Какво става по пътищата ???
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Какво става по пътищата ???
Айде стига се превъзнасяхте, 1300 жертви за толкова много шофьори не е относително кой знае какво. Имаме предвид, че пътищата са потресаващи и масово се пести от консумативи като гуми и спирачки. Това, че караме 20 годишни коли не е особено валиден аргумент защото 20 годишен Мерцедес или БМВ е правено по доста високи технологии с много неща взети предвид. Мърляви шофьори които за 150 им се стискат нови гуми, хлапета на по 16-20 които оня ден са се качили на коли, отвратителни пътища /сцепление нула дори с нови гуми/ и естествено тези тръгнали на рали. Има естествено и хора около 40 които пак си карат като 16 годишни
wolf написа:Айде стига се превъзнасяхте, 1300 жертви за толкова много шофьори не е относително кой знае какво. Имаме предвид, че пътищата са потресаващи и масово се пести от консумативи като гуми и спирачки. Това, че караме 20 годишни коли не е особено валиден аргумент защото 20 годишен Мерцедес или БМВ е правено по доста високи технологии с много неща взети предвид. Мърляви шофьори които за 150 им се стискат нови гуми, хлапета на по 16-20 които оня ден са се качили на коли, отвратителни пътища /сцепление нула дори с нови гуми/ и естествено тези тръгнали на рали. Има естествено и хора около 40 които пак си карат като 16 годишни
Човек, питаш ли го Фънки що смени ХамърО със Смартче...

diplomat написа:wolf написа:Айде стига се превъзнасяхте, 1300 жертви за толкова много шофьори не е относително кой знае какво. Имаме предвид, че пътищата са потресаващи и масово се пести от консумативи като гуми и спирачки. Това, че караме 20 годишни коли не е особено валиден аргумент защото 20 годишен Мерцедес или БМВ е правено по доста високи технологии с много неща взети предвид. Мърляви шофьори които за 150 им се стискат нови гуми, хлапета на по 16-20 които оня ден са се качили на коли, отвратителни пътища /сцепление нула дори с нови гуми/ и естествено тези тръгнали на рали. Има естествено и хора около 40 които пак си карат като 16 годишни
Човек, питаш ли го Фънки що смени ХамърО със Смартче...
Пука ми кой с какво си е сменил колата, да карат ако искат ЗАЗ. И аз карам CRX който е доста по-мек и опасен от Смарт ама съм наясно с тоя факт и винаги едно на ум.
- Jorkorazporko
язе написа:тва па къв треа си та да си купиш субару...
Ми моето Субару си беше супер до 150 000 км, след това проблеми с двигателя и го продадох! Иначе в Германия ми се наложи да му сменям един куп неща за да вземе ТЮВ, защото моето беше правено за Швейцария и след това преработено в България! Иначе сега съм на Хонда Инсайт (хибрид) и се родих! Аз съм си фен на Субару (личи си по аватара) още от времето на Петер Солберг

Само във София може да видиш как се използват тротоарите и зелените площи за изпреварване и пререждане 

[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]
Red_Pride написа:Само във София може да видиш как се използват тротоарите и зелените площи за изпреварване и пререждане
Тунела към Люлин ми е любим, всеки ден се надявам някой да го отнесе трамвая. Ебати наглите копелета
Става война и безконние.
- Заклет Левскар
Jorkorazporko написа:Проблемите са страшно много! Манталитет, избиване на комплекси, алкохол, наркотици, липса на инстинкт за самосъхранение, неизправност на колите и пътищата и много други! За мен радикално трябва да се промени всичко по западен пример, само в третия свят Русия е по - зле от България! Лошото е, че си зависи от нас, а аз вяра в българите много отдавна съм загубил! Докато витае усещането за беззаконие и безнаказаност винаги ще има примитивни, маргинални комплексари (тарикатчета), които ще демонстрират липсата си на съзнание по пътищата, просто защото това е норма в българското общество!
+1
Много точно мнение

Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Става мазало
Слаби шофьори и яка корупция от милиционерите водят до жертви
Колите ... Ами, гледам тука хората се хвалят кой каква по-нова, Субару, незнамкво си, на оня Русия му била трети свят
Жорко, докато на елементи като тебе им дават книжки, различни от жълти, нещата няма да се подобрят
За мен, трябва да се наблегне върху контрола по автомагистралите и първокласните пътища, където скоростта е по-висока
А дали някакъв селянин минал на червено в града и го блъснали с 30 - голяма работа ...

Леевски, оле

boabbb написа:Става мазалоСлаби шофьори и яка корупция от милиционерите водят до жертви
Колите ... Ами, гледам тука хората се хвалят кой каква по-нова, Субару, незнамкво си, на оня Русия му била трети свят
![]()
Жорко, докато на елементи като тебе им дават книжки, различни от жълти, нещата няма да се подобрят
За мен, трябва да се наблегне върху контрола по автомагистралите и първокласните пътища, където скоростта е по-висока
А дали някакъв селянин минал на червено в града и го блъснали с 30 - голяма работа ...
Да, майната му че всеки ден загиват хора на спирките, на пешеходните пътеки нали.. скоростта ти е виновна на теб. Не скоростта убива, а некадърността която в града е страшно изразена защото всеки втори е състезател