Имало ли е подобен случай на това място(около) през последните години?
Под подобен имам предвид - жертвата да е била момиче/жена или мъж с нормален социален статус,а не клошари/бездомници/?
Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Студентката Вероника Здравкова беше открита мъртва в Янтра
Че мангалите са отрепки и боклуци е факт, аз лично бих се радвал да станат на сапун, но не знам защо за всеки случай тях ги набеждавате. Сред българите също има много мърша, ама адски много. Тъй че, нищо чудно и българин да е.
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
-
Makarona87
- Контакти:
Ами кого да набеждаваме като точно там е циганския катун ? От там и куче го е страх да мине по тъмно.
Макароне87,по-назад попитах(понеже разбирам,че си от Велико Търново) - Имало ли е подобен случай на това място(около) през последните години?
Под подобен имам предвид - жертвата да е била момиче/жена или мъж с нормален социален статус,а не клошари/бездомници/?
При всеки подобен случай, народа цъка с език и с това случая приключва и постепенно отива в забвение. Народът е сбирщина страхливи овце, които освен да поблеят страхливо и да се надяват, някой нещо да направи, друго не могат. Мир на душата на това невинно дете!
Хайде бе, отворковци. Нали сте големите биячи по форумите. Всичките казвате, че е крайно време да се действа. Действайте. Кого чакате ? Нека тези, които са големите куражлии и биячи от Търново за конкретния случай например да отидат да опожарят циганската махала там и да убият за назидание няколко цигани след като те се покриват един друг и не е ясно кой точно е извършителя, а и съдейки по коментарите вие искате да правите сапун наред. Те ще го покажат по новините, ако се случи нещо такова. Искам да видя и биячите от София и Пловдив с агитките как нахлуват в Факултета или Столипиново например и убиват цигани за назидание. Нали някой ербап бияч трябва да даде тон на овцете. Дайте да видим как се прави и в другите населени места хората ще се вдигнат. Сега всички излизат с призив - Давайте да се вдигаме, но нека аз да не съм първи, а някой друг да започне. Очакваме горещи събития по новините. Такова нещо сто процента ще се покаже. Хайде биячи, нали сте много смели и ще правите сапун на ред. Чакам да видя как точно става номера, не с политически увъртания, а с директни действия.Нали все лаете по форумите, че след като в България цари безвластие, трябва народа да вземе властта в свои ръце. Нали някой трябва да даде тон. Няма как пет милиона българи да се вдигнат изведнъж. Чакам да видя водачите на редиците и действията им.
-
ShooterMan
- Контакти:
Самоубийство? Чакай да си запиша тази глупост! Събула си дънките и по прашки скочила да се дави в Янтра, така ли? Очевидно е изнасилена и убита от мангали, боклуци от Шереметя или някоя друга циганска дупка край Царевград Търнов! Против смъртното наказание съм аз. Но съм ЗА връщането на каторгите. Тези изверги заслужават доживотна каторга без замяна, тежък каторжен труд зиме, лете, на дъж, пек, сняг...да чукат камъни от 8:00 заран до 20:00 вечер, 7 дена в седмицата, 31 в месеца, 365 дни в годината....да чукат камъни докато умрат. Каторгите трябва да се върнат, като за всички престъпления наказанията трябва да са в каторги. Никакви затвори, да лежиш, спиш, ядеш и се*еш години на гърба на данъкоплатеца...КАТОРГА му е майката, 1, 2, 3 години каторга да изкараш за кражба, за телесна повреда и ако оживееш в каторгата НИКОГА и през ум няма да ти мине да биеш старци, да крадеш пенсии, самата мисъл да влезеш пак в каторгата ще е като кошмар. В случая с изнасилвания и убийства няма какво да говорим, каторга доживот 
"Ако ние сме като ПСВ, то Черно море е като Байерн (Мюнхен)" - Славиша Йоканович,наставник на Левски.
-
AnalBreaker
- Контакти:
smoothc написа:Имало ли е подобен случай на това място(около) през последните години?
Убийство е имало. Дори преподавателката ми по право е била адвокат по делото
Един ИСТИНСКИ българин !
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]
И какъв е случаят?
-
Makarona87
- Контакти:
Квото и да си говорим истината е една- НИЩО не става от тая скапана държава. Хора без морал и цености ни управляват, всеки си върши работата през пръсти, всеки гледа да изкара нещо на гърба на другия. Хората работещи в институциите гледат само да си вземат заплатата. Циганизацита ще ни пороби до няколко десетки години.Ние сме най-големите подлоги на западния свят.