aleksandrov77 написа:Ние както винаги сме на губещата страна!
на губещата страна на какво ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
aleksandrov77 написа:Ние както винаги сме на губещата страна!
FLANKER написа:Синьо сърце написа:Наздраве с по едно Узо! Евросъюзакис да го пампуракис!
Баси кефа...
Аз от 18 юли съм на Халкидики.Ще ме пуснат ли?
727150 написа:От тези дето защитават гърците разбрах , че да взимаш кредити е добре, да не ги връщаш е още по- добре.
Синьо сърце написа:moreni_max написа:Не разбирам нито каква е радоста ви, нито с какво евросъюза по някакъв начин бива засегнат? Пояснете моля? Не разбирам с какво Русия и Китай, които основно печелят от ЕС бенефицират от това, че 1% от Европейската икономика - Гърция си отива?
Ударът върху ЕС е изключително тежък. И утрешният курс на еврото ще го потвърди. Но такова решение, като на гърците днес, е непосилно за схващане и проумяване от роби.
Гърция няма да умре, спокойно! А Русия и Китай просто ще се възползват от ситуацията. За никого не е тайна, че именно към тях са насочени надеждите на голяма част от гърците. И с основание.
Сега тройката трябва спешно да преговаря с Гърция, и да предложи многократно по- изгодни условия. Инак е аут. Реномето на ЕС се сгромолясва, но това не е изненада. Този съю'з бе създаден с добра идея, но се изроди чудовищно в последните 10 години. Днешното НЕ ще даде огромен тласък на центробежните сили в ЕС.
Което няма как да не ме радва!
Madonna написа:aleksandrov77 написа:Ние както винаги сме на губещата страна!
на губещата страна на какво ?
Red_Pride написа:Браво на гърците,виде му се края на ЕС
Синьо сърце написа:FLANKER написа:Синьо сърце написа:Наздраве с по едно Узо! Евросъюзакис да го пампуракис!
Баси кефа...
Аз от 18 юли съм на Халкидики.Ще ме пуснат ли?
Няма проблем, освен ако не почнеш да пееш евролиберастки песни . И аз ще ида септември там, да ги подкрепя със скромна лепта. На Халкидики-винаги, при баба хазайка и гнуснавите ханджии по БГ черноморието-никога!
пп Пусни оттам няколко снимки, да ги видим гърците как ровят по кофите за ядене и нямат пари за шише Узо!
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта