Щом не можем от полицаите, да вземем от всички други ?!?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Re: Щом не можем от полицаите, да вземем от всички други ?!?

Мнениеот FLANKER » 12 ное 2015 19:50

Tatone написа:Вярвам че 90% от униформените полицай в България са ниско мотивирани, ниско интелигентни, ниско квалифицирани и тъпи. Не тъпи. Прости. Има 10% който са първите едно, две или три но не са прости.

Полицай в България? Аз не уважавам полицията. Няма как да ги уважавам след като те не ме уважат. Няма как да ги уважавам след като ме ограбват повече от 10 пъти за 20 години и нито веднъж не са хванали крадеца. Вероятно защото той крадеца дели с тях или са много прости. Един от тези пъти аз го хванх. Хванах го и го пребих от бой. След 6 месеца го гледам същият този на улицата. КАто ме видя свърна и избяга с 100 в обратната посока. А аз седя и не вярвам на очите си. Тука вече пръст имат онези дебелите и мазни съдии и прокурори. И те в тази игра играят. Ей мамицата ви. Ще ви пребия всичките мамицата ви дебела и мазна.

Никакво уважение нямам към тези хора. Полиция, съд, прокурори. Всеки държавен служител гледа да те прецака, да ти вземе 20 лв. Мамка ви! Ние ви храним а вие ми грабите. Полицията???? Спрете някой униформен и го попитайте нещо. Да ви покаже как да стигнете до някоя улица или да ви каже до колко часа можете да се разхождате на вън през лятото ако сте под 18 години. Ще видите колко ще се затрудни да ви отговори. Не защото е лош човек. Полицаят не е лош човек. той просто е ужасно тъпо парче. Тъпак. за по интересно можете да го попитате на Английски.

Много са ни прости полицаите. Освен това нищо не работят. Не че не искат. Не могат. Щото са много прости. Е имна едни 10% който не са прости ама те играят големи игри и не им се занимава с обикновените хора. В България да си прост полицай който бавно пресича Цариградско в час пик е превилегия. Да са живи и здрави. И по-малко прости.

Пич,то не зависи от полицията.Тя "махалото"
Разбери-ЗАТРИВАТ НИ!
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 12 ное 2015 19:55

Тия гроб докато не ги махнем от власт скоропостижно ми се струва, че скоро ще мрем от глад, дейба и насраната мангалска партия.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 ное 2015 19:57

petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:Ебаси наглите тез, ей !150 лв глоба, ако немаш зимни гуми. Глоба, която е необжалваема, което май си е противоконституционно. От 1-ви ноември да сме със зимните. И защо бе да еба ваша мама, тръгнали сте да надминавате комунистите!!!! :evil: Вие ли ще ми кажете дали трябва да карам на 15-20 градуса по Целзий със зимни гуми бе, само защото календара показва 12.11. майка вви да еба малоумна и да не мога да обжалвам глобата?! :evil: :evil:
Тез не знам докъде смятат да я докарат...

Прав си! Тези депутати за някои лев в джоба си,могат да приемат и целогодишно със зимни гуми.Така направиха със светлините,карам със слънчеви очила
и включени фарове.

Това с фаровете денонощно е супер простотията. Рекоха ни - по Европата е така, та и тука тъй. Къде тука бе, в страната в която за 30 дена ставаш шофьор, а и най-големия тъпак с 1000 лв в джоба ще стане за седмица ли? Къде тука бе, нагли популисти - в страната където има "Война по пътищата" ли? Всеки ден има адски катастрофи на тва малко парче земица поради десетки други причини - ама ние караме с цъкнати лампи, щото е тъй по-европейско. Че и имаха наглостта да ни лъжат със статистика след като го приеха тва за лампите, че инцидентите са намаляли.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 ное 2015 20:07

Tatone да те питам нещо - след като ти не уважаваш полиция защо трябва да те уважава ?! За да получиш уважение трябва и да уважаваш. Полицията не е бюро справки за да ти каже коя улица къде е и т.н.
Полицая щом е на улицата е защото трябва да е там с определена задача. И ти като много .... бъркате полиция и КАТ. И едните и другите са униформени , но всеки има различни задължение и с твоите въпросчета най-много да му пречиш да си свърша работата. Защо не се отговориш защо те обират ;) Мен през целият ми съзнателен живот не са ме обирали. Явно има причина да те обират.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 ное 2015 20:30

iliev72 написа:Tatone да те питам нещо - след като ти не уважаваш полиция защо трябва да те уважава ?! За да получиш уважение трябва и да уважаваш. Полицията не е бюро справки за да ти каже коя улица къде е и т.н.
Полицая щом е на улицата е защото трябва да е там с определена задача. И ти като много .... бъркате полиция и КАТ. И едните и другите са униформени , но всеки има различни задължение и с твоите въпросчета най-много да му пречиш да си свърша работата. Защо не се отговориш защо те обират ;) Мен през целият ми съзнателен живот не са ме обирали. Явно има причина да те обират.

В интерес на истината последния път не можах да се ориентирам за посоката за руското посолство във Варна и 2-ма млади полицая с които чаках на светофара докато светне зелено за да пресечем, си ми обясниха доста подробно.
Инак ти явно си някакво изключение, щом не са те обирали. Нещото, което се е случвало даже и на Костов в тази държава.
Катаджиите също не са бюро справки, много ли ще им объркам и спъна ВАЖНАТА работа, ако спра да ги питам за правилната посока, а?

petko.h.markov
Контакти:

Мнениеот petko.h.markov » 12 ное 2015 20:31

fcb_bg написа:
petko.h.markov написа:
fcb_bg написа:Ебаси наглите тез, ей !150 лв глоба, ако немаш зимни гуми. Глоба, която е необжалваема, което май си е противоконституционно. От 1-ви ноември да сме със зимните. И защо бе да еба ваша мама, тръгнали сте да надминавате комунистите!!!! :evil: Вие ли ще ми кажете дали трябва да карам на 15-20 градуса по Целзий със зимни гуми бе, само защото календара показва 12.11. майка вви да еба малоумна и да не мога да обжалвам глобата?! :evil: :evil:
Тез не знам докъде смятат да я докарат...

Прав си! Тези депутати за някои лев в джоба си,могат да приемат и целогодишно със зимни гуми.Така направиха със светлините,карам със слънчеви очила
и включени фарове.

Това с фаровете денонощно е супер простотията. Рекоха ни - по Европата е така, та и тука тъй. Къде тука бе, в страната в която за 30 дена ставаш шофьор, а и най-големия тъпак с 1000 лв в джоба ще стане за седмица ли? Къде тука бе, нагли популисти - в страната където има "Война по пътищата" ли? Всеки ден има адски катастрофи на тва малко парче земица поради десетки други причини - ама ние караме с цъкнати лампи, щото е тъй по-европейско. Че и имаха наглостта да ни лъжат със статистика след като го приеха тва за лампите, че инцидентите са намаляли.

Лъжат като цигани.Децата ми са в Германия,но там това не е задължително,гарантирам лично.А там климата е по-близо до този в Англия.
Днес пътувах до Димитровград,цял 23-25 градуса,трябва да си идиот да искаш сега зимни гуми.
Ако през зимата караш с летни и предизвикаш катастрофа,тогава да те съдерат от глоба.

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 12 ное 2015 20:57

Някак пропуснахте поста на колегата Иван, с изявлението на Лили Дебелата, че тоз мандат не планирали увеличение на винетките...
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 12 ное 2015 21:10

sin4ec написа:Някак пропуснахте поста на колегата Иван, с изявлението на Лили Дебелата, че тоз мандат не планирали увеличение на винетките...

Я не съм, даже цитирах прилежно кат зубър 2 линка. :mrgreen:

Потребителски аватар
Готвача
Контакти:

Мнениеот Готвача » 12 ное 2015 21:11

ЕМИЛ написа:
sin4ec написа:
ЕМИЛ написа:Залагаме на мачове в нета за да си докараме допълнителни доходи .

И там ще ти праснат данък скоро, не се притеснявай!

Как ?

Ами като задължат фирмите за залози да плащат едни 20% примерно и ще видиш как от пеалба 1 лев ти останали едни 80ст.То е същото и в банките.Слагаш кинти за лихви,и на всеки спечелен лев-бам,удръжцица.Такива ми ти работи колега.Не пропускат да вземат парици отвсякъде.
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
В сайт за запознанства-"Търся жена която може да лови ,чисти и готви риба.Да може да копае червеи и да обича секса.Да има мотор и лодка.Моля постнете снимки на мотора и лодката!"

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 ное 2015 21:41

sin4ec написа:Някак пропуснахте поста на колегата Иван, с изявлението на Лили Дебелата, че тоз мандат не планирали увеличение на винетките...

Те и много други работи не планираха , но видя ли какво стана ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Свободна зона”