АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Re: АНКЕТА: Одобрявате ли руските атаки срещу ИД и Ал-Кайда?

Мнениеот irradeum » 09 окт 2015 23:51

FLANKER написа:
irradeum написа:
Кашчей написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:Относно пътническия самолет ,видях само педалски подскачания(от Брюксел) ,без адекватни доказателства.

Я ми кажи тогава кой скочи в Съвета за сигурност на ООН срещу официалната декларацията по случай обявяването на резултатите от международното разследване на "инцидента" ?

Аз не съм чел още официалните резултати, публикувани от холандските експерти. Би ли пуснал линк към такова съобщение?

Оппа ! Ето :
http://news.liga.net/news/politics/6822 ... v_mh17.htm
Предполагам може да четеш руски. Коментар ?!?!?.......

ЛIГА.... :roll:

Верно, вие вярвате само на РИА Новости. :) Ето ти оргиналът :
https://www.bellingcat.com/news/uk-and- ... -evidence/
Уф, пак забравих , че имаш проблеми с английския. Намери някой да ти го преведе.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 09 окт 2015 23:52

irradeum написа:
FLANKER написа:Относно пътническия самолет ,видях само педалски подскачания(от Брюксел) ,без адекватни доказателства.

Я ми кажи тогава кой скочи в Съвета за сигурност на ООН срещу официалната декларацията по случай обявяването на резултатите от международното разследване на "инцидента" ?

Страшна декларация, страшно разследване, едни от основните заподозрени участват в него.
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2015 23:54

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=faB5bIdksi8[/youtube]

пп.Навсякъде има катастрофи.Това е щатски Раптор.
пп.2: Ми -35 е най-новият от семейството на алигатора....
Последна промяна от FLANKER на 09 окт 2015 23:57, променено общо 1 път.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 09 окт 2015 23:55

HoUs4oOL написа:
irradeum написа:

Страшна декларация, страшно разследване, едни от основните заподозрени участват в него.

Не е вярно - нямаше го ни Вова , ни Шойгу. :)
Последна промяна от irradeum на 09 окт 2015 23:56, променено общо 1 път.
АКО ВСЯКА ЖЕРТВА НА КОМУНИСТИЧЕСКИЯ РЕЖИМ В РУСИЯ ПОЧЕТЕМ С МИНУТА МЪЛЧАНИЕ, СВЕТЪТ ЩЕ ПОТЪНЕ В ТИШИНА ЗА 118 ГОДИНИ !

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 09 окт 2015 23:56

irradeum написа:
FLANKER написа:
irradeum написа:
Кашчей написа:
irradeum написа:

Аз не съм чел още официалните резултати, публикувани от холандските експерти. Би ли пуснал линк към такова съобщение?

Оппа ! Ето :
http://news.liga.net/news/politics/6822 ... v_mh17.htm
Предполагам може да четеш руски. Коментар ?!?!?.......

ЛIГА.... :roll:

Уф, пак забравих , че имаш проблеми с английския. Намери някой да ти го преведе.

Не разбра ли колега,че адекватна истина никога няма да намериш по този случай.И ако беше виновна наистина Русия ,досега щеше да бъде изядена с парцалите ...
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 10 окт 2015 00:01

ЛIГА.... :roll:[/quote]
Уф, пак забравих , че имаш проблеми с английския. Намери някой да ти го преведе.[/quote]
Не разбра ли колега,че адекватна истина никога няма да намериш по този случай.И ако беше виновна наистина Русия ,досега щеше да бъде изядена с парцалите ...[/quote]

А според тебе кой е виновен? Извънземните ? Сорос ? ИДИЛ ? АлКайда ? Еврогейовете???...Съветвам те да прочетеш внимателно материала.Все пак живеем в 21 век и криминалистиката е достатъчно развита.

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 10 окт 2015 00:03

irradeum написа:
FLANKER написа:
irradeum написа:
FLANKER написа:
irradeum написа:

А ,я колега ми кажи ,защо скочи?

Ти кажи де? Ако не е гузна съвест то е....ти го кажи.... :) Всъщност не "скочи" а се възползва от правото си на вето. Което си е едно и също.

Искаха да се проведе разследване без участието на Русия.Русия искаше международно разследване.
И един прост въпрос,всъщност въпроси : Защо опълченците предадоха кутията (ако не се лъжа и двете)на самолета, че и влак осигуриха? Защо имаше чисто нови(чужди) паспорти на мястото на инцидента(НЕЗАСЕГНАТИ)? Защо не видяхме поне една жертва? Защо се мълчи близо две години и няма нищо конкретно?

Колега, недей да падаш толкова ниско. Сега остава да кажеш , че въобще не е летял никакъв самолет,нито е имало трупове, а само надуваеми секс кукли.Имай поне малко уважение към мъртвите.Все пак те имат близки и роднини, които знаят истината.Това , че Путкин превръща поданиците си в идиоти да вярват на подобни теории на конспирацията, не значи , че и останалият свят е такъв.

Човече,не мислиш ли,че едни други превръщат света в идиотски ?
Защо на тях непрекъснато Путин и Русия са им в устите? Глупаво и жалко е .
пп.Лягам,че утре трябва да се ходи на работа.Винаги е приятно ,когато имаш достоен опонент отсреща.
Е ,можеше да минем и без някои епитети,ама карай... ;)
Лека на всички от мен!
Изображение

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 10 окт 2015 00:07

Flanker,лека и спокойна нощ от мен и спорна работа утре. :)

Потребителски аватар
aleksandrov77

Мнениеот aleksandrov77 » 10 окт 2015 00:12

Подкрепям напълно ударите на Русия по терористичните организации Ислямска Държава и Ал-Кайда (и двете финансирани от САЩ) с цел да свалят неудобното за тях правителство на Башар Асад, което от своя страна защитава националните интереси на Сирия!
По този начин Русия спасява Европа и Света от Ислямска Държава! Факт!
Затова аз съм благодарен на Русия!
Последна промяна от aleksandrov77 на 10 окт 2015 00:15, променено общо 1 път.
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Потребителски аватар
irradeum
Контакти:

Мнениеот irradeum » 10 окт 2015 00:13

ПУТЯ, КВА СТАНА ТЯ !?
След като вече 2 седмици храбрите съветски /пардон руски/ льотчици громят ИДИЛ, замервайки го с фишеци от техните непобедими двуплощници шесто поколение,
След като Путкин ги обстреля с високоточни летящи гюлета /е някои паднаха в Иран, ама и той все пак е в Близкият изток!/ , изстреляни от катапултите на триерите му,
След като Путкин се закле в новата Православна Джамия в Масква, че е ликвидирал ИД,
Те пък тези ликвидираните от ИД взеха, че днес преминаха в мащабна офанзива!!! Тъпаци! Не разбрали, че Путкин ги е изтребил!!! :) :) :)

Върни се в “Свободна зона”