П.П. И да не са точно на две, аз ще си ги наглася

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
IvailoRz написа:Тоя па .. Първо Тиесто не свири дъбстеб . Второ може да е комерсиален , модерен и нз си какво но в никакъв случай фастфууд , защото е един от най-дълго задържалите се и един от най-големите в електронната музика . Не съм му баш фен .
CTAHKO написа:radoslav_rashkov написа:Иэкривявате нещата. Това е американската "визия" эа нещата. Това не е дъбстеп. Скрилекс не е дъбстеп. Това е дъбстеп:
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=pz8Kp_yELg0[/youtube]
Дъбстеп е. Това което си постнал също е дъбстеп. Просто в самия стил също си има различни разклонения и течения, както при всеки друг стилТова което си постнал се води Deep Dubstep, а другите в началото са Dirty/Heavy Dubstep. Те са по-близо като звучене до трапа или обратното, трапа е по-близо до тях
Възможно е да има и други разклонения в самия стил, но не съм много запознат, защото не се интересувам кой знае колко от него и не го слушам. Ако някъде греша, можеш да ме поправиш или допълниш.
CTAHKO написа:При миксиране, 140 bpm могат да се миксират с два пъти по-бавни или в случая 70 bpm, но това не ги прави 140. Просто делиш на две или умножаваш по две и си ги миксираш като пичДай две парчета както ти казах различна бързина и ей сега ще ти ги направя да видиш какво имам предвид
П.П. И да не са точно на две, аз ще си ги нагласяВъпросът е да са около приблизителните бийтове.
CTAHKO написа:iliev72 написа:Станко все си е тупса-тупса![]()
![]()
Ами да, има нещо такова, ама децата му се радват, пък и на мен работата ми е такава, че трябва да съм в час с новите течения, макар че това вече не е много ново. Просто тук в БГ навлиза по-късно и бавно. Иначе си е въпрос на вкус, а и на ЕГН
iliev72 написа: За истинската музика си трябват инструменти и музиканти
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта