Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
anihilator
Контакти:

Re: Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент

Мнениеот anihilator » 03 окт 2016 01:26

homto написа:
anihilator написа:
homto написа:Борисов иска нарочно да загуби тези избори.

Защо ли?! Така ще се отърве от отговорността за приливната мигрантска вълна, която шуми и бучи на границата ни, готова да залее и погълне България. Това е неизбежно и ще се случи… до няколко месеца! Ясно е, че Борисов по този въпрос е безгласна буква в ЕС. А е поел и едни мръсни ангажименти към Европейската комисия, от които не може да се отметне. Няма как да се опълчи нито на тях, нито на ЦРУ, които го знаят повече като „агент Буда“. Тоест, ако остане на власт, Борисов ще трябва собственоръчно широко да отвори шлюзовете за мигрантския въртоп, който ще помете и отнесе България! Ами 16-те милиарда заеми, които трябва да се връщат?!? Ами това, че до 2020 г. всички еврофондове спират и… България умира права!?Да ,Борисов иска да загуби тези избори, а с тях и предсрочните, които ще последват! За да избяга от отговорността за некадърното си и крадливо управление, като стовари (същата тая отговорност-б.а.) на главата на поредния „Орешарски“.
Нима някой се съмнява, че премиерът ни е ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ!?!

Пък след година-две ще се яви ни лук ял, ни лук мирисал, на поредните предсрочни избори с поредните си нагли обвинения към „комунистите“ как съсипали хубавата Му държавица. А какъв Рай им бил оставил той…!!!

В предстоящия месец на предизборни герберски циркове на нас избирателите не ни остава нищо друго, освен да изпълним желанието на Бащицата и да не си избираме „Майка на нацията“.

Ама такива си ги исрал , че да ги натъпча в миризливата уста на майка ми .Майка ми е трол гнусен.

щом казваш

Колко гениално да промениш поста ми , как ли някой друг не се е сетил .Подценяваш хората , никой няма да ти се върже .Но ти си пиши нали това ти е работата!

Потребителски аватар
trokadero_
Контакти:

Re: Цеци - главнокомандващ?!!!!

Мнениеот trokadero_ » 03 окт 2016 08:15

Цецо Чука написа:Който гласува за тоя травестит, отбора му точка да не види тоя сезон!

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 03 окт 2016 08:29

Какво и е на класната?
Кандидат, като всички останали :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
metodito
Контакти:

Мнениеот metodito » 03 окт 2016 09:29

homto написа:Борисов иска нарочно да загуби тези избори.

Защо ли?! Така ще се отърве от отговорността за приливната мигрантска вълна, която шуми и бучи на границата ни, готова да залее и погълне България. Това е неизбежно и ще се случи… до няколко месеца! Ясно е, че Борисов по този въпрос е безгласна буква в ЕС. А е поел и едни мръсни ангажименти към Европейската комисия, от които не може да се отметне. Няма как да се опълчи нито на тях, нито на ЦРУ, които го знаят повече като „агент Буда“. Тоест, ако остане на власт, Борисов ще трябва собственоръчно широко да отвори шлюзовете за мигрантския въртоп, който ще помете и отнесе България! Ами 16-те милиарда заеми, които трябва да се връщат?!? Ами това, че до 2020 г. всички еврофондове спират и… България умира права!?Да ,Борисов иска да загуби тези избори, а с тях и предсрочните, които ще последват! За да избяга от отговорността за некадърното си и крадливо управление, като стовари (същата тая отговорност-б.а.) на главата на поредния „Орешарски“.
Нима някой се съмнява, че премиерът ни е ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ!?!

Пък след година-две ще се яви ни лук ял, ни лук мирисал, на поредните предсрочни избори с поредните си нагли обвинения към „комунистите“ как съсипали хубавата Му държавица. А какъв Рай им бил оставил той…!!!

В предстоящия месец на предизборни герберски циркове на нас избирателите не ни остава нищо друго, освен да изпълним желанието на Бащицата и да не си избираме „Майка на нацията“.

Хм... много интересен коментар. Има доста логика в написаното.

Иначе по темата за Цеци президент.... #kletamajkabalgaria.
Лично аз вече ходя да гласувам и винаги пускам бюлетина за бат Светльо Витков. Не ме брига, че няма да спечели. Това не е състезание. Хем ми е чиста съвестта, че съм гласувал, хем не съм гласувал за помияр, хем някой лев да спечели човека.
Последна промяна от metodito на 03 окт 2016 09:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 03 окт 2016 09:32

Е гати!Вече не мога даже да се оправдая, че гласувам за по-малкото зло.Ама то кво се чудим - и магаре да сложат, се ще го изберат.

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 03 окт 2016 10:35

Мда...наш Бойче, пак ни излъга - обеща ни магаре, а ни предлага магарица...Е, предвид някои външни белези, може да се каже че ни предлага я муле, я катър ;)...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

Warped
Контакти:

Мнениеот Warped » 03 окт 2016 10:50

metodito написа:Лично аз вече ходя да гласувам и винаги пускам бюлетина за бат Светльо Витков. хем не съм гласувал за помияр, хем някой лев да спечели човека.

Точно тоз индивид е помияр тип Барека, Славиту, Бочко и тн.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

Потребителски аватар
Lyubaka01
Контакти:

Мнениеот Lyubaka01 » 03 окт 2016 11:13

Да перифразираме един виц:
Ако получите мейл с линк " Цецка Цачева - гола", не го отваряйте! Не е вирус, по-зле е - Цецка Цачева - гола...

Потребителски аватар
защо
Контакти:

Мнениеот защо » 03 окт 2016 11:55

Warped написа:
metodito написа:Лично аз вече ходя да гласувам и винаги пускам бюлетина за бат Светльо Витков. хем не съм гласувал за помияр, хем някой лев да спечели човека.

Точно тоз индивид е помияр тип Барека, Славиту, Бочко и тн.

Това е като да кажеш, че Цецка е като Чичолина, щото и двете са били в парламента. :geek:
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.

Върни се в “Свободна зона”