FLANKER написа:botevist_75 написа:Волен е един обикновен хитрец,много талантлив,който винаги намира свободна ниша в политическото пространство и затова печели.
Писал съм за неговото житие и битие тук,на който му се занимава да погледне.
Със сигурност не е луд. Със сигурност не е и "човек на Путин". Путин е стар евреин/не в генетичния смисъл

/. Той никога няма да хвърля пари за обречна кауза.
Ако Путин иска да има партия в България,тя ще е оглавявана от "нормален и харизматичен лидер",добре финансиран,чиято партия щеше да спечели изборите или да е поне втора.По верни може да са приказките за ДПС са "хората на Путин", отколкото Волен.
Сигурно си прав(за ДПС,едва ли)Но!
Ако се стигне до затвор и закриване на Алфа, тогава вече ще имаме класическа форма на политическа репресия. Прекалено се разду случаят, но това е много показателно за свободата на словото в условията на българския "демократичен" режим. Имам много раболепни приятели, които целуват задника на управляващите, за да получават мижава заплатка, на държавна работа са, няма идеалисти. От друга страна, не мога да ги обвинявам толкова много, така са открили начин да оцеляват, мисля, че в друга среда вероятно по друг начин биха развили своите личностни и морални качества. Тъй като в нашата мила родина сигурността не е обезпечена, обществото ни е по-примитивно, лумпенизирано, овчедушно.
Между другото, едната репортерка попитала днес Чуколов дали си е взел паста за зъби - за съжаление, журналистите в България са толкова жалки, че вече дори не е смешно. В държавата ни има далеч по-големи проблеми от тази хиперболизирана истерия, с която вниманието на обществото бива отвличано. Истинските престъпници са на свобода.
Споко,нищо няма да му се случи на Волен,нито ще закрият "Алфа". Не разбрахте ли стила на Б.Б. Той е един и същи от години. Доброто и лошото ченге. Сега лошите прокурори ще се опитат да осъдят Сидеров и лошите СЕМ да затворят "Алфа". Но добрият Б.Б ще се намеси и ще ги спаси
За журналистите отдавна е известно.Забележи-корумпирани са лекарите,полицаите,съдиите,политиците... Да си чул за корумпиран журналист.

Със сигурност има и свестни между тях,но смея да твърдя,че при тях процентът на корупция е най-голям.В смисъл,че пишат или говорят удобни неща.Даже обикновените журналисти не го правят за пари.А за да се харесат на шефовете си,които пък са обвързани с политиците и "бизнеса" и т.н