Турските кланета над българското население

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Re: ТУРСКИТЕ КЛАНЕТА НАД БЪЛГАРСКОТО НАСЕЛЕНИЕ

Мнениеот teerr » 31 яну 2016 14:23

irradeum написа:
sandi74 написа:Аре ся всички лаици които твърдят че България не е била под турско робство а сме съжителствали тихо и кротко с османлиите да си слагат чалмите,фесовете и шалварите и да поемат към Анадола.Благодарим на Матушка РОССИЯ от все сърце че ни е освободила от тази турска сган.Само и единствено благодарение на Велика Русия България все още я има на картата.Факт. :idea: :!:

Митът за турското робство е необходим единствено, за да се поддържа мита за освободителната роля на Русия. Нищо друго...

Ако не е било робство, какво е правила Русия тук?

Било срамно да си искаме робството... С уговорката, че ние изобщо не си го искаме, а просто отказваме да забравим, че го е имало.Не е нито повод за срам, нито е някакъв друг проблем за нас това, че сме били поробени като народ и заличени за 5 века като държава. Проблемът е за нашите поробители, чийто имидж това загрозява - затова и те и техните съюзници опитват да ни изтрият историческата памет. Проблем е и че има хора, които са готови да им съдействат да го направим сами.

Ама мисля, че не са познали.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 31 яну 2016 14:23

1982 написа:Стига с това съжителство, никой в този форум не твърди подобни глупости.

Е те си го навиват на пръста(робите) това.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
blue avalanche
Контакти:

Мнениеот blue avalanche » 31 яну 2016 14:23

irradeum написа:
sandi74 написа:Аре ся всички лаици които твърдят че България не е била под турско робство а сме съжителствали тихо и кротко с османлиите да си слагат чалмите,фесовете и шалварите и да поемат към Анадола.Благодарим на Матушка РОССИЯ от все сърце че ни е освободила от тази турска сган.Само и единствено благодарение на Велика Русия България все още я има на картата.Факт. :idea: :!:

Митът за турското робство е необходим единствено, за да се поддържа мита за освободителната роля на Русия. Нищо друго...

Нали се чудехте кой се съмнявал в това дали е имало робство?
Ето ви един,за който това било "мит".

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 31 яну 2016 14:24

CTAHKO написа:
Soulen написа:Предците ми са от район пострадал най-много от помохамеданчването. Под един мост са клали всеки, който не е приел вярата. Случило се е още в началото на османското иго. Докъде ще стигнем,ако мразим хора за действия извършени преди 500 години и повече. През Среднивековието в Германия са избити 70% от населението. Такива са били времената.

Не разбрах, какви са били времената :roll: Това е много удобна упорна точка ;) А сега какви са времената и с какво са по-различни :roll: че не трябва да се споменава думичка за ония другите времена ли ;) Сега да не се раждаме с по два чифта в гащите, че да е по-различно от тогава ;)

Огромна е разликата. Тогава всеки народ е бил клан от съседите си внепрестанни войни. Виж потушаването на Априлското въстание е престъпление отвсякъде, но то отново не идва от турската армия, а от башибозук, чиито корени са български.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 31 яну 2016 14:24

smoothc написа:Да, очевидно съм допуснал техническа грешка, за което се извинявам.
Първото светско обществено начално девическо училище се открива през 1840 в Плевен от А. Димитрова.

През 1856 в Шумен се открива първото класно девическо училище.

Така или иначе идеята ми беше(визирайки вестника на български и като цяло просветната дейност), някои хора да се замислят, че тези просветни актове, доста ярко контрастират върху техния любим термин - "робство".

А така 8-) А останалите 450 години какво сме правили :? :roll: Че то още от времето на Цар Симеон I е имало училища и школи ;) Какво става с тях? Къде отиват :?:
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 яну 2016 14:24

Щом е имало Три синджира роби значи е имало робство.Ама не през целия период....ама не всички...ама...ИМАЛО Е.Боли ма оная работа кво мислят учените малоумници от БАН и от форума.
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

sandi74

Мнениеот sandi74 » 31 яну 2016 14:26

ivan56 написа:
teerr написа:Турско робство е за ме,ние граничим с Турция а не с османия.

Имало ли е Турция през 15-19 век?

То тогава и България е нямало.Всичко е било рая в Османската империя.Здраво робство.Добре че идват БРАТЯТА РУСНАЦИ да ни освободят.Заникъде сме без МАТУШКА РОССИЯ.ФАКТ.

Потребителски аватар
icko65
Контакти:

Мнениеот icko65 » 31 яну 2016 14:28

ivan56 написа:
teerr написа:Турско робство е за ме,ние граничим с Турция а не с османия.

Имало ли е Турция през 15-19 век?

Ми що са викали:Идат турци..
Черно море-вицешампион на България за 2024г. и първи шампион на България

Потребителски аватар
teerr
Контакти:

Мнениеот teerr » 31 яну 2016 14:29

irradeum написа:

Разбрахта,забрави алах акбар.
Г.Ганчев:Душата ми е люлякова,сърцето оранжево.......- Никога няма да напусна Литекс......

https://www.youtube.com/watch?v=BLd0kDXPuHI

pomiqr272
Контакти:

Мнениеот pomiqr272 » 31 яну 2016 14:29

Станко си прави голяма гаргара с Вас. Първо пуска мухата със Станковия профил и след това с Чичо-Самовия Ви вкарва във водовъртеж, от който излизане няма. Гений.

Върни се в “Свободна зона”