Готови ли сме за защита на България?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Yoda_
Контакти:

Re: Готови ли сме за защита на България?

Мнениеот Yoda_ » 17 сеп 2015 12:18

Кролик написа:Синчец, много интересна тема и интересни коментари ...
... Та, на въпроса готови ли сме, бихме ли воювали се опитвам да си отговоря вече няколко години. Все още размишлявам над следните въпроси: трябва ли да се боря за всички онези "дебили", които управляват държавата, мутрите, циганите, новозабогателите "дупета", пълните "селяци" (не селяни !!!), крадци и убийци ? А тези категории Българи, ще се бият ли рамо до рамо с мен ? Тоя дето уби Вероника в Търново ще убива ли наред за България ? Тия дето едва докопали се до Мерцедес, Ауди и БМВ убиват по Българските улици, те ще мачкат ли противника по горите с джиповете си ? Погледнато от тази страна, наистина не си струва да се воюва.
Sad, but true !

Така е...за жалост, ако се случи, ще се бием не за тези които си описал, ще се бием за Родината си, за семействата си, за децата си, за домовете си, за земята си... :evil:
А в защитата на семейството и дома си, ще бъда жесток и безмилостен !
Тогава ИД ще им се види като група мили, невръстни пионерчета !

:evil:
Wikipedia : Българите са малък, но изключително прост народ. Тъпи, неуки, необразовани и озлобени комплексари, мързеливи неработещи пияници, чакащи на заплатите на жените си. Амин !

Изображение

Потребителски аватар
Кролик
Контакти:

Мнениеот Кролик » 17 сеп 2015 12:20

dodo7271 написа:Нямам никакво намерение да защитавам България. В мига, в който някой във властта дори си помисли за мобилизация, аз и семейството ми емигрираме. Нека я защитават тези, които я доараха до това дередже - Бойковци, Станишевци, Догани и Местани. Аз съм на мнение, че България като държава трябва да бъде унищожена напълно, и след това изградена наново. Но без горепосочената паплач...А дали ще ни унищожат американците, бежанците, педофилите, руснаците или китайците, няма никакво значение...

100% изброените от теб "Бойковци, Станишевци, Догани и Местани", техните семейства, насила забогатели бизнесмени и т.н. ще избягат далеч преди теб, мен и много други в този форум...
Майката: Защо вчера си подарил на баба си за рождения ден футболна топка ?
Момчето: А тя защо все книги ми подарява ?

Потребителски аватар
tomba
Контакти:

Мнениеот tomba » 17 сеп 2015 12:25

Никой не мисли че ще му се наложи,докато не му се наложи.Два месеца са достатъчни за начална подготовка но това не те прави войник.

Потребителски аватар
Libera
Контакти:

Мнениеот Libera » 17 сеп 2015 12:28

На мен само не ми е ясно от кой филм е излязъл автора на темата? Кой ще даде АК на хора, които никога не са държали? То армията едвам смогва, те ще дават оръжия на простите хора да защитават нещо. Аз съм сглобявал гранатомет калибър 40мм, но според теб ще ми даде ли някой такъв да стрелям по араби? Ти изобще знаеш ли къде се намираш - в ЕС и в НАТО. Първо никога няма да ни позволят да стреляме по койото и да е и второ ако се стигне до там, НАТО ще ни оправи!

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 сеп 2015 12:29

Кролик написа:
dodo7271 написа:Нямам никакво намерение да защитавам България. В мига, в който някой във властта дори си помисли за мобилизация, аз и семейството ми емигрираме. Нека я защитават тези, които я доараха до това дередже - Бойковци, Станишевци, Догани и Местани. Аз съм на мнение, че България като държава трябва да бъде унищожена напълно, и след това изградена наново. Но без горепосочената паплач...А дали ще ни унищожат американците, бежанците, педофилите, руснаците или китайците, няма никакво значение...

