JorkoByrborko69 написа:Лично до "Zaash" :
Четя те много старателно и забелязвам как се опитваш да ни учиш на толерантност, на модерно мислене, на демокрация, опитваш се да ни обясняваш кое е добро кое не.... дори се опитваш да поддържаш добър тон и културен език... Това наистина прави добро впечатление.., НО, ... само толкова !!! Просто написаните от теб неща са толкова плоски и безпредметни, толкова изтъркани и клиширани, че отвращават...
Явно е , че едно нещо не разбираш и не си проумял: Политиката е една много мръсна работа!!! Политиците и хората пряко свързани с политиката са чиста проба мръсници и измамници !!! А има още една подробност: Във всяка една бедна и изостанала държава, каквато е и България - политиците и техните измекяри са най-долната и мръсна част от населението !!! Затова и тези държави са и толкова изостанали...ЗАРАДИ ПОЛИТИЦИТЕ СИ......... заради това, че тези не знам какви да ги нарека : крадът, лъжат, мамят, евтини са - продават се за жълти стотинки.. продават страната си, народа си.,.. земята, водата, въздуха................. за пари ще продадът и майка си......................
Няма да те цитирам(дори си позволявам да ти пиша на "ти"... което може би не е най-правилното...) с кое звучиш толкова изтъркано и безсмислено - но мога да ти кажа само едно нещо в което съм АБСОЛЮТНО СИГУРЕН:
Ти никога не си излизал извън пределите на страната!!! В това съм 1000% сигурен !!! Може да си бил на гости, или като турист в чужбина... но не си живял и работил там..., не си почувствал нормалния живот в една нормална законова "бяла" държава, нямаш и грам представа на кое му викат демокрация !!! Твърдя това, защото ако си живял и работил поне малко извън България , нямаше толкова ревностно да ни обясняваш какво е демокрацията и то в България... , какво е добро и какво не , защо е добро и защо не... и т. нат. ... Или другия вариант е : просто и ти си поредния най-обикновен политически "измекяр" - който драска по форуми в прослава на лидера за жълти стотинки... Има и един трети вариант: Да не се обидиш , но ако нямаш лична изгода да славиш любимия ти вожд - трябва да си просто най-обикновен "1д1о7" !!! Избери си какъв или какво си - възможни са само тези 3 варианта!!!
Но да ни обясняваш , че комунизма е лошо нещо ...и едновременно с това да твърдиш, че един комунист е алтернатива и по-добрия избор на мястото на друг комунист ..... това е излишно и безпредметно... поне е излишно за ония които имат глава на раменете и могат да мислят нормално !!! Не , че аз обичам и някога съм бил на страната на комунистите... НЕ НЕ СЪМ И НИКОГА НЯМА ДА БЪДА !!! И ще обясня в едно изречение защо: ЗАЩОТО ТЕ СА ЕДИНСТВЕНИТЕ ВИНОВНИЦИ ЗА СЪСТОЯНИЕТО НА РОДИНАТА НИ , ТЕ И ТЕХНИТЕ РОДНИНИ, ДЕЦА, ВНУЦИ И ПОДСТАВЕНИ ЛИЦА - СА И СИ ОСТАВАТ НА ВЛАСТ В ГЕТО-БГ И ДОСЕГА, НО ЗАБЛУДЕНИ КАТО ТЕБ , НЕ ОСЪЗНАВАТ ТОЗИ ФАКТ, и няма изгледи някога да го осъзнаят.... Докато такива като теб ни обясняват какъв демократ е Борисов... без да ни обясняват за това как се е молил да стане "партиен член" на младини... как заради партийния си билет после, се е отказал от работата и кариерата си...................Как и досега не е подал заявление за напускане на БКП, да не говорим за партийните заслуги на баща му... и цялата му "червена рода" ... - та докато има такива като теб: България ще загива и пропада безрайно надолу докато не изчезне от картата на света !!!
Само злобата ти накрая ме отказа да споря на иначе детайлния ти коментар. Много е тъпо да смяташ, че си прав защото си от "групата" на едните. Ако си умен ще ме разбереш!
Няма начин нищо в държавата ни да се случва ако групата на злобари, песимисти и комплексари продължава да расте. Ако ще и най-добрият възможен управник да е.. няма как...