1982 написа:Nikita1313 написа:1982 написа:И да му отговоря на руснака - защо построили Фукушима в земетръсна зона ..... ми, пич, то цяла Япония е земетръсна зона, къде да я построят, кажи ?!![]()
Защо била на място, уязвимо на цунамита .... ами, също много просто, във вътрешността на Япония няма много големи водни басейни, поне доколкото съм запознат, та се налага всичките им централи да са близо до бреговете, където има изобилие от вода.
А сороското ГМО-животно, което се опитва да живее от платени постинги и тролиране, по-добро ли е?
Доколкото се пострада от радиацията, това беше непреднамерено и плод на авария. Докато твоите началници съзнателно и насила изпепелиха стотици хиляди мирни човешки същества за мига. Жертвите на политиката на САЩ, съзнателна и целенасочена са милиони човешки същества по цялата планета.
Отрепки и лакеи сте, соросчета, кончитки и чехълчета. Заслужавате единствено презрение!
На теб, само като те видя, че за аватар си си сложил герба на Русия, а за ник - руско име, дори няма нужда да чета глупостите ти.
Остави го Никита. Срещнал е истинската "либоф" в лицето, или по-скоро чатала на руски моряк, от тогава като чуе Русия и му се свива... сърцето
Събието в АЕЦ в Чернобил е авария, да има участие и човешката некадърност но все пак е авария. Реакцията на българските власти обаче си заслужаваше смъртна присъда, това си е моето мнение. Съзнателно да си подложиш народа на такъв геноцид е просто безумие, другият вариант, който ми хрумва е че са подценили проблема или са били неграмотни в този област. Трабваше обаче да има двама-трима осъдени на смърт за пример.