Хайде да гласуваме!!!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Хайде да гласуваме!!!
Аз след 1 час ще ходя да гласувам за Бате Бойко естествено 

Призовавам и моля всички трезво мислещи хора, умерени и здраво стъпили на земята, които имат реална самостоятелна оценка, неформирана от слави трифонов или биг брадър, които имат десни идеи. Гласувайте за Синята коалиция, резултатите са наистина много тревожни.
Към екзалтираните привърженици на боригарда, без Синята коалиция не може да се получи мнозинство за съставяне на правителство, гласувайте за хората, заради които наистина пътуваме свободно в Европа.
Към екзалтираните привърженици на боригарда, без Синята коалиция не може да се получи мнозинство за съставяне на правителство, гласувайте за хората, заради които наистина пътуваме свободно в Европа.
Около 30 % е избирателната активност в Пловдив към момента , от доста време не съм виждал толкова масово гласуване.
Очаква се избирателната активност да е към 70 % този път
Очаква се избирателната активност да е към 70 % този път
Katochimoto!
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
Причината, поради която „нищото" не може да се превърне в „нещо", се състои в това, че то не може да се трансформира, без да изостави състоянието си на „небитие", а не може да го направи и като го изостави .
- емо73канар
- Контакти:
Бях,и гласувах.
Вън БСП и доган от парламента.
СМАШ ,ХУБАВА ТЕМА !!!
Вън БСП и доган от парламента.
СМАШ ,ХУБАВА ТЕМА !!!
- Sleepwalker
- Контакти:
Аз пуснах гласа си още към 8 часа,преди да тръгна за работа. Вчера по едно време попаднах в дълбок размисъл за кой да гласувам,щото нямам твърдо предпочитание за никоя пратия(по важното в случая е, че имам нетърпимост към две от тях).
Иначе към 13.00 часа в Шуменска област активността мина 30%. ---> http://www.bgwebtv.com/print.php?id=2232
Интересно е, че в делиорманските общини активността за сега е най-ниска...
Иначе към 13.00 часа в Шуменска област активността мина 30%. ---> http://www.bgwebtv.com/print.php?id=2232

Sleepwalker написа:Аз пуснах гласа си още към 8 часа,преди да тръгна за работа. Вчера по едно време попаднах в дълбок размисъл за кой да гласувам,щото нямам твърдо предпочитание за никоя пратия(по важното в случая е, че имам нетърпимост към две от тях).
Да бе наистина активността този път си е доста висока.При все,че загега по-голямата чат от младите не са отишли.Аз лично още не съм.Все още се колебая между синята коалиция и ГЕРБ!

Господи помогни им да изхвърлят омразата от сърцата си! Алоооооооооооо сега е 2009 г. Какви са тези "творения"/мнения/ - не сме 1917, 1933, 1944 г. Не трябва да ви води омразата, а вярата и надеждата! Ако ще идва фашизъм, полицейщина и др. подобни, то мерси .... Май забравихте, че Демокрацията е ................ Ти може да си ми опонент, но аз ще се боря за правото ти да изразяваш свободно мнението си. ................... Не ми хвалете много генерала, в нашия град избираем кандидат му е "бивша" мутра с образование от ВИФ, пък втори е инж. от Симеоново /пожарникар/. Представете си какви "идеи" ще се ръсят от трибуната наесен.... Пък кризата!?! ........... Каква "мътна вода" ще стане..., повече и от 1997 г. ГЛАСУВАЙТЕ с разум и търсете експерти, защото само с уууууууууууууу, не става!
Бойко и Герб - всички там са смешници. Няколко човека казват, че царя е такъв и онакъв - та нали 60% от електората на герб са хора, които са гласували за ндсв в миналото. Хората от екипа им /които провеждат кампанията/ - та това са богаташи, не нормални хора. И искам да ви разкажа истинска случка - преди няколко дни си минавам покрай едно студио с ксерокс, бях отишъл там да си преснимам едни документи, и чувам някакъв на около 40-50 години, минава покрай мен и говори на телефона, че герб ще купуват гласовете от 2те цигански махали в града ми. А само фесовете са купували гласовете на мангалите? И като заключение - от предизборните кампании в града ми, само 3 партии раздаваха тениски, шапки и т.н. - ндсв, бсп и герб. ндсв си ги раздаваше без нищо, бсп ги даваше при условие, че ги облечеш, а герб - за да ги получиш трябва да раздаваш брошури облечен с тениска и шапка.
гласувайте за АТАКА - БЮЛЕТИНА №5
гласувайте за АТАКА - БЮЛЕТИНА №5
- Sleepwalker
- Контакти:
Автомобил на Синята коалиция в Разград нападнат в с. Езерче
Към този момент в ОДМВР-Разград има постъпил един сигнал от щаба на Синята коалиция.Според подадената информация автомобил Опел Астра, с който коалицията разнасяла храна на застъпниците си, е бил нападнат в село Езерче и са строшени стъклата на прозорците му. В момента оперативна група е на мястото и проверява случая.
Да позная ли чии симпатизанти са отговорни за това?

- slavia_forever
- Контакти:
В София избирателната активност, също се очаква да е висока.
Четох статистики от гласувалите в интернет, в сайта на BTV izbori.btv.bg, че към момента:
ЗА ЦЯАТА СТРАНА:
ГЕРБ - 41,4 %,
Лидер - 12,9 %
НДСВ - 11,4 %
Синята коалиция 10,1 %
Атака - 7,88 %
БСП - 5,04 %
РЗС - 2,61 %
ДПС - 2,13 %
ЗА СОФИЯ (НАПРИМЕР 24-ТИ РАЙОН):
ГЕРБ - 37,7 %,
Синята коалиция 19,4 %
Лидер - 18,3 %
НДСВ - 5,86 %
БСП - 5,16 %
Атака - 3,05 %
РЗС - 2,81 %
ДПС - 0,46 %
ЗА КЪРДЖАЛИ:
ГЕРБ - 61,6 %,
Лидер - 21,2 %
НДСВ - 2,02 %
Синята коалиция 1,01 %
Атака - 2,02 %
БСП - 6,06 %
РЗС - 1,01 %
ДПС - 2,13 %
Разумните, интелигентните и младите хора, КАЗВАТ НЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ ОТ АНКАРА И НЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НЕКАДЪРНОСТ И БЕЗРОДНОСТ!
Четох статистики от гласувалите в интернет, в сайта на BTV izbori.btv.bg, че към момента:
ЗА ЦЯАТА СТРАНА:
ГЕРБ - 41,4 %,
Лидер - 12,9 %
НДСВ - 11,4 %
Синята коалиция 10,1 %
Атака - 7,88 %
БСП - 5,04 %
РЗС - 2,61 %
ДПС - 2,13 %
ЗА СОФИЯ (НАПРИМЕР 24-ТИ РАЙОН):
ГЕРБ - 37,7 %,
Синята коалиция 19,4 %
Лидер - 18,3 %
НДСВ - 5,86 %
БСП - 5,16 %
Атака - 3,05 %
РЗС - 2,81 %
ДПС - 0,46 %
ЗА КЪРДЖАЛИ:
ГЕРБ - 61,6 %,
Лидер - 21,2 %
НДСВ - 2,02 %
Синята коалиция 1,01 %
Атака - 2,02 %
БСП - 6,06 %
РЗС - 1,01 %
ДПС - 2,13 %
Разумните, интелигентните и младите хора, КАЗВАТ НЕ НА ИНТЕРЕСИТЕ ОТ АНКАРА И НЕ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА НЕКАДЪРНОСТ И БЕЗРОДНОСТ!
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]