38% от гърците казаха ОХИ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Madonna
Контакти:

Re: 49% от гърците казаха ОХИ

Мнениеот Madonna » 05 юли 2015 20:43

aleksandrov77 написа:Ние както винаги сме на губещата страна!

на губещата страна на какво ?

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 20:46

FLANKER написа:
Синьо сърце написа:Наздраве с по едно Узо! Евросъюзакис да го пампуракис!
Баси кефа... :)

Аз от 18 юли съм на Халкидики.Ще ме пуснат ли? :mrgreen:

Няма проблем, освен ако не почнеш да пееш евролиберастки песни . И аз ще ида септември там, да ги подкрепя със скромна лепта. На Халкидики-винаги, при баба хазайка и гнуснавите ханджии по БГ черноморието-никога!
пп Пусни оттам няколко снимки, да ги видим гърците как ровят по кофите за ядене и нямат пари за шише Узо! :mrgreen:
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 20:46

727150 написа:От тези дето защитават гърците разбрах , че да взимаш кредити е добре, да не ги връщаш е още по- добре.

За тях пример са Тодор Живков, Сталин, Мао, Кастро, Младенов, Жан Виденов, а като най-пресен в пре§баването на собствения си народ - и Ципрас. Исполини на академичната наука и човешкия прогрес! :)

Те не са комунисти тия дето ги възхваляват, има си по-точен термин. Тия дето обичат да им е много гадно и да ги боли си имат име. Това са те.

Zaash
Контакти:

Мнениеот Zaash » 05 юли 2015 20:46

Синьо сърце написа:
moreni_max написа:Не разбирам нито каква е радоста ви, нито с какво евросъюза по някакъв начин бива засегнат? Пояснете моля? Не разбирам с какво Русия и Китай, които основно печелят от ЕС бенефицират от това, че 1% от Европейската икономика - Гърция си отива? :shock:

Ударът върху ЕС е изключително тежък. И утрешният курс на еврото ще го потвърди. Но такова решение, като на гърците днес, е непосилно за схващане и проумяване от роби.
Гърция няма да умре, спокойно! А Русия и Китай просто ще се възползват от ситуацията. За никого не е тайна, че именно към тях са насочени надеждите на голяма част от гърците. И с основание.
Сега тройката трябва спешно да преговаря с Гърция, и да предложи многократно по- изгодни условия. Инак е аут. Реномето на ЕС се сгромолясва, но това не е изненада. Този съю'з бе създаден с добра идея, но се изроди чудовищно в последните 10 години. Днешното НЕ ще даде огромен тласък на центробежните сили в ЕС.
Което няма как да не ме радва!

Кой е аут?... :idea: :roll:
Това е въпросът... или май няма въпрос вече...

Потребителски аватар
Синьо сърце
Контакти:

Мнениеот Синьо сърце » 05 юли 2015 20:48

Madonna написа:
aleksandrov77 написа:Ние както винаги сме на губещата страна!

на губещата страна на какво ?

Бабишкело, каза ти се вече, че и за свирки си дърта, няма да те огрее...
Няма попътен вятър за този, който не знае къде отива!
[rimg]http://www.bghelp.co.uk/bgembassy_header/flag.gif[/rimg] БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 05 юли 2015 20:48

Браво на гърците,виде му се края на ЕС 8-)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
moreni_max
Контакти:

Мнениеот moreni_max » 05 юли 2015 20:49

Red_Pride написа:Браво на гърците,виде му се края на ЕС 8-)

Абе все ще се разпадне тоя прогнил запад и все не става бе... Сега и ЕС да чакаме да се разпадне... Вземем да поработим, вместо да говорим глупости ли?

Потребителски аватар
DANS
Контакти:

Мнениеот DANS » 05 юли 2015 20:50

Хайде на бас, че до 48 часа няма да има споразумение, както обещаваше Ципрас, съмнително е дали такова ще има и след 48 дни!

Какво ли ще направят гърците, като разберат, че Ципрас за пореден път ги е излъгал?!
Наско Сираков: "Ще бъде огромен успех за българския футбол ако ЦСКА вземе точка от Динамо!" ха ха ха :mrgreen:
Link: САМО ЗА ЛЕвСКАРИ!!!!!! ;-)

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 05 юли 2015 20:54

Синьо сърце написа:
FLANKER написа:
Синьо сърце написа:Наздраве с по едно Узо! Евросъюзакис да го пампуракис!
Баси кефа... :)

Аз от 18 юли съм на Халкидики.Ще ме пуснат ли? :mrgreen:

Няма проблем, освен ако не почнеш да пееш евролиберастки песни . И аз ще ида септември там, да ги подкрепя със скромна лепта. На Халкидики-винаги, при баба хазайка и гнуснавите ханджии по БГ черноморието-никога!
пп Пусни оттам няколко снимки, да ги видим гърците как ровят по кофите за ядене и нямат пари за шише Узо! :mrgreen:

Задължително,приятелю! ;) :)
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

гражданин от село

Мнениеот гражданин от село » 05 юли 2015 20:55

Гърците са си гнусляри, но добре си играят картите.И онези двамата с чашките си пийват и им гледат сеира на ЕС.Накрая ще дойдат и ще приберат, каквото им трябва.
Последна промяна от гражданин от село на 05 юли 2015 20:56, променено общо 1 път.

Върни се в “Свободна зона”