Сто про, си някой израстък на някой АБПФК

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
CSKA 78 написа:Ганчев засега е най-добрия собственик/ръководител!
ivan56 написа:Не отговори на въпроса.
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
Само русофилите в България говорят за турско "робство", защото това е единствения начин да обясняват как Русия ни е "освободила". Това заяви журналистът Иво Инджев в предаването "ДикOFF" по Нова телевизия. Според него българите през 19 век са били като руските крепостни селяни, а в много случаи и по-добре от тях, пише "Блиц".
"Робство е литературен израз, останал ни от дядо Вазов. Истинско робство в България никога не е имало. Никой не отрича историческите факти, българите не са живели добре, но не са били роби. Защо нито една друга държава не се гордее, че е била под "робство"?
Защо Испания, която 8 века е била управлявана от маври, не казва, че е била под робство? Ти щастлив ли си, дедите ти да са били роби?, попита Иво Инджев Сашо Диков. Но не получи отговор...
THE G.A.M.E написа:Наименованията "булгар", "болгар", "балгар", "бугхар, "блкхар" и подобни, датират още от "преди Христа".
ivo55 написа:Значи не са вземали насила български деца като кръвен данък, ами са ги водели на екскурзия с 30 годишно разглеждане на историческите сгради на казармите в Цариград с безплатен фитнес и после са ги пращали на туристически симулации на електронни игри, където на ужким са колели и бесели. Сега ми се изясни.
Егати и родоотстъпниците има тук, не е истина. В населените места, които са били потурчвани и поислямчвани с ятаган, явно са снимани филми и всичко е художествена измислица. Момите скачали от скалите, девойки удушавали копелетата си с голи ръце, мъжете полагали доброволно главите си под ятагана отказвайки да сменят вярата си ... всичко е измислица.
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:ivan56 написа:Не отговори на въпроса.
Какво по-точно мога да разисквам с теб ? Пишеш нон-стоп глупости и задаваш тъпи въпроси, на които останалите ти отговориха многократно... Няма какво да добавя, той Groucho написа каквото трябваше.
А относно "Ще си траем...", това са поредните глупости, които се тиражират в медиите на Недялков. Бих те ограмотил относно Чернобил, понеже съм чел доста по този въпрос, но нямам никакво време и желание.
Drunken_Master написа:Иво Инджев в предаването "ДикOFF" по Нова телевизия. Защо нито една друга държава не се гордее, че е била под "робство"?
Drunken_Master написа:Това, че е имало села, където не е стъпвал турски крак е вярно между другото. Тук е прав... В с. Българе (Странджа планина), където са известни с нестинарите си, казват, че са най-чистите българи, понеже турците не се вясвали там. Следователно не са колили, бесили, изнасилвали и т.н. Султана бил забранил...
Чувал съм, че в някакво село от Разградският край също не припарвали турци, понеже отглеждали уникални коне, които били изключително бързи и издръжливи... Не знам дали е истина, обаче.
Потребители, разглеждащи този форум: Google [Bot] и 9 госта