cska-632 написа:Единствено вафлите Чайка, шоколад Кума Лиса, Златната есен и сухите пасти Балкан бяха вкусни. Сега и шоколадите и десертите и сладоледите и бонбоните са много, много по-вкусни. Такива екстри, като луканки и суджуци в магазините бяха дефицит, но на село си ги имаше в изобилие, но не благодарение на държавата, а благодарение на прабаба ми и прадядо ми. Всичко беше толкова вкусно и в изобилие, че хората се запасяваха със зимнини собствено производство. Доста странно за държава със силна консервна промишленост или са одържавявали и домашно направените зимнини.
Нито дъвките Турбо, нито Финал, нито Лав бяха български. Ау, Станко подкрепя Турция. Анатема.
Кренвриши от месоШегобийци. То заради това е кренвриш, защото никога не е било и няма да бъде направено от месо.
Спомняте ли си какъв кеф беше като пуснеха тока, за да може мама да ни сготви вкусна яхнийка:?:
Знаете ли как Кока-Кола пристига в България и ставаме първата социалистическа държава, която я бутилира![]()
По погрешка. Тончо Михайлов е изпратен като гост на френската комунистическа партия в Париж да търси рецепта за оранжада за първия завод за газирани безалкохолни напитки в България. Без да осъзнава какво прави, той иска от домакините да го заведат при производителите на Фанта, и така се озовава в Кока-Кола, които също са шокирани и започваме търговия с прогнилата капиталистическа напитка, с която западните войници се напиват.
Това ми хареса.