Какво става по пътищата ???

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Re: Какво става по пътищата ???

Мнениеот wolf » 31 мар 2015 01:18

Айде стига се превъзнасяхте, 1300 жертви за толкова много шофьори не е относително кой знае какво. Имаме предвид, че пътищата са потресаващи и масово се пести от консумативи като гуми и спирачки. Това, че караме 20 годишни коли не е особено валиден аргумент защото 20 годишен Мерцедес или БМВ е правено по доста високи технологии с много неща взети предвид. Мърляви шофьори които за 150 им се стискат нови гуми, хлапета на по 16-20 които оня ден са се качили на коли, отвратителни пътища /сцепление нула дори с нови гуми/ и естествено тези тръгнали на рали. Има естествено и хора около 40 които пак си карат като 16 годишни

Потребителски аватар
diplomat
Контакти:

Мнениеот diplomat » 31 мар 2015 01:23

wolf написа:Айде стига се превъзнасяхте, 1300 жертви за толкова много шофьори не е относително кой знае какво. Имаме предвид, че пътищата са потресаващи и масово се пести от консумативи като гуми и спирачки. Това, че караме 20 годишни коли не е особено валиден аргумент защото 20 годишен Мерцедес или БМВ е правено по доста високи технологии с много неща взети предвид. Мърляви шофьори които за 150 им се стискат нови гуми, хлапета на по 16-20 които оня ден са се качили на коли, отвратителни пътища /сцепление нула дори с нови гуми/ и естествено тези тръгнали на рали. Има естествено и хора около 40 които пак си карат като 16 годишни

Човек, питаш ли го Фънки що смени ХамърО със Смартче... :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 мар 2015 01:29

diplomat написа:
wolf написа:Айде стига се превъзнасяхте, 1300 жертви за толкова много шофьори не е относително кой знае какво. Имаме предвид, че пътищата са потресаващи и масово се пести от консумативи като гуми и спирачки. Това, че караме 20 годишни коли не е особено валиден аргумент защото 20 годишен Мерцедес или БМВ е правено по доста високи технологии с много неща взети предвид. Мърляви шофьори които за 150 им се стискат нови гуми, хлапета на по 16-20 които оня ден са се качили на коли, отвратителни пътища /сцепление нула дори с нови гуми/ и естествено тези тръгнали на рали. Има естествено и хора около 40 които пак си карат като 16 годишни

Човек, питаш ли го Фънки що смени ХамърО със Смартче... :lol:

Пука ми кой с какво си е сменил колата, да карат ако искат ЗАЗ. И аз карам CRX който е доста по-мек и опасен от Смарт ама съм наясно с тоя факт и винаги едно на ум.

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 31 мар 2015 02:14

язе написа:тва па къв треа си та да си купиш субару... :roll:

Ми моето Субару си беше супер до 150 000 км, след това проблеми с двигателя и го продадох! Иначе в Германия ми се наложи да му сменям един куп неща за да вземе ТЮВ, защото моето беше правено за Швейцария и след това преработено в България! Иначе сега съм на Хонда Инсайт (хибрид) и се родих! Аз съм си фен на Субару (личи си по аватара) още от времето на Петер Солберг :mrgreen:

Потребителски аватар
Red_Pride
Контакти:

Мнениеот Red_Pride » 31 мар 2015 08:05

Само във София може да видиш как се използват тротоарите и зелените площи за изпреварване и пререждане ;)
[rimg]https://dl.dropboxusercontent.com/u/31972793/androidbg/10628155_946991171983886_3440970175867167846_n.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 мар 2015 08:31

Red_Pride написа:Само във София може да видиш как се използват тротоарите и зелените площи за изпреварване и пререждане ;)

Тунела към Люлин ми е любим, всеки ден се надявам някой да го отнесе трамвая. Ебати наглите копелета

Потребителски аватар
Pride
Контакти:

Мнениеот Pride » 31 мар 2015 08:45

Става война и безконние.
8 ПОРЕДНИ МАЧА В ЕВРОПЕЙСКИТЕ ТУРНИРИ БЕЗ ЗАГУБА, ТОВА Е ЛОКОМОТИВ http://www.lokosf.info

Изображение Изображение

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 31 мар 2015 08:46

Jorkorazporko написа:Проблемите са страшно много! Манталитет, избиване на комплекси, алкохол, наркотици, липса на инстинкт за самосъхранение, неизправност на колите и пътищата и много други! За мен радикално трябва да се промени всичко по западен пример, само в третия свят Русия е по - зле от България! Лошото е, че си зависи от нас, а аз вяра в българите много отдавна съм загубил! Докато витае усещането за беззаконие и безнаказаност винаги ще има примитивни, маргинални комплексари (тарикатчета), които ще демонстрират липсата си на съзнание по пътищата, просто защото това е норма в българското общество!

+1
Много точно мнение :idea:
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 31 мар 2015 11:44

Става мазало :( Слаби шофьори и яка корупция от милиционерите водят до жертви :( Колите ... Ами, гледам тука хората се хвалят кой каква по-нова, Субару, незнамкво си, на оня Русия му била трети свят :mrgreen: :mrgreen: Жорко, докато на елементи като тебе им дават книжки, различни от жълти, нещата няма да се подобрят :lol: За мен, трябва да се наблегне върху контрола по автомагистралите и първокласните пътища, където скоростта е по-висока :!: А дали някакъв селянин минал на червено в града и го блъснали с 30 - голяма работа ...
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 31 мар 2015 18:20

boabbb написа:Става мазало :( Слаби шофьори и яка корупция от милиционерите водят до жертви :( Колите ... Ами, гледам тука хората се хвалят кой каква по-нова, Субару, незнамкво си, на оня Русия му била трети свят :mrgreen: :mrgreen: Жорко, докато на елементи като тебе им дават книжки, различни от жълти, нещата няма да се подобрят :lol: За мен, трябва да се наблегне върху контрола по автомагистралите и първокласните пътища, където скоростта е по-висока :!: А дали някакъв селянин минал на червено в града и го блъснали с 30 - голяма работа ...

Да, майната му че всеки ден загиват хора на спирките, на пешеходните пътеки нали.. скоростта ти е виновна на теб. Не скоростта убива, а некадърността която в града е страшно изразена защото всеки втори е състезател

Върни се в “Свободна зона”