Гей Парад - на какво мнение сте?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Re: Гей Парад - на какво мнение сте?

Мнениеот ivan56 » 19 юни 2016 22:17

fcb_bg написа:
ivan56 написа:
damyanov1963 написа:Не мога да разбера, какъв е смисълът да крещиш и показваш публично сексуалната си ориентация? Това избиване на комплекси ли е?

Незадоволени пеераси, Дамянов. :lol:

- Какво искате?
- Права, да ни смятат за нормални.

Ми вие не сте нормални бе.

Всеки с отклонение от нормалните етики и закони в обществото го отнася. Луди има - в луднцата, престъпници - в затвора, ама давай ся на педалите да им постелем за да бъдат доволни.

КъВ човек трябва да си, да искаш да ти го сложат отзад, при положение, че можеш да изчукаш някоя засукана мацка.
Болни мозъци, и е хубаво нещата да се казват с истинските думи, особено на децата.
А именно, че тия чичковци и лелки са болни
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 юни 2016 22:34

ivan56 написа:
Alex написа:Първо, тия на гей-парада дразнят... въобще не ми пука чий го лапате, ама не ми парадирайте
Второ, тия пък хомофобите са още по-зле... трябва да Ви е срам, че сте толкова умствено изостанали и доста от вас имат тежки проблеми, за да им пречат хомосексуалистите (при доста проблемът е именно потискане на подобни влечения)

И трето... една огромна молба към всички - СПРЕТЕ ДА СЕ МИСЛИТЕ ЗА ГОВОРИТЕЛИ НА БОГ ИЛИ ПРИРОДАТА... Значи ако нещо е създадено от природата, то е ЕСТЕСТВЕНО! (да не говорим, че хомосексуализъм има и при 1-2 животински вида, а би-сексуалност при огромен брой видове). И е хубаво, че обръщате внимание на Библията и това мъж дали трябва даси ляга с мъж, там има и други добри текстове. Например че един бра, ако не е сключен с девствена жена, това не е брак пред Бог, а тя жената трябва да се убие с камъни... Сега по вашите си морални норми ходете да убивета с камъни курвите, които са Ви родили и стига сте писали глупости!!!

Бахти проблема кой с кого правил секс, щото нали само вашето разрешение е нужно на другите хора да си живеят живота... :roll:

Сега, вземаш един вибратор и си го забиваш отзад.
Корва, може да е майка ти.
Аман от недоклатени пендели.

Ковра е майка ти СПОРЕД ТВОИТЕ ОПРЕДЕЛЕНИЯ и на книгите, които цитирате (а и според природата - хименът си е орган и си има предназначение)... не си измисляй какво съм казал, за да ти е удобно... кво ставак аот коментираш някой друг си ок, ама като коментираме майка ти по ТВОИТЕ правила и вече не си ок... вади камъните и ходи да я трепеш тая блудница, да не те срами пред праведните християни... филмар жалък :roll:

пп много обидчиви и агресивни нещо ставате когато близктие Ви получават същото отношение каквото давате на другите хора... и Фройд доста сериозно е описал какви са вариантите за първоизточник на поведението ти :evil:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 19 юни 2016 22:35

.
Последна промяна от Alex на 19 юни 2016 23:01, променено общо 1 път.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 19 юни 2016 22:37

sin4ec написа:
Red Warrior написа:Долавям в някои от форума латентен хомосексуализъм. :mrgreen:

Не знам кво долавяш, ама е редно да се извиниш за фалшификацията. Лошо няма в такива бъзици, но пък да гарнираш фотошопа с изявление как Фейсбук се развълнувал от левскар на прайда-не е редно. Ако не бях реагирал, ще мине като стой, та гледай. И не, че няма фенове и на сини, и на червени, които са от другата страна на дъгата-така е сътворен светът. Друг е проблемът в случая...

Просто го видях в сайта, който съм цитирал. Т'ва е..
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
7 е добро число

Мнениеот 7 е добро число » 19 юни 2016 22:38

Този вече е на другият бряг :mrgreen:

http://www.vbox7.com/play:589dd63251
[center]През 1921 год. е основан отборът „Хисаря“, докато не бива прекръстен на :
„Христо Кърпачев“- 1957 г.
ФК „Осъм“- 1979 г.
Лекс и Ловеч- 1994/95 г.
Литекс - 1996 г.
Цска тире София (София) - 2016 г .

Изображение[/center]

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 19 юни 2016 22:49

7 е добро число написа:Този вече е на другият бряг :mrgreen:

http://www.vbox7.com/play:589dd63251

Покажи го на капитана и оня другия дървен философ, дето им изповядват ценностите на такива лешпери...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Jürgen
Контакти:

Мнениеот Jürgen » 19 юни 2016 22:58

soccerav написа: Решението е просто - забрана на такива мероприятия и толкова. Това че са различни, нас не ни засяга, аз не съм длъжен да им гледам противните физиономии и неудачните маниери. Обратните са болни и трябва да се лекуват по някакъв начин, не да шестват по улиците.

Направил си ми впечатление на интелигентен човек, но с горните неща не мога да се съглася.

Как ще забраниш парадите? Защо? Така само ще стане по-зле, тъй като ще се затвърди усещането, че са дискриминирани.

Защо смяташ, че трябва да се лекуват? Обикновено се лекуват хората, които имат някакъв проблем, който им пречи. Не разбирам с какво това, че някой е хомосексуален пречи на него или на някой друг. Директно.

И последно - ако човек е щастлив с човека до себе си, дори и да е от същия пол, къде е проблемът?

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 19 юни 2016 22:59

Alex написа:Първо, тия на гей-парада дразнят... въобще не ми пука чий го лапате, ама не ми парадирайте
Второ, тия пък хомофобите са оюе по-зле... трябва да Ви е срам, че сте толкова умствено изостанали и доста от вас имат тежки проблеми, за да им пречат хомосексуалистите (при доста проблемът е именно потискане на подобни влечения)

И трето... една огромна молба към всички - СПРЕТЕ ДА СЕ МИСЛИТЕ ЗА ГОВОРИТЕЛИ НА БОГ ИЛИ ПРИРОДАТА... Значи ако нещо е създадено от природата, то е ЕСТЕСТВЕНО! (да не говорим, че хомосексуализъм има и при 1-2 животински вида, а би-сексуалност при огромен брой видове). И е хубаво, че обръщате внимание на Библията и това мъж дали трябва даси ляга с мъж, там има и други добри текстове. Например че един бра, ако не е сключен с девствена жена, това не е брак пред Бог, а тя жената трябва да се убие с камъни... Сега по вашите си морални норми ходете да убивета с камъни курвите, които са Ви родили и стига сте писали глупости!!!

Бахти проблема кой с кого правил секс, щото нали само вашето разрешение е нужно на другите хора да си живеят живота... :roll:

Това направо разказа играта на хомофобите по всички правила на играта :!:

Изображение
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

bobmarli
Контакти:

Мнениеот bobmarli » 19 юни 2016 23:09

Смятам, че всеки може да си прави паради, митинги, протести, манифестации и тн стига да е в рамките на закона. Тия крайни изказвания са подозрителни, факт.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юни 2016 23:10

Да не ги забраняват ,но да не им дават да ги провеждат по централни улици , булеварди и паркове. Винаги може да ги пратят в 3 глуха. В някой парк който никой друг освен тях няма да отиде и там си правят паради на воля.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”