Тема за книги и Е-книги

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Тема за книги - какво четете, какво бихте препоръчали

Мнениеот alexveselinov » 25 сеп 2013 22:29

Niksh0 написа:
Soulen написа:Аз чета предимно фентъзи в големи количества :)
Песен за огън и лед, Колелото на времето, Мечът на истината, Властелинът на пръстените, Силмарилион и Mass Effect на Дрю Карпишин, защото съм огромен фен на играта :)
Малко криминални и Дан Браун също.

Чел ли си всичките от Колелото, защото скоро го започнах, но видях някои негативни отзиви след 5-тата книга и че чак накрая, когато Сандърс поема поредицата пак си става интересно. Има ли нещо вярно? :? Иначе ако харесваш фентъзи ти препоръчвам и поредицата за Вещерът.

Също бих препоръчал автори като Ричард Бах, Рей Бредбъри, братя Стругацки, Хънтър Томпсън, Селинджър, Клавел. Каквото и да хванете да четете от тях, няма да сбъркате. ;)

''Колелото на времето'' е уникална поредица,тази година най-накрая със ''Спомен за светлина'' ги завърших.Всички части са добри, според мен това е една от най-добрите фентъзи поредици.Намери и ''Нова пролет'' това е прелюдия към Колелото и се разказва как Моарейн се среща с Лан. Ти до къде си стигнал?
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 25 сеп 2013 23:02

alexveselinov написа:
Niksh0 написа:
Песен за огън и лед, Колелото на времето, Мечът на истината, Властелинът на пръстените, Силмарилион и Mass Effect на Дрю Карпишин, защото съм огромен фен на играта :)

Чел ли си всичките от Колелото, защото скоро го започнах, но видях някои негативни отзиви след 5-тата книга и че чак накрая, когато Сандърс поема поредицата пак си става интересно. Има ли нещо вярно? :? Иначе ако харесваш фентъзи ти препоръчвам и поредицата за Вещерът.

Също бих препоръчал автори като Ричард Бах, Рей Бредбъри, братя Стругацки, Хънтър Томпсън, Селинджър, Клавел. Каквото и да хванете да четете от тях, няма да сбъркате. ;)

''Колелото на времето'' е уникална поредица,тази година най-накрая със ''Спомен за светлина'' ги завърших.Всички части са добри, според мен това е една от най-добрите фентъзи поредици.Намери и ''Нова пролет'' това е прелюдия към Колелото и се разказва как Моарейн се среща с Лан. Ти до къде си стигнал?

О, аз тъкмо я започнах. На втората книга съм, но ми върви бързо.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 25 сеп 2013 23:20

Аз я точа от повече от десет години,по едно време си мислех че никога няма да я завърша :roll:
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 26 сеп 2013 00:28

alexveselinov написа:Аз я точа от повече от десет години,по едно време си мислех че никога няма да я завърша :roll:

Аз си ги качих на телефона, да имам какво да ме занимава по време на по-скучните лекции. :mrgreen: Ако се напъна повече и имам време, може да ги изкарам за около година, че съм си приготвил и други дълги поредици.
"If you're losing your soul and you know it, then you've still got a soul left to lose."

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 26 сеп 2013 01:05

alexveselinov написа:
Niksh0 написа:

Аз съм на 6 книга и ми е доста интересна засега.
Вещерът да не е свързан с играта The Witcher, ако е така мисля да я прочета. Книги по игри са ми готини като Mass Effect, Warcraft, Halo и др. :)
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
Niksh0
Контакти:

Мнениеот Niksh0 » 26 сеп 2013 01:07

Дейтвието в играта се развива след края на книгите доколкото знам, защото не съм ги прочел всичките още, но определено си струват.

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 сеп 2013 09:52

Чета книги, разкриващи комунистическите престъпления! Преди това обаче проверявам автора и редактора на тази книга, ако е комуняга не я пипам, искам да съм екологично чист, комунистическите бацили са много опасни!
Навремето един ми подари книга, аз като видях редактора, че е комунист , не се докоснах до тази книга, защото имам антитела срещу комунистически престъпници и ме пазят от тяхната опасна комунистическа зараза!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 26 сеп 2013 10:50

Жеков, тогава какво мислиш за тази книга? На мен лично ми харесvа!

http://otzvuk.com/Knigi/Okultna/Taini%2 ... nad.bg.pdf

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 26 сеп 2013 19:41

Трябва да видя какъв е авторът и редактора на книгата - комунисти ли са или са хора?
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
enguerino
Контакти:

Мнениеот enguerino » 26 сеп 2013 21:22

Матю Райли, Джеймс Ролинс
Copa América Top Scorer: 1991
Serie A Top Scorer: 1995
Argentine Player of the Year: 1998
Fiorentina all-time Top Scorer
Argentina all-time Top Scorer
FIFA 100