]()
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 19 госта