dunavfc написа:Нико написа:dunavfc написа:Чел си за Кръстоносните походи, колкото аз съм чел Библията....Не говори,че знаеш достатъчно за нещо при положение,че изглеждаш като пълен лаик !
Човек, който знае достатъчно за Кръстоносните походи, няма да зададе малоумният пример - "На джихадистите е позволено да убиват, когото си искат, да вземат, каквото си искат" , защото същото се отнася за тези, които са тръгнали и към светите земи...
И не всеки, който не е съгласен с малоумните ти глупости е мюсюлманин, притежаваш тесногръдието на муха !
Сладурано, след като не си чел Библията защо се напъваш на тема християнство?!! Само с корана няма как да се оправиш на тема религии и християнството. Явно наистина хич не си добре с главата , защото този пример ,който цитираш, не съм го писал аз! И последно вземи да се опиташ да разбереш , че аз говоря за положението в настоящият момент! Да християнството , основно католиците с тяхната света инквизиция ,индулгенции и прочие дивотии, е имало своето тъмно минало , но то е минало , за разлика от настоящата реална диващина на ислямистите. Гледай си там постите сега и не се занимавай с тесногърди глупаци като мен.
Ти си завършен идиот, честито ! Добре, дошъл в форума на ГОНГ
Дано не получиш бан за тази твоя простотия , защото ще се самоубиеш от мъка. С тези над 5 000 твои поста тук явно това е смисъла на нещастният ти животец. Не ме занимавай повече с комплексите си.