Коя е любимата ви БИРА?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
durex
Контакти:

Re: Коя е любимата ви БИРА?

Мнениеот durex » 07 окт 2009 16:30

Загорка от нашата и Козел (чешка бира) ;)

Потребителски аватар
Sleepwalker
Контакти:

Мнениеот Sleepwalker » 07 окт 2009 16:38

Lord VOODOO написа:Виждам, че доста хора се оплакват от главобол след употреба на Загорка, но то с каквато и бира да прекалиш ще ти се сцепи кратуната! Като цяло махмурлука след запой с бира е много тежък! А колкото до мита, че една бира сутрин помага срещу махмурлук не е вярно! По-добро средство от комбинацията алказалцер + ледено студен душ не съм откривал! Ако някой се сеща, моля да сподели, вярвам, че всички ще сме му благодарни. :)

Ааа,не е така.Аз след 2 Загорки на сутринта не мога да си намеря място от главобол.Да не говорим,че все едно съм изпил поне 3-400 грама концентрат(всички знаят за какво говоря).Просто толкова спирт слагат в тая бира,че...Предпочитам Каменица,от нея поне не боли глава толкова.
Иначе аз си цокам само Шуменско,много рядко друга бира.И не е верно това,че пиеш,а не се напиваш!Аз от доста време си я храча и мога да кажа,че хем ми е кеф като я пия,хем след някоя и друга бутилка почва да ми се замайва главата.За мен е най-качествената бира от родните. :)
Изображение

Потребителски аватар
Oskron
Контакти:

Мнениеот Oskron » 07 окт 2009 16:42

От българските шуменско, а от вносните Starobrno. Но преди години в Бърно пих жива бира произвеждана директно в кръчмата и беше нещо съвсем различно

Потребителски аватар
blue SASHO1977

Мнениеот blue SASHO1977 » 07 окт 2009 16:47

Sleepwalker написа:
Lord VOODOO написа:Виждам, че доста хора се оплакват от главобол след употреба на Загорка, но то с каквато и бира да прекалиш ще ти се сцепи кратуната! Като цяло махмурлука след запой с бира е много тежък! А колкото до мита, че една бира сутрин помага срещу махмурлук не е вярно! По-добро средство от комбинацията алказалцер + ледено студен душ не съм откривал! Ако някой се сеща, моля да сподели, вярвам, че всички ще сме му благодарни. :)

Ааа,не е така.Аз след 2 Загорки на сутринта не мога да си намеря място от главобол.Да не говорим,че все едно съм изпил поне 3-400 грама концентрат(всички знаят за какво говоря).Просто толкова спирт слагат в тая бира,че...Предпочитам Каменица,от нея поне не боли глава толкова.
Иначе аз си цокам само Шуменско,много рядко друга бира.И не е верно това,че пиеш,а не се напиваш!Аз от доста време си я храча и мога да кажа,че хем ми е кеф като я пия,хем след някоя и друга бутилка почва да ми се замайва главата.За мен е най-качествената бира от родните. :)

Значи една бира от 500 мл.и има 5% алкохол, това се равнява на 50 гр водка във всяка бутилка!!! Затова с Пиринското и Шуменското се напиваш бавно защото тя е с 4.3% ако не се лъжа, което се равнява на около 30-35 гр. водка!!!

Потребителски аватар
bigbonusprize
Контакти:

Мнениеот bigbonusprize » 07 окт 2009 16:52

Шуменско. Най-добрата бира. Но не Шуменско дето го бутилират в София и произвеждат в Благоевград, а Шуменското в Шумен! По добра бира няма!!!
Левскар да си, братко, е дума голяма, Левскар да си, братко, е чест!

princa
Контакти:

Мнениеот princa » 07 окт 2009 16:52

Загорка ! :)) Каменицата не ми харесва особено много , но и нея я пия , като няма друга ;)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 07 окт 2009 16:54

ПИРИНСКООООООО

ЗАВИНАГИ НАША!!!
Изображение
Последна промяна от sslevski на 07 окт 2009 16:58, променено общо 1 път.
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Мнениеот R.S.F. » 07 окт 2009 16:56

Каменица , Пиринско и Шуменско от бг бирите, и Хайникен , Стелла и Туборг ! :)

Потребителски аватар
R.S.F.
Контакти:

Мнениеот R.S.F. » 07 окт 2009 17:06

sslevski написа:ПИРИНСКООООООО

ЗАВИНАГИ НАША!!!
Изображение

Снимката е много яка - бирената в Благоевград :) наподобяват новите чаши на пиринско , дето ги пуснаха наскоро ! :)

Потребителски аватар
sslevski
Контакти:

Мнениеот sslevski » 07 окт 2009 17:09

КАЗАХ ЛИ ПИРИНСКО?????
[wrapimg=]http://media.giphy.com/media/3EAKx3B7pIkygglk7C/giphy.gif[/wrapimg]

Върни се в “Свободна зона”