100% изброените от теб "Бойковци, Станишевци, Догани и Местани", техните семейства, насила забогатели бизнесмени и т.н. ще избягат далеч преди теб, мен и много други в този форум...

+1 :) Това важи с пълна сила и за някой форумни "бойци", които са силни на думи зад клавиатурата, но ще се насерат, когато заплющят куршумите. От друга страна хора - пацифисти, хора, които никога не са хващали оръжие в ръка, при определени обстоятелства могат да покажат чудеса от храброст... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 сеп 2015 12:36

Libera написа:На мен само не ми е ясно от кой филм е излязъл автора на темата? Кой ще даде АК на хора, които никога не са държали? То армията едвам смогва, те ще дават оръжия на простите хора да защитават нещо. Аз съм сглобявал гранатомет калибър 40мм, но според теб ще ми даде ли някой такъв да стрелям по араби? Ти изобще знаеш ли къде се намираш - в ЕС и в НАТО. Първо никога няма да ни позволят да стреляме по койото и да е и второ ако се стигне до там, НАТО ще ни оправи!

:lol: :lol: :lol: и на мен ми се струва, че решим ли да стреляме по ислямистите и НАТО ще ни "оправи" ;) ...
Иначе, до сега, НАТО да беше "оправило" ислямистите ;) ...
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 сеп 2015 12:39

tomba написа:Никой не мисли че ще му се наложи,докато не му се наложи.Два месеца са достатъчни за начална подготовка но това не те прави войник.

Колега, да си войник, наистина е разтегливо понятие - може би, за да си признат за такъв, трябва наистина да си участвал в сражение?....
Но тук, въпросът е все пак да си подготвен за войник!!! А не да излезеш от дискотеката и хайде хващай автомата и бегом на първа линия ;)
Понеже се видя че не можем да станем французи, махам Марсилезата. В Ориента си е по-добре, нали?

kiril.a.d
Контакти:

Мнениеот kiril.a.d » 17 сеп 2015 12:46

Captain Stottlemeyer написа:
Кролик написа:

+1 :) Това важи с пълна сила и за някой форумни "бойци", които са силни на думи зад клавиатурата, но ще се насерат, когато заплющят куршумите. От друга страна хора - пацифисти, хора, които никога не са хващали оръжие в ръка, при определени обстоятелства могат да покажат чудеса от храброст... 8-)

Война не се води с хаброст - храбрите, обикновено загиват първи, а за победа за необходими живи хора ;)
Война се води с разум, още повече съвременните войни!
И много често се е случвало, насралите се в окопите, да удържат атаките на врага ;) ...
Май не си капитан? - пък аз съм точно о.з. капитан ;)

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 17 сеп 2015 12:47

HekakaB написа:
dunavfc написа:. В Европа знам, че има задължителна казарма само в Турция.

И само в Австрия,Дания,Естония,Финландия,Гърция,Литва,Молдова,Норвегия,Русия,Грузия,Армения и Кипър.В Норвегия е задължителна дори за жените.

Сигурен ли си в тази информация, нещо не ми се вярва скандинавските младежи и австрийските им връстници да ходят задължително в казарма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 17 сеп 2015 12:50

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Какви куршуми ще плющят, какви гранати ще трещят ..... влезнахте в сериозен филм :mrgreen:
Ако говорим за т.нар. "мигранти", най-много камик, дърве и стъкло да мяткат :)
Всяка средностатистическа ловна дружинка, въоръжена с морска сол 13 нули, би могла да охранява доволен периметър ..... само ако може набезите да са преди дружинката да е седнала да обядва :)

Иначе, по-добре половината армия да се замени с жандармерия (да ги кръстят пак "Вътрешни войски" ако трябва), щото от масата торби в поделенията полза имат само местните воми.

За протокола: кашик с 48 дни награди само от стрелби с АК47 и ПК (лека картечница) :)
Последна промяна от Red_Neck на 17 сеп 2015 13:06, променено общо 2 пъти.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Върни се в “Свободна зона”