Минутки на водещия Томислав Русев за „тиквите“ и олигарсите
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- GA_ veliki
- Контакти:
Re: Минутки на водещия Томислав Русев за „тиквите“ и олигарсите
Въобще няма да слушам какво е казал въпросния журналист.Само ще отбележа, че преди да "оправи" държавата, нека си подреди неговото дворче.Защото и и тук разни "зелени" и "сини" олигарси трият и банват всичко и всички , които не подкрепят правата линия. Лицемерието, в случая предполагам във вопли за демокрация, е само за чесане на егото му.
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...

Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"
Re: Минутки на водещия Томислав Русев за „тиквите“ и олигарсите
GA_ veliki написа:Въобще няма да слушам какво е казал въпросния журналист.Само ще отбележа, че преди да "оправи" държавата, нека си подреди неговото дворче.Защото и и тук разни "зелени" и "сини" олигарси трият и банват всичко и всички , които не подкрепят правата линия. Лицемерието, в случая предполагам във вопли за демокрация, е само за чесане на егото му.
Вие идиоти ли сте ? Томислав няма нищо общо със форума . Той е част от сайта на гонг , а той е на Ники.
Със всяка дума на Томислав съм съгласен . Да банките са гадно нещо , НО каквото и да стане със тях потървеши ще са САМО обикновенните българи , а националните предатели от партиите ще се нагушат пак .
А виалката ако не защити кутев , утре ще е без заплата !