Всичко за бежанците от Сирия и "Ислямска държава"

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Re: Aнкета : Грешка ли е допускането на бежанци в Европа

Мнениеот fcb_bg » 07 сеп 2015 21:36

becks32milan написа:
fcb_bg написа:Явно никой не евава Президента на Република България. А на човека какво сълзливо слово бяха му написали на бележка от пиар екипа. Не ви е срам...

Той е представителна личност. По-компетентно би било да чуем министър-председателя.

Той чака да чуе какво ще решат големите шефове. На Ореха, от Светата US Троица, му начукаха канчето на живо за назидание на всички, та Баце внимава в картинката.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
sirius123

Мнениеот sirius123 » 07 сеп 2015 21:50

Твърдо да. Те , още от сега правят проблеми , камо ли след известно време. В началото - спящи клетки.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 07 сеп 2015 22:07

Светът по време на Студената война беше едно много по-добро и по-сигурно място за живеене. Факт !
Европа е за белите хора и християните.
Африка е за негрите.
Арабският свят за мюсюлманите.
Болните мозъци, които умишлено и почти насилствено омесиха раси, религии и етноси съсипаха света. Факт !
Затова категорично ДА !
Не просто грешка. Огромна грешка !!!
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2015 22:08

Не е грешка,щото ще оправят малко кръвта на местните :!: :idea: Не случайно в Скандинавските страни им дават пари и много екстри ,за да отидат там!В тези страни има огромни територии ,откъснати от останалият свят и там се женят близки роднини,стават кръвосмешения и по този начин става израждане на нацията,това съм го чел още преди години ,но не го приех на сериозно.Може да се окаже ,обаче,че е истина :idea:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
Вал
Контакти:

Мнениеот Вал » 07 сеп 2015 22:10

becks32milan написа:Ще помоля някой модератер да вмъкне анкетата в темата.

Изкажете мнението си по въпроса : Според вас грешка ли е допускането на бежанци от Близкия Изток?
Лично аз мисля, че това е грешка, защото въпросните мигранти не са готови да приемат културата на запада и да станат европейци. Говоря за това, че много от тях ще искат да живеят по закона на Шериата и в Европа, което е недопустимо. Също, те не приемат помощта на нито една страна в източна Европа (има снимки, на които се виждат кошове, пълни със сандвичи, предоставени на бежанците от унгарското население, вижда се потрошен и автобуса, с който те са ескортирани до границата). И накрая, смятам, че в момента сериозна бройка терористи на ИДИЛ влизат през границите, което ще е сериозен проблем в бъдеще.

Грешка беше самото предизвикване на хаоса в Северна Африка, Ирак, Сирия, Украйна. Знае се кой го предизвика. Най-голямата подигравка с трагедията на милиони бежанци са посрещанията, цветните плакати, сандвичите, приветствията от състарадателните Европейски страни, които всъщност съдействаха за това сегашно положение.

ShooterMan
Контакти:

Мнениеот ShooterMan » 07 сеп 2015 22:15

По принцип съм привърженик на радикалните идеи, но тук проблема трябва да бъде решен по друг начин. Аз откога повтарям - докато не бъде изпратен ВОЕНЕН КОНТИНГЕНТ срещу Ислямска държава, на САЩ и Израел отрочетата мир няма как да има, разбирате ли? Ако оставим още няколко деца на по 3 години да им излизат труповете по бреговете на ЕВРОПА това просто ще подрони нашето общество. Ние трябва да настояваме за СМАЗВАНЕ на отрепките от Ислямска държава и то брутално да ги смажем в стил "Кръстоносен поход", не да обсъждаме, не да се хващаме за ръчички като педали насред Париж?! що за идиотизъм? Някакви парцаливи смрадливци убиват насред Франция, ядрена сила, а ние - хващаме се а ръчички и "не на терора"?! Идиоти ли има само в Брюксел или пък меки китки? Това, което трябва да се хване е оръжието и то "о време", защото тези изроди преподават вече в България! Ние ги съдим и ги пускаме...успоредно с демонстративно хуманно отношение към бежанци (защото не са виновни, те са просто хора и то обикновени хора и повечето са дори и християни ;) ) трябва да се изпратят войски под флага на ООН в Сирия, поне 100 000 контингент за прочистване не само на Сирия, но и на Ирак от тези шушумиги. Междудругото - вече руснаците са си базирали там войски, плацдарм има, просто трябва ВОЛЯ, ама не да се хващаме за ръчички и да развяваме някакви гейски флагове и лозунги...тука си трябват шутове и шамари, такива, след които нито един идиот да не си мисли да навлича чаршафа на тиквата и да прави халифати :idea: . Но относно бежанците - категорично против съм да бъдат оставени на масови кланета, знайте, че в българската история също е имало немалко бежанци, наппример моя род от началото на миналия век е бил прокуден от Одринска тракия от турския башибозук, както и още 500 000 българи :idea:
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.

Потребителски аватар
Red joker

Мнениеот Red joker » 07 сеп 2015 22:21

ShooterMan написа:По принцип съм привърженик на радикалните идеи, но тук проблема трябва да бъде решен по друг начин. Аз откога повтарям - докато не бъде изпратен ВОЕНЕН КОНТИНГЕНТ срещу Ислямска държава, на САЩ и Израел отрочетата мир няма как да има, разбирате ли? Ако оставим още няколко деца на по 3 години да им излизат труповете по бреговете на ЕВРОПА това просто ще подрони нашето общество. Ние трябва да настояваме за СМАЗВАНЕ на отрепките от Ислямска държава и то брутално да ги смажем в стил "Кръстоносен поход", не да обсъждаме, не да се хващаме за ръчички като педали насред Париж?! що за идиотизъм? Някакви парцаливи смрадливци убиват насред Франция, ядрена сила, а ние - хващаме се а ръчички и "не на терора"?! Идиоти ли има само в Брюксел или пък меки китки? Това, което трябва да се хване е оръжието и то "о време", защото тези изроди преподават вече в България! Ние ги съдим и ги пускаме...успоредно с демонстративно хуманно отношение към бежанци (защото не са виновни, те са просто хора и то обикновени хора и повечето са дори и християни ;) ) трябва да се изпратят войски под флага на ООН в Сирия, поне 100 000 контингент за прочистване не само на Сирия, но и на Ирак от тези шушумиги. Междудругото - вече руснаците са си базирали там войски, плацдарм има, просто трябва ВОЛЯ, ама не да се хващаме за ръчички и да развяваме някакви гейски флагове и лозунги...тука си трябват шутове и шамари, такива, след които нито един идиот да не си мисли да навлича чаршафа на тиквата и да прави халифати :idea: . Но относно бежанците - категорично против съм да бъдат оставени на масови кланета, знайте, че в българската история също е имало немалко бежанци, наппример моя род от началото на миналия век е бил прокуден от Одринска тракия от турския башибозук, както и още 500 000 българи :idea:

За това ли обожаваш сиртаки :lol:
С ВРАГ ВРАГУВАМ-МЕРА СПОРЕД МЕРА,С БЛАГ БЛАГУВАМ -ВЕРА ЗАРАД ВЕРА!

Потребителски аватар
becks32milan
Контакти:

Мнениеот becks32milan » 07 сеп 2015 22:23

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UiXXFtd-SJ8[/youtube]
Нахалството им е безгранично, дори си позволяват да посягат на полицейски служители. Може би наистина смятат немюсюлманите за по-малко хора от тях.
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 07 сеп 2015 22:34

becks32milan написа:[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=UiXXFtd-SJ8[/youtube]
Нахалството им е безгранично, дори си позволяват да посягат на полицейски служители. Може би наистина смятат немюсюлманите за по-малко хора от тях.

Разбери, това са хора с убеждение, че някой трябва да се погрижи за тях. Да се погрижи където те искат, където те си изберат. Те не искат отсега да спазват правилата, бягат от лагери, бият се помежду си, бият се с полицията, бият се с местните, които не ги разбират. И това е само началото. Бомбата е заложена и цъка. Първият взрив ще дойде когато се започне с прилагането на обсъжданите квоти за прием. с нетърпение чакам момента когато подкарат за България 1500 човека, които са дали по 10 000 евро и седмици лутане и перипетии за да стигнат до Мюнхен. И ние ще сме длъжни да правим така, че те да не стигат пак до Мюнхен, да се гржим за тях, а когато 6-те хиляди евро на калпак свършат, ще трябва да се оправяме както можем с прехвърлените ни бежанци.
Но това не е всичко. Идват още.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
aleksandrov77

Re: Хиляди бойци на "Ислямска държава" са в ЕС като бежанци!

Мнениеот aleksandrov77 » 07 сеп 2015 22:47

Безкомпромисен написа:Вие сте комунистически престъпник, долен продажник и рубладжия, който служи на комунистическия престъпник Владимир Владимирович Путин.Такива като вас продадоха България на СССР(Русия) преди 71 години. А това, че заминавате за Санкт Петербург не ме учудва въобще, защото вие отивате там да получавате инструкции от съветските инструктори.
Бог да пази България от комунисти!

Аз защитавам интересите на България за разлика от теб!
Ти твърдиш , че трябва да бъдем в съюз само със САЩ!
Е видяхме 26 години резултатът! Колониално робство!
И за разлика от теб аз съм българофил и русофил!
Ти си американофил и туркофил щом твърдиш, че Априлското въстание е "абсолютно излишно" и пъклено дело , и че "Всички злини на България идват от Русия" и че "Царска Русия е подготвила съвсем излишното Априлско въстание чрез своите платени агенти Георги Бенковски и Найден Геров"!Ти едва ли не твърдиш, че Освобождението на България от Османско робство е "окупация"!
Аз съм родолюбец, за разлика от теб , а ти защитаващ хамериканските и турските интереси!
Плюеш по братска Русия , но не казваш една лоша дума за САЩ , ЕС и Западна Европа!
А Владимир Путин е един от най-великия политик на Новия век! Факт!
ВПЕРЁД ЗЕНИТ!
ВЛАДИМИР ПУТИН Е ПОЛИТИК НОМЕР 1 НА 18-ТИ, 19-ТИ,20-ТИ И 21-ВИ ВЕК! СЛАВА НА ВЛАДИМИР ПУТИН - КОШМАРЪТ НА САЩ!
БЪЛГАРИЯ И РУСИЯ - БРАТЯ ЗАВИНАГИ!
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ! СЛАВА РОССИИ!
НЕ НА КОЛОНИАЛНОТО РОБСТВО НА САЩ И ЕС!

Върни се в “Свободна зона”