Залеза на А футболна група-факт или не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Залеза на А футболна група-факт или не?

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 22:02

PFC Litex написа:
1982 написа:
PFC Litex написа:
1982 написа:
Кашчей написа:
1982 написа:Не са се обединявали, Ботев беше закрит, а Металик беше преместен в Пловдив и прекръстен на Ботев.

Айде без такива, става ли? Все едно, че не съм бил свидетел на нещата, които станаха тогава. Досега не съм чувал в историята един клуб с промяна на името си да се е превърнал в друг. Ако сега прекръстите ПФК ЦСКА на Лудогорец, ще ви отпаднат ли дълговете?!

И какво стана тогава, припомни ни ?? Ботев, някакъв уж незакрит Ботев, от 1999-а, възкръсна и замести Металик във В група ли ??!

Ботев хванаха последният влак по една щастлива случайност, тъй не си бяха заличили регистрацията на старо дружество и се възползваха от него. Използваха лиценз на отбор от тяхната футболна област и почнаха от "В" група.

Пълни глупости, това дружество не беше член на БФС, би ли обяснил как така изведнъж се появи във В група ??!

Откога дружества, нечленуващи в БФС, могат да играят в първенствата, администрирани от БФС ??!

Неиграе дружеството, а лиценза, а Металик си имаха такъв и също така става дума за отбор от тяхната област, но в случая невиждам, защо трябва точно това да се дискутира.

Не пиши за лиценз във В група, много те моля!
Право за участие и лиценз са много далечни едно на друго неща.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 апр 2016 22:04

PFC Litex написа:Неиграе дружеството, а лиценза, а Металик си имаха такъв и също така става дума за отбор от тяхната област, но в случая невиждам, защо трябва точно това да се дискутира.

Как да не играе дружеството, нали, ако дружеството не е член на БФС, няма как да играе в никоя група. А дружеството Ботев, колко и да са го възкресявали, не знам и до ден-днешен да е приемано отново за член на БФС (след 1999-а). Тоест, то е напълно несъществуващ субект в системата на БФС.

Лиценз/регистрация се издава именно на дружеството.

Аз ви казвам, сегашният Ботев е прекръстен Металик Сопот, няма никакви сливания и обединения (за такива са нужни 2 клуба, а клуб "Ботев възкръснал" и до ден-днешен не е приеман за член, демек, няма как да се обедини с когото и да е).

п.п.: дискутира се, защото ти ме репликира, че Металик не е прекръстен Ботев. ;) Просто ти отговарям.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2016 22:09

Кашчей написа:Не пиши за лиценз във В група, много те моля!

Хубаво, наречи го разрешително, за мен дали ще се казва разрешително или лиценз няма никакво значение, току така дори в А окръжна не се играе.
Нааправо се питам себе си толкова ли няма, какво друго да правя, че да дъвча нещо, за което са изписани милиони мнения.

Авторът на темата пита, защо не е обявено, кой получава лиценз, е първото заседание е на 09.05.2016, така че тогава ще има отговор на въпросът му.
Изображение

Потребителски аватар
Player
Контакти:

Мнениеот Player » 04 апр 2016 22:11

Каквото и да правят, нека разкарат думичката '' висша'' от родно първенство по каквото и да било. Това просто ще звучи нелепо, на фона на всичко. Иначе каквото и да мислят с малко отбори не става у нас. Сега докато почне кръга и вече е свършил. Играят едни и същи през 2 месеца и се губи и смисъл и интерес. Нека да са поне 18 отбора или най-добре 20 и да има място за повече под слънцето. Различни мачове в цялата страна и така първенеца, ще може заслужено да каже, че е шампион на България, а не на 3-4 града. Ще е жалко да го няма Литекс, при каквито и да е обстоятелства. За ЦСКА и Локо Сф да не говорим. Може да не ги харесвам, защото са съперници, но без тях е пусто и тъпо. Липсват бургаските отбори, защото винаги атмосферата от там е специфична за футбол. Липсват и още отбори от Плевен, Велико Търново, Русе, Пазарджик, Добрич , Горна Оряховица, Перник и още други, които са част от историята на футбола ни и са го правили да изглежда по-интересен и симпатичен от сега. Сега се превръща в някакъв елитен затворен клуб, а другите кучета ги яли. А футболът е за хората, а не за няколко олигарха да си мерят атрибутите. Аз предлагам за име да бъде смешна лига, защото къде другаде го има факта, три от отборите завършили в петицата предишна година, да ги няма в първенството в края на следващата? Абсурд пълен, като всичко в държавата ни.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 04 апр 2016 22:12

1982 написа:
PFC Litex написа:Неиграе дружеството, а лиценза, а Металик си имаха такъв и също така става дума за отбор от тяхната област, но в случая невиждам, защо трябва точно това да се дискутира.

Как да не играе дружеството, нали, ако дружеството не е член на БФС, няма как да играе в никоя група. А дружеството Ботев, колко и да са го възкресявали, не знам и до ден-днешен да е приемано отново за член на БФС (след 1999-а). Тоест, то е напълно несъществуващ субект в системата на БФС.

Аз ви казвам, сегашният Ботев е прекръстен Металик Сопот, няма никакви сливания и обединения (за такива са нужни 2 клуба, а клуб "Ботев възкръснал" и до ден-днешен не е приеман за член, демек, няма как да се обедини с когото и да е).

п.п.: дискутира се, защото ти ме репликира, че Металик не е прекръстен Ботев. ;) Просто ти отговарям.

Че от къде да знаем, на това дружество дали му е закривана регистрацията в БФС и дали е прекъснал членството си? :lol:
То и в момента вероятно има над 700 регистрирани дружества членове на БФС, които играят роля на спящи клетки и повреме на избори се активизират... аз съм ходил на конгрес на БФС именно от такъв клуб, който дори и дейност неизвършва :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 22:17

PFC Litex написа:
Кашчей написа:Не пиши за лиценз във В група, много те моля!

Хубаво, наречи го разрешително, за мен дали ще се казва разрешително или лиценз няма никакво значение, току така дори в А окръжна не се играе.
Нааправо се питам себе си толкова ли няма, какво друго да правя, че да дъвча нещо, за което са изписани милиони мнения.

Авторът на темата пита, защо не е обявено, кой получава лиценз, е първото заседание е на 09.05.2016, така че тогава ще има отговор на въпросът му.

Авторът пита защо не е обявено кои отбори са подали документи за лиценз, а не кой получава. Прочети пак, но по-добре!

А дали се казва разрешително или лиценз има значение, защото лицензът ти дава право да участваш в професионалния футбол, докато разрешителното е само до В група-аматьорите..Дали е "Мерцедес" или "Трабант"- все кола и все немска, ама не съвсем!
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 04 апр 2016 22:17

PFC Litex написа:
Че от къде да знаем, на това дружество дали му е закривана регистрацията в БФС и дали е прекъснал членството си? :lol:
То и в момента вероятно има над 700 регистрирани дружества членове на БФС, които играят роля на спящи клетки и повреме на избори се активизират... аз съм ходил на конгрес на БФС именно от такъв клуб, който дори и дейност неизвършва :lol:

Знаем, знаем ..... то си има давност, а то отдавна я прескочи ... провери ако искаш към 2010-а година дали в БФС е членувал такъв клуб, ще видиш, че няма. Няма от много по-рано. Юридически може и да си е съществувало, но но за правилниците и наредбите на БФС - не.

Ти си ходил, ама от членуващ в БФС клуб, няма как да идеш на конгрес от дружество, дето не членува.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

Потребителски аватар
Red thunderstorm

Мнениеот Red thunderstorm » 04 апр 2016 22:19

Player написа:Каквото и да правят, нека разкарат думичката '' висша'' от родно първенство по каквото и да било. Това просто ще звучи нелепо, на фона на всичко. Иначе каквото и да мислят с малко отбори не става у нас. Сега докато почне кръга и вече е свършил. Играят едни и същи през 2 месеца и се губи и смисъл и интерес. Нека да са поне 18 отбора или най-добре 20 и да има място за повече под слънцето. Различни мачове в цялата страна и така първенеца, ще може заслужено да каже, че е шампион на България, а не на 3-4 града. Ще е жалко да го няма Литекс, при каквито и да е обстоятелства. За ЦСКА и Локо Сф да не говорим. Може да не ги харесвам, защото са съперници, но без тях е пусто и тъпо. Липсват бургаските отбори, защото винаги атмосферата от там е специфична за футбол. Липсват и още отбори от Плевен, Велико Търново, Русе, Пазарджик, Добрич , Горна Оряховица, Перник и още други, които са част от историята на футбола ни и са го правили да изглежда по-интересен и симпатичен от сега. Сега се превръща в някакъв елитен затворен клуб, а другите кучета ги яли. А футболът е за хората, а не за няколко олигарха да си мерят атрибутите. Аз предлагам за име да бъде смешна лига, защото къде другаде го има факта, три от отборите завършили в петицата предишна година, да ги няма в първенството в края на следващата? Абсурд пълен, като всичко в държавата ни.

Съгласен!
Последна промяна от Red thunderstorm на 04 апр 2016 22:20, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 04 апр 2016 22:20

Player написа:Каквото и да правят, нека разкарат думичката '' висша'' от родно първенство по каквото и да било. Това просто ще звучи нелепо, на фона на всичко. Иначе каквото и да мислят с малко отбори не става у нас. Сега докато почне кръга и вече е свършил. Играят едни и същи през 2 месеца и се губи и смисъл и интерес. Нека да са поне 18 отбора или най-добре 20 и да има място за повече под слънцето. Различни мачове в цялата страна и така първенеца, ще може заслужено да каже, че е шампион на България, а не на 3-4 града. Ще е жалко да го няма Литекс, при каквито и да е обстоятелства. За ЦСКА и Локо Сф да не говорим. Може да не ги харесвам, защото са съперници, но без тях е пусто и тъпо. Липсват бургаските отбори, защото винаги атмосферата от там е специфична за футбол. Липсват и още отбори от Плевен, Велико Търново, Русе, Пазарджик, Добрич , Горна Оряховица, Перник и още други, които са част от историята на футбола ни и са го правили да изглежда по-интересен и симпатичен от сега. Сега се превръща в някакъв елитен затворен клуб, а другите кучета ги яли. А футболът е за хората, а не за няколко олигарха да си мерят атрибутите. Аз предлагам за име да бъде смешна лига, защото къде другаде го има факта, три от отборите завършили в петицата предишна година, да ги няма в първенството в края на следващата? Абсурд пълен, като всичко в държавата ни.

Еми да го направим първенството от 46 отбора понеже на всеки ми е мъчно за всеки един клуб от миналото и имащ мимолетни успехи .

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 04 апр 2016 22:21

PFC Litex написа:
1982 написа:

След като 1 година не участваш в турнирите на БФС членството ти автоматично отпада. Дали нечлен може да се съеши с член не знам, но е допуснато, та може и да е възможно.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Свободна зона”