не ми харесва новото лице на ГОНГ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: не ми харесва новото лице на ГОНГ

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 23 май 2014 11:00

Middlesbrough написа:Като не ви кефи не го четете уе
Има много други спортни сайтове 8-)

Мхм, какво е това нещо - мнение ще изразяват. Още малко ще поискат и чуждестранни филми да гледат...
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
dreben23
Контакти:

Мнениеот dreben23 » 23 май 2014 13:05

Не ми се мисли, ако ни бяха накарали да плащаме, за да гледаме Световното каква дандания щеше да е! :mrgreen: :)

С тази си визия обаче сайта им ще се чете скоро само от ботовете като гледам. :) Аз нямам и намерение повече да им се лутам кое къде е, просто си пиша в гугъл нещото дето ми трябва и където ми излезе търсеното, там ще си го чета. Може и при тях да излезе, но поне няма да им се чудя и мая с техния прехвален бърз достъп.

Тука въобще не е вложено и левче, това е някакъв кофти шаблон от нета, а паричките в джоба! :) Само хоста сигурно дето си плащат. ;)
Още повече, че щом го има и на друго място със същия вид, сто процента