И Черна гора влиза в НАТО

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Re: И Черна гора влиза в НАТО

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2015 00:26

Teo написа:Проблемът е при нас да, цел живот сме подлоги... за това и президента лиже **** на чернилките и се хвърли храчки по Русия.
@ Така няма стане... ние не сме държава, която не може да противопостави на които и да било, но трябва да имаме силни фигури в държавата които да устояват нашите принципи и да изискват, а не чехльовци и тикви :idea:

Абе, човек, ти усещаш ли се, колко си нелеп !? Може ли човек като теб, който досега ни убеждава в необходимостта от братски съюз с Русия да ми говори за подлоги !? Аз съм убеден, че "патриоти", като теб ще бъдат първите, които ще се подпишат, ако има някъде подписка "Трябва ли България да бъде включена в Руската Федерация" ? За какви подлоги ми говориш ти ? Значи да си подлога на Русия може, но на някой друг не може, така ли ?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2015 00:28

1982 написа:
Teo написа:
1982 написа:
Teo написа:Цакат ни защото сме в съюз с боклуците от НАТО :idea:

Айде, бе, ама те ни цакат и доят още преди да сме в НАТО, ако не знаеш.

Надявай се Путин да върне тръбата и да преминава през нас и газта ще си ти се види доста евтина :idea:

Ще се види друг път. И там искаха да ни цакат дебело твоите "братя".

Според теб тръбата не трябва да преминава през България ли? Турците си вкараха голям автогол със свалянето на Су-24.... сега е момента!

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 дек 2015 00:29

Ти не разбираш, Дунаве, Русия са ни братя и да сме техни подлоги не е срамно, дори е готино, те ни чукат, ама така, по братски. :mrgreen: :mrgreen:
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 00:32

1982 написа:Ти не разбираш, Дунаве, Русия са ни братя и да сме техни подлоги не е срамно, дори е готино, те ни чукат, ама така, по братски. :mrgreen: :mrgreen:

Сега не само сме подлоги на САЩ , но смело заявам, че сме под тяхно колониално робство!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН -КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СЛАВА РОССИИ!

НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2015 00:33

@1982
Проблема е, че твоята ирония в главите на подобни индивиди си е абсолютна реалност. Руснаците могат да си правят, каквото искат с нас, защото имат нашата религия, култура, език и т.н. Интересно ми е, ако станем подлоги на Сърбия, дали пак тая мантра ще върви !?

Потребителски аватар
Teo
Контакти:

Мнениеот Teo » 02 дек 2015 00:35

Пак ви казвам бе.. ей Дунав мост, България без Русия е обречена! Сега може да включиш на първа и да ми зададеш 15 въпроса :idea: :lol:

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2015 00:35

El_Zenito написа:
1982 написа:Ти не разбираш, Дунаве, Русия са ни братя и да сме техни подлоги не е срамно, дори е готино, те ни чукат, ама така, по братски. :mrgreen: :mrgreen:

Сега не само сме подлоги на САЩ , но смело заявам, че сме под тяхно колониално робство!

Имам силното усещане, че хора, като вас, без никакъв потенциал и капацитет, биха били роби във всякакви политически режими и системи...
Ако можех да разбера, какво ли значи този клиширан до болка израз - "колониално робство". Искам да знам, аз като обикновен гражданин с какво съм по-голям роб от един средностатистически руснак !?

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 02 дек 2015 00:37

Teo написа:Пак ви казвам бе.. ей Дунав мост, България без Русия е обречена! Сега може да включиш на първа и да ми зададеш 15 въпроса :idea: :lol:

Какъв е смисъла да ти задам 15 въпроса, като нямаш потенциала да отговориш и на един !? Обичам някой да се измъква по-този измекярски начин...
Аре нали си много надъхан, айде отговори ми, каква е разликата в това да си подлога на САЩ или на Русия....
С хора, като вас, България е обречена, а не заради Руси, Китай или Марс. С такъв "убийствен" материал, всяка една държава е обречена на мизерия, глад и нищета...

Потребителски аватар
1982

Мнениеот 1982 » 02 дек 2015 00:38

Teo написа:Пак ви казвам бе.. ей Дунав мост, България без Русия е обречена! Сега може да включиш на първа и да ми зададеш 15 въпроса :idea: :lol:

Както беше "обречено" Съединението ли, чийто пръв враг е бил Русия ??
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА

4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.

El_Zenito

Мнениеот El_Zenito » 02 дек 2015 00:39

Напълно подкрепям мнението ти! :!:
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ,19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН -КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ!СЛАВА РОССИИ!

НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”