Tatone написа:Вярвам че 90% от униформените полицай в България са ниско мотивирани, ниско интелигентни, ниско квалифицирани и тъпи. Не тъпи. Прости. Има 10% който са първите едно, две или три но не са прости.
Полицай в България? Аз не уважавам полицията. Няма как да ги уважавам след като те не ме уважат. Няма как да ги уважавам след като ме ограбват повече от 10 пъти за 20 години и нито веднъж не са хванали крадеца. Вероятно защото той крадеца дели с тях или са много прости. Един от тези пъти аз го хванх. Хванах го и го пребих от бой. След 6 месеца го гледам същият този на улицата. КАто ме видя свърна и избяга с 100 в обратната посока. А аз седя и не вярвам на очите си. Тука вече пръст имат онези дебелите и мазни съдии и прокурори. И те в тази игра играят. Ей мамицата ви. Ще ви пребия всичките мамицата ви дебела и мазна.
Никакво уважение нямам към тези хора. Полиция, съд, прокурори. Всеки държавен служител гледа да те прецака, да ти вземе 20 лв. Мамка ви! Ние ви храним а вие ми грабите. Полицията???? Спрете някой униформен и го попитайте нещо. Да ви покаже как да стигнете до някоя улица или да ви каже до колко часа можете да се разхождате на вън през лятото ако сте под 18 години. Ще видите колко ще се затрудни да ви отговори. Не защото е лош човек. Полицаят не е лош човек. той просто е ужасно тъпо парче. Тъпак. за по интересно можете да го попитате на Английски.
Много са ни прости полицаите. Освен това нищо не работят. Не че не искат. Не могат. Щото са много прости. Е имна едни 10% който не са прости ама те играят големи игри и не им се занимава с обикновените хора. В България да си прост полицай който бавно пресича Цариградско в час пик е превилегия. Да са живи и здрави. И по-малко прости.
Пич,то не зависи от полицията.Тя "махалото"
Разбери-ЗАТРИВАТ НИ!