diplomat написа:Премиерът на Турция обещал възмездие за всичко сторено, дори и това да доведе до крайни загуби!Дано не стане мазало, че много невинни ще го изядат...
То и ние тука ще го ядем.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
diplomat написа:Премиерът на Турция обещал възмездие за всичко сторено, дори и това да доведе до крайни загуби!Дано не стане мазало, че много невинни ще го изядат...
diplomat написа:HoUs4oOL написа:diplomat написа:Неслучайно Кери е бил в Москва днес. Може би дори са чакали точно извинението.
Може, но не виждам причина да го свалят, смисъл, че нито на американците, нито на руснаците им пука за ''човешките права'' и ''демокрацията'' в Турция.
А и не разбирам как е възможно службите им да проспят такова нещо.
Точно това имам предвид, няма как да се случи този преврат без САЩ и Русия да са го планирали. Иначе ако това пречеше на интересите на една от империите, операцията нямаше да бъде успешна.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
diplomat написа:HoUs4oOL написа:diplomat написа:Неслучайно Кери е бил в Москва днес. Може би дори са чакали точно извинението.
Може, но не виждам причина да го свалят, смисъл, че нито на американците, нито на руснаците им пука за ''човешките права'' и ''демокрацията'' в Турция.
Точно това имам предвид, няма как да се случи този преврат без САЩ и Русия да са го планирали. Иначе ако това пречеше на интересите на една от империите, операцията нямаше да бъде успешна.
diplomat написа:Точно това имам предвид, няма как да се случи този преврат без САЩ и Русия да са го планирали. Иначе ако това пречеше на интересите на една от империите, операцията нямаше да бъде успешна.
Pichichi написа:Баси ташакасигурно ли е че е успешна операцията на военните?
Pichichi написа:diplomat написа:HoUs4oOL написа:diplomat написа:Неслучайно Кери е бил в Москва днес. Може би дори са чакали точно извинението.
Баси ташакасигурно ли е че е успешна операцията на военните?
Балкански Орел написа:Ако военните свалят правителството ще е уникално, направо не мога да повярвам.
Българските мишоци кога ?
Pichichi написа:Баси ташакасигурно ли е че е успешна операцията на военните?
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта