9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Warped
Контакти:

Re: 9-ти септември - чувствате ли го като празник ?

Мнениеот Warped » 09 сеп 2016 11:17

CTAHKO написа:
ММ1914 написа:Изчислителната техника за Япония уби рибата,

Само да те светна, че ние подаряваме патента за електронните часовници на японската фирма Сейко 8-) Да, даже не го и продаваме, а им го подаряваме 8-) Не е лошо да си неинформиран, но е лошо когато не искаш да се информираш 8-)

П.П. Сега колко заводи за електроника има в България 8-)

Хах знаех си, че ше стане фън. Подарили сме били сеико :lol: :lol: А заводи за електроника има, сещам се за 6.
Непринуден:
Нямам време за странични неща. В момента най-важното е това на снимката. Гледам го, любувам се и бия чикии.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 11:18

Yoda_ написа:.....Остават живи простите, полуграмотните и нагаждачите - основно.....

Най-накрая една мъдра мисъл, не разбрах кой я написа, но е абсолютно прав !
В огромната си част, тук, на територията наречена България, вегетират точно такива индивиди - прости, озлобени, неграмотни, необразовани, комплексирани хейтъри, но честно, никога не съм мислил, че нещата са чак толкова плачевни...

Кво ви правят в тия училища и гимназии, и в тия измислени университети, облъчват ли ви с нещо, дават ви нек`ви хапчета за затъпяване ли, зобите много дрога ли, или просто подражавате на мама и тате в простотията...
Очевидно политиците успяха и в тоя пъклен план, спуснат от новите ни задокеански приятели - да направят народа изключително тъп, беден, неук, неграмотен и лесен за манипулиране. И не само успяха, а като ви чета, направо преуспяха...

Скачахте по площадите, викахте "Да живее демокрацията", мислехте си, че като дойде пустата му "Демокрация", на всеки един необразован и неграмотен безмислен тъпак "демократичната" ни държава ще му даде 5000 евро заплата и бял/черен Мерцедес, при това разбира се, без да се напъва, щото нали е демокрация, при нея хората не се напъват... А всъщност ви завлизаше, все повече и повече, и все по-дебел и по-чепат...
Костов ви излъга, налапа се, осигури семейството си за вечни времена и ви заряза, после царя ви преметна, дето му бяхте направили шпалир от тъпи наивници за посрещането, от летището до НДК, и той се налапа и ви заряза, сега и Бойко ще ви преметне, после ще дойде друг "спасител" и така до безкрай....
Всъщност, не до безкрай...само до следващата Революция, която вече се задава !

Проблема е, че в огромната си част българите сме неграмонти и необразовани мърди, и най-вероятно безропотно и безотказно ще робуваме и ще чакаме още 500 години някой да дойде и пак да ни освободи... Да бе, кво говоря пък и аз - няма да е безропотно - смело и героично ще роптаете по сайтове, форуми и седянки :-)

Да живее 9-ти Септември, да живее Народния съд !
Тропота на Червените ескадрони вече се чува в далечината. И тоя път милост няма да има !
:evil:

Аз бях, за съжаление си прав.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2016 11:20

ММ1914 написа:
CTAHKO написа:

Само да те светна, че ние подаряваме патента за електронните часовници на японската фирма Сейко 8-) Да, даже не го и продаваме, а им го подаряваме 8-) Не е лошо да си неинформиран, но е лошо когато не искаш да се информираш 8-)

Пак глупости - от изнасяме изчислителна техника, стигнахме до подаряваме патента. Българите сме царе да измислим нещо или да кажем на някой как да си върши работата, но при изпълнението неща май ни куца а? Отдавна съм забелязъл че все правиш сравнения между периода 80-те и сега. Защо не направиш съпоставка къде сме били през 1944г. или през 1938-1939 г. като икономика в Европа, там е по-интересно.

Чети и помни, комсомолец 8-) Знанието е сила, невежеството е робство :!:

Петър Петров – бащата на електронния часовник

Сред изобретенията му са:

.
– първия дигитален ръчен часовник,
– първата компютъризирана система за измерване на замърсявания,
– телеметрични устройства за метеорологични и комуникационни сателити,
– първият в света безжичен сърдечен монитор,
– както и множество други апарати и авторски методи.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 09 сеп 2016 11:21

sin4ec написа:Уррааааааааааа! Венсеремос!

Дам, диктатурата на пролетариата, как все след нея все трупове и мизерия остават :roll:
Изображение

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 11:23

CTAHKO написа:
ММ1914 написа:
CTAHKO написа:

Пак глупости - от изнасяме изчислителна техника, стигнахме до подаряваме патента. Българите сме царе да измислим нещо или да кажем на някой как да си върши работата, но при изпълнението неща май ни куца а? Отдавна съм забелязъл че все правиш сравнения между периода 80-те и сега. Защо не направиш съпоставка къде сме били през 1944г. или през 1938-1939 г. като икономика в Европа, там е по-интересно.

Чети и помни, комсомолец 8-) Знанието е сила, невежеството е робство :!:

.

Къде, това което си написал противоречи на това което аз съм написал? Колко от тези неща са произвеждани в България? Колко комуникационни сателита е имала България по време на соца? Като се стигне до там да правим нещо с ръцете си и си ебава мамата, без извинение.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2016 11:24

Как пък само бивши ДС агенти и хора не живели един съзнателен ден са против прекрасният социализъм 8-)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2016 11:27

ММ1914 написа:Къде, това което си написал противоречи на това което аз съм написал? Колко от тези неща са произвеждани в България? Колко комуникационни сателита е имала България по време на соца? Като се стигне до там да правим нещо с ръцете си и си ебава мамата, без извинение.

Кое от изброените е суровина :?: Нали твърдеше че само суровини сме изнасяли, а писаните от мен неща "избили рибата" 8-) Както и това, че сме изнасяли изчислителна техника и електроника за други държави ;) Ама от блоговете на продажниците Асен Генов и агент Ивайло няма да ги научите тези неща 8-)

П.П. Както писах по-горе, най-върлите анти-комунисти и демократи са бивши ДС агенти или най-облагодетелствената прослойка на соца 8-) Пък вие ходете и им се връзвайте, колко гадно е било по времето на соца ;) Точно тия ташаци, какво лошо са видели от соца, че не мога да се сетя 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 09 сеп 2016 11:29, променено общо 1 път.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 09 сеп 2016 11:28

CTAHKO написа:Как пък само бивши ДС агенти и хора не живели един съзнателен ден са против прекрасният социализъм 8-)

Бившите агенти само си говорят, взели са каквото са могли, сега ако говорят срещу него и вземат още никак не им е зле.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 09 сеп 2016 11:28

CTAHKO написа:

Ех Станко, Станко-о, само дето си забравил да напишеш, че Петър Петров е бил обявен за враг на народа и осъден на смърт от "народната власт", от 1960 година до смъртта си живее в САЩ, а патентът му за електронния часовник "Пулсар" е ПРОДАДЕН на "Сейко".

http://www.blgari.eu/ArchivPDF/1002/www/1002-32-33.pdf

П.П. Ти добре спазваш наученото от Гьобелс: "Казвай истината, само истината, но никога - цялата истина."... :lol: И не забравя, че аз съм работил във външната търговия на България от 1980 година, имал съм контакти с "Изотимпекс" така че тези приказки за електрониката, която сме изнасяли на Запад и в Япония (освен ако дискетите се броят за електроника) ги разправяй на децата... :lol:
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 09 сеп 2016 11:31, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 09 сеп 2016 11:30

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:

Станко, само дето си забравил да напишеш, че Петър Петров е бил обявен за враг на народа и осъден на смърт от "народната власт", от 1960 година до смъртта си живее в САЩ, а патентът му за електронния часовник "Пулсар" е ПРОДАДЕН на "Сейко".

http://www.blgari.eu/ArchivPDF/1002/www/1002-32-33.pdf

Ти добре спазваш наученото от Гьобелс: "Казвай истината, само истината, но никога - цялата истина."... :lol:

Имах известни опасения, че ще се намесиш с някой линк и ще ми развалиш идилията, ама тайничко се надявах, че може и да мине 8-)
Последна промяна от CTAHKO на 09 сеп 2016 11:32, променено общо 2 пъти.

Върни се в “Свободна зона”