Коя е любимата ви БИРА?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Коя е любимата ви БИРА?
Загорка от нашата и Козел (чешка бира) 

- Sleepwalker
- Контакти:
Lord VOODOO написа:Виждам, че доста хора се оплакват от главобол след употреба на Загорка, но то с каквато и бира да прекалиш ще ти се сцепи кратуната! Като цяло махмурлука след запой с бира е много тежък! А колкото до мита, че една бира сутрин помага срещу махмурлук не е вярно! По-добро средство от комбинацията алказалцер + ледено студен душ не съм откривал! Ако някой се сеща, моля да сподели, вярвам, че всички ще сме му благодарни.
Ааа,не е така.Аз след 2 Загорки на сутринта не мога да си намеря място от главобол.Да не говорим,че все едно съм изпил поне 3-400 грама концентрат(всички знаят за какво говоря).Просто толкова спирт слагат в тая бира,че...Предпочитам Каменица,от нея поне не боли глава толкова.
Иначе аз си цокам само Шуменско,много рядко друга бира.И не е верно това,че пиеш,а не се напиваш!Аз от доста време си я храча и мога да кажа,че хем ми е кеф като я пия,хем след някоя и друга бутилка почва да ми се замайва главата.За мен е най-качествената бира от родните.

От българските шуменско, а от вносните Starobrno. Но преди години в Бърно пих жива бира произвеждана директно в кръчмата и беше нещо съвсем различно
- blue SASHO1977
Sleepwalker написа:Lord VOODOO написа:Виждам, че доста хора се оплакват от главобол след употреба на Загорка, но то с каквато и бира да прекалиш ще ти се сцепи кратуната! Като цяло махмурлука след запой с бира е много тежък! А колкото до мита, че една бира сутрин помага срещу махмурлук не е вярно! По-добро средство от комбинацията алказалцер + ледено студен душ не съм откривал! Ако някой се сеща, моля да сподели, вярвам, че всички ще сме му благодарни.
Ааа,не е така.Аз след 2 Загорки на сутринта не мога да си намеря място от главобол.Да не говорим,че все едно съм изпил поне 3-400 грама концентрат(всички знаят за какво говоря).Просто толкова спирт слагат в тая бира,че...Предпочитам Каменица,от нея поне не боли глава толкова.
Иначе аз си цокам само Шуменско,много рядко друга бира.И не е верно това,че пиеш,а не се напиваш!Аз от доста време си я храча и мога да кажа,че хем ми е кеф като я пия,хем след някоя и друга бутилка почва да ми се замайва главата.За мен е най-качествената бира от родните.
Значи една бира от 500 мл.и има 5% алкохол, това се равнява на 50 гр водка във всяка бутилка!!! Затова с Пиринското и Шуменското се напиваш бавно защото тя е с 4.3% ако не се лъжа, което се равнява на около 30-35 гр. водка!!!
- bigbonusprize
- Контакти:
Шуменско. Най-добрата бира. Но не Шуменско дето го бутилират в София и произвеждат в Благоевград, а Шуменското в Шумен! По добра бира няма!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!
Загорка ! :)) Каменицата не ми харесва особено много , но и нея я пия , като няма друга 

ПИРИНСКООООООО
ЗАВИНАГИ НАША!!!

ЗАВИНАГИ НАША!!!

Последна промяна от sslevski на 07 окт 2009 16:58, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]
Каменица , Пиринско и Шуменско от бг бирите, и Хайникен , Стелла и Туборг ! 

sslevski написа:ПИРИНСКООООООО
ЗАВИНАГИ НАША!!!
Снимката е много яка - бирената в Благоевград

КАЗАХ ЛИ ПИРИНСКО?????
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]