Арестуваха Волен Сидеров ! Той обяви безсрочна гладна стачка

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GA_ veliki
Контакти:

Re: Арестуваха Волен Сидеров ! Той обяви безсрочна гладна ст

Мнениеот GA_ veliki » 17 ное 2015 18:08

FLANKER написа:Сигурно си прав(за ДПС,едва ли)Но!

Ако се стигне до затвор и закриване на Алфа, тогава вече ще имаме класическа форма на политическа репресия. Прекалено се разду случаят, но това е много показателно за свободата на словото в условията на българския "демократичен" режим. Имам много раболепни приятели, които целуват задника на управляващите, за да получават мижава заплатка, на държавна работа са, няма идеалисти. От друга страна, не мога да ги обвинявам толкова много, така са открили начин да оцеляват, мисля, че в друга среда вероятно по друг начин биха развили своите личностни и морални качества. Тъй като в нашата мила родина сигурността не е обезпечена, обществото ни е по-примитивно, лумпенизирано, овчедушно.
Между другото, едната репортерка попитала днес Чуколов дали си е взел паста за зъби - за съжаление, журналистите в България са толкова жалки, че вече дори не е смешно. В държавата ни има далеч по-големи проблеми от тази хиперболизирана истерия, с която вниманието на обществото бива отвличано. Истинските престъпници са на свобода.

Фланки, каквое това Алфа, което ще закриват?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България... :lol:
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 ное 2015 18:14

GA_ veliki написа:
FLANKER написа:Сигурно си прав(за ДПС,едва ли)Но!

Ако се стигне до затвор и закриване на Алфа, тогава вече ще имаме класическа форма на политическа репресия. Прекалено се разду случаят, но това е много показателно за свободата на словото в условията на българския "демократичен" режим. Имам много раболепни приятели, които целуват задника на управляващите, за да получават мижава заплатка, на държавна работа са, няма идеалисти. От друга страна, не мога да ги обвинявам толкова много, така са открили начин да оцеляват, мисля, че в друга среда вероятно по друг начин биха развили своите личностни и морални качества. Тъй като в нашата мила родина сигурността не е обезпечена, обществото ни е по-примитивно, лумпенизирано, овчедушно.
Между другото, едната репортерка попитала днес Чуколов дали си е взел паста за зъби - за съжаление, журналистите в България са толкова жалки, че вече дори не е смешно. В държавата ни има далеч по-големи проблеми от тази хиперболизирана истерия, с която вниманието на обществото бива отвличано. Истинските престъпници са на свобода.

Фланки, каквое това Алфа, което ще закриват?

Телевизията на Атака(предполагам,че ще стане така),Велики.
Да правят каквото искат.Те държавата закриват ,та за една партийна телевизийка...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
olfix
Контакти:

Мнениеот olfix » 17 ное 2015 18:15

"— Бият Паниковски! — викна Балаганов, застанал като картина на вратата.
— Вече? — попита деловито Бендер. — Нещо много бързо."

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 ное 2015 18:18

THE G.A.M.E написа:Аз съм съгласен, че се вдига прекалено много шум покрай Сидеров.
Ама това нямаше да се налага, ако си го бяха осъдили още, след като стреля по-хора на "Тракия-та".
Или поне, след като вандалства на летище Варна... И то срещу дипломатическо лице на чужда Държава.
За ударите срещу полицаи, журналисти, обикновенни хорица, няма да споменавам.

Така че... Наистина, в този момент може да го направят мъченик.

Това лице(дипломатическото)не се мерна повече.Защо ли?
Дебелият полицай от летището също...странни работи ,братле.С което ни най-малко оневинявам Сидеров...
Защо никой не се поинтересува(журналистите) за "внезапната смърт" на куп свидетели по някои дела...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 17 ное 2015 18:19

Лошото е ,че ще изпишем 15-20 страници тук и...нищо...
Нямам какво повече да кажа в тази тема.По интересно е другаде...в други теми.
Изображение

Потребителски аватар
botevist_75
Контакти:

Мнениеот botevist_75 » 17 ное 2015 18:21

FLANKER написа:
botevist_75 написа:Волен е един обикновен хитрец,много талантлив,който винаги намира свободна ниша в политическото пространство и затова печели.
Писал съм за неговото житие и битие тук,на който му се занимава да погледне.
Със сигурност не е луд. Със сигурност не е и "човек на Путин". Путин е стар евреин/не в генетичния смисъл ;) /. Той никога няма да хвърля пари за обречна кауза.
Ако Путин иска да има партия в България,тя ще е оглавявана от "нормален и харизматичен лидер",добре финансиран,чиято партия щеше да спечели изборите или да е поне втора.По верни може да са приказките за ДПС са "хората на Путин", отколкото Волен.

Сигурно си прав(за ДПС,едва ли)Но!

Споко,нищо няма да му се случи на Волен,нито ще закрият "Алфа". Не разбрахте ли стила на Б.Б. Той е един и същи от години. Доброто и лошото ченге. Сега лошите прокурори ще се опитат да осъдят Сидеров и лошите СЕМ да затворят "Алфа". Но добрият Б.Б ще се намеси и ще ги спаси ;)
За журналистите отдавна е известно.Забележи-корумпирани са лекарите,полицаите,съдиите,политиците... Да си чул за корумпиран журналист. :) Със сигурност има и свестни между тях,но смея да твърдя,че при тях процентът на корупция е най-голям.В смисъл,че пишат или говорят удобни неща.Даже обикновените журналисти не го правят за пари.А за да се харесат на шефовете си,които пък са обвързани с политиците и "бизнеса" и т.н

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 ное 2015 18:33

FLANKER написа:
THE G.A.M.E написа:Аз съм съгласен, че се вдига прекалено много шум покрай Сидеров.
Ама това нямаше да се налага, ако си го бяха осъдили още, след като стреля по-хора на "Тракия-та".
Или поне, след като вандалства на летище Варна... И то срещу дипломатическо лице на чужда Държава.
За ударите срещу полицаи, журналисти, обикновенни хорица, няма да споменавам.

Така че... Наистина, в този момент може да го направят мъченик.

Това лице(дипломатическото)не се мерна повече.Защо ли?
Дебелият полицай от летището също...странни работи ,братле.С което ни най-малко оневинявам Сидеров...
Защо никой не се поинтересува(журналистите) за "внезапната смърт" на куп свидетели по някои дела...

Да, възможно е в някои моменти да е бил провокиран умишлено, но нали знаеш, по-време на мач, когато някой отговори на провокация, какво следва... И тогава изгоненият, може да се сърди единствено на себе си. ;)

Сега видях, че загърбваш тая тема... Прав си, за Волен е писано достатъчно, нека видим дали ще го осъдят и на какво, тогава може пак да се разисква.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Nikita1313
Контакти:

Мнениеот Nikita1313 » 17 ное 2015 18:33

това са първоначални изяви на неофашизъм от една окопаваща се във власта политическа олигархия постепенно превръщаща народа в слугинажна платформа за сфръх-егоистичните си господарски цели , налице са вече политически арести на лидери от парламентарно-представени партии несъгласни с грабителската и антинародна политика на управляващата клика , чрез режисирана постановка от платени клакьори и назначени върховни юридически фигури все повече се доближаваме до третия свят и по конкретно визирам Чили по времето на Пиночет , нека всички антифашистки организации си отворят очите

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 17 ное 2015 18:38

Nikita1313 написа:това са първоначални изяви на неофашизъм от една окопаваща се във власта политическа олигархия постепенно превръщаща народа в слугинажна платформа за сфръх-егоистичните си господарски цели , налице са вече политически арести на лидери от парламентарно-представени партии несъгласни с грабителската и антинародна политика на управляващата клика , чрез режисирана постановка от платени клакьори и назначени върховни юридически фигури все повече се доближаваме до третия свят и по конкретно визирам Чили по времето на Пиночет , нека всички антифашистки организации си отворят очите

Всичко това си го написал без да си поемеш въздух?Браво,спортист!

Потребителски аватар
PorcoRosso
Контакти:

Мнениеот PorcoRosso » 17 ное 2015 18:53

Айде, хайдутското движение отече :lol: Ся кой ще се нагърби да освобождава мандрите - МикоУ?!Гоце?!

Мен ся по ми е интересно кво си е говорил Сидер-ага с блядския посланик.Тарифата ли са предоговаряли ; план за действие ли са обсъждали.Или може би волния най-накрая го е досрамяло:
-Юрии Николаевич, ну я не могу больше так!
-Надо, Щирлиц,Надо...

Върни се в “Свободна зона”