homto написа:anihilator написа:homto написа:Борисов иска нарочно да загуби тези избори.
Защо ли?! Така ще се отърве от отговорността за приливната мигрантска вълна, която шуми и бучи на границата ни, готова да залее и погълне България. Това е неизбежно и ще се случи… до няколко месеца! Ясно е, че Борисов по този въпрос е безгласна буква в ЕС. А е поел и едни мръсни ангажименти към Европейската комисия, от които не може да се отметне. Няма как да се опълчи нито на тях, нито на ЦРУ, които го знаят повече като „агент Буда“. Тоест, ако остане на власт, Борисов ще трябва собственоръчно широко да отвори шлюзовете за мигрантския въртоп, който ще помете и отнесе България! Ами 16-те милиарда заеми, които трябва да се връщат?!? Ами това, че до 2020 г. всички еврофондове спират и… България умира права!?Да ,Борисов иска да загуби тези избори, а с тях и предсрочните, които ще последват! За да избяга от отговорността за некадърното си и крадливо управление, като стовари (същата тая отговорност-б.а.) на главата на поредния „Орешарски“.
Нима някой се съмнява, че премиерът ни е ЖАЛЪК СТРАХЛИВЕЦ И ПОДЛЕЦ!?!
Пък след година-две ще се яви ни лук ял, ни лук мирисал, на поредните предсрочни избори с поредните си нагли обвинения към „комунистите“ как съсипали хубавата Му държавица. А какъв Рай им бил оставил той…!!!
В предстоящия месец на предизборни герберски циркове на нас избирателите не ни остава нищо друго, освен да изпълним желанието на Бащицата и да не си избираме „Майка на нацията“.
Ама такива си ги исрал , че да ги натъпча в миризливата уста на майка ми .Майка ми е трол гнусен.
щом казваш
Колко гениално да промениш поста ми , как ли някой друг не се е сетил .Подценяваш хората , никой няма да ти се върже .Но ти си пиши нали това ти е работата!