Стрелба на границата ни с Турция ! Има един убит!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
PFC Litex

Re: Стрелба на границата ни с Турция ! Има убит терорист !

Мнениеот PFC Litex » 16 окт 2015 15:05

CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:Всеки знае, че в Афганистан няма терористи, защото американците налагат демокрация там, кош за темата!

Кой е толкова глупав да бяга от демократизиран Афганистан, в който цари мир и демокрация 8-) Там няма руски войски, всички бягат от Асад и Путин 8-)

Така е, след като неуспяха да ги социализират на принципите на „пролетарския интернационализъм“
Изображение

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 16 окт 2015 15:06

CTAHKO написа:
HoUs4oOL написа:Всеки знае, че в Афганистан няма терористи, защото американците налагат демокрация там, кош за темата!

Кой е толкова глупав да бяга от демократизиран Афганистан, в който цари мир и демокрация 8-) Там няма руски войски, всички бягат от Асад и Путин 8-)

И руските войски избягаха от Афганистан... :lol:
П.П. 14 хиляди не успяха... :o
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 окт 2015 15:07

Не зная защо е тази истерия по медиите и от политически личности, че някакъв нарушител на границата е застрелян заради неподчинение и агресивно поведение спрямо полицаи. Това във всяка една нормална държава ще се приеме за изпълнен дълг и никой няма да обвини полицая, че е действал по този начин. Аз съм служил на границата през 1989-1991 година и тогава дори граничарите бяха длъжни да застрелят нарушител ако видят, че няма как да бъде заловен, а да не говорим за агресивно поведение от тяхна страна.
Не е лесно да се застреля човек и заради това освен, че оправдавам полицая, му съчувствам, но явно ситуацията е била доста напечена, след като се е стигнало до произвеждане на изстрел.
Как ще искаме да охраняват границата ни, ако не застанем като общество и държава зад тях и ги обвиняваме за това, че използват сила и дори оръжие за да спрат някакви субекти, без документи и с неясни намерения. След като минават нелегално и без документи, значи не им е чиста работата и легално не биха получили бежански статут. Дори може да са наистина от някоя терористична организация.
А такива като Атанасов и този нещастник служещ към ООН, които говорят от топлите си меки кресла, да вървят на франфуркт на майн.

Потребителски аватар
Vincenzo

Мнениеот Vincenzo » 16 окт 2015 15:13

v.r.s. написа:Не зная защо е тази истерия по медиите и от политически личности, че някакъв нарушител на границата е застрелян заради неподчинение и агресивно поведение спрямо полицаи. Това във всяка една нормална държава ще се приеме за изпълнен дълг и никой няма да обвини полицая, че е действал по този начин. Аз съм служил на границата през 1989-1991 година и тогава дори граничарите бяха длъжни да застрелят нарушител ако видят, че няма как да бъде заловен, а да не говорим за агресивно поведение от тяхна страна.
Не е лесно да се застреля човек и заради това освен, че оправдавам полицая, му съчувствам, но явно ситуацията е била доста напечена, след като се е стигнало до произвеждане на изстрел.
Как ще искаме да охраняват границата ни, ако не застанем като общество и държава зад тях и ги обвиняваме за това, че използват сила и дори оръжие за да спрат някакви субекти, без документи и с неясни намерения. След като минават нелегално и без документи, значи не им е чиста работата и легално не биха получили бежански статут. Дори може да са наистина от някоя терористична организация.
А такива като Атанасов и този нещастник служещ към ООН, които говорят от топлите си меки кресла, да вървят на франфуркт на майн.

Мигратската вълна е гореща тема сега и умишлено, всяко едно събитие се отразява, като сензация (което е пълна глупост). Като цяло няма еднозначна и ясна информация за случилото се, а и не мисля, че има хора които обвиняват граничаря. Важното е да се вдига пушек и врява по тази тема, пък какво, защо и как... няма значение.
Изображение

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 16 окт 2015 15:21

Captain Stottlemeyer написа:
CTAHKO написа:

И руските войски избягаха от Афганистан... :lol:
П.П. 14 хиляди не успяха... :o

Е, за сметка на това, тези стотина хиляди успяха :lol: Че на всичкото отгоре, отново се надяваха на помощ и благословията на матушка Россия, за да измият срама 8-) В крайна сметка, руснаците с 14 00 постигат в пъти повече, отколкото чипсовете със 100 000 8-) Факт :!:

В момента в Афганистан са разположени около 33 000 американски войници, докато през 2011 г. бяха над 100 000. Войната в Афганистан – най-дългата в историята на САЩ – започна в отговор на атентатите от 11 септември.

П.П. Ние нямахме ли контингент в тази прекрасна демократична държава :roll: В такъв случай нека отчетем подобаващо нашият принос за бежанския поток 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 16 окт 2015 15:25

Viktor Orban likes this.

Изображение
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 16 окт 2015 15:37

fcb_bg написа:Медиите пресолиха нещата както обикновено преди да излезе някаква официална информация.

Браво на полицая! Още една положителна черта за страната с която ще са наясно бежанците. В България освен че бият, дори и стрелят.

Мда.
За мен мюслито е убит умишлено, нямам идея за причината, но тези неща се разчуват много бързо и запътилите се към Европа ще имат инфо, че в България се стреля на месо. :lol:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Corwin
Контакти:

Мнениеот Corwin » 16 окт 2015 15:42

Обаче ме кефи как според виали трима полицаи с пистолети с по 8 патрона в пълнител са победили в престрелка 50 терориста в добра спортна форма.

Потребителски аватар
v.r.s.
Контакти:

Мнениеот v.r.s. » 16 окт 2015 15:45

Vincenzo написа:
v.r.s. написа:Не зная защо е тази истерия по медиите и от политически личности, че някакъв нарушител на границата е застрелян заради неподчинение и агресивно поведение спрямо полицаи. Това във всяка една нормална държава ще се приеме за изпълнен дълг и никой няма да обвини полицая, че е действал по този начин. Аз съм служил на границата през 1989-1991 година и тогава дори граничарите бяха длъжни да застрелят нарушител ако видят, че няма как да бъде заловен, а да не говорим за агресивно поведение от тяхна страна.

Мигратската вълна е гореща тема сега и умишлено, всяко едно събитие се отразява, като сензация (което е пълна глупост). Като цяло няма еднозначна и ясна информация за случилото се, а и не мисля, че има хора които обвиняват граничаря. Важното е да се вдига пушек и врява по тази тема, пък какво, защо и как... няма значение.

Ако не обвиняваха полицая аз нямаше въобще да пиша по темата и за мен е още по-недопустимо го прави депутат, който е и председател на парламентарната комисия по вътрешна сигурност с думите:- "няма никакви данни да е била оказана въоръжена или каквато и да било съпротива, за да се използва оръжие – при тази хипотеза сме в условията на извършено убийство, независимо как ще бъде квалифицирано то от разследващите органи".
Това е удар по мотивацията на тези, които охраняват границата ни и как ще искаме да действат в нейна защита, след като държавата не стои зад тях, а зад някакви чужденци с неясен произход и цели.
Държавата е длъжна да стои зад своите служители и да ги защити, а не да ги демотивира и изкарва убийци.

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 16 окт 2015 15:58

Напълно съм съгласен с теб,но има няколко големи "НО"-та
Първо: Как "случайно" патрул на гранична полиция от Елхово се е оказал на 80-км от Елхово ,на 20 км от Бургас и на 40 км от границата. Не е ли работа на патрула да охранява прилежащата му полоса от границата, а не да се намира "случайно" доста далеч от нея и съвсем "случайно" на един доста оживен първокласен път среща група от над 50 нарушители. Нещо прекалено много неща се случиха "случайно".
Второ: Когато беше войник ,какво щеше да се случи ,ако при подобен инцидент се окаже ,че застрелящ нарушител без да преди това да има "предупредителен изстрел" ,аз съм служил преди теб,по мое време за такова нещо следваше съд. Нещото което мен ме шокира ,че от гранична полиция официално обявиха,че е имало само един изстрел,който е бил и фатален. Това вече си е нарушение на устава.
Трето: Как е станал рикошет при стрелба във въздуха в отворено пространство? - Нещо не звучи особено убедително.

Върни се в “Свободна зона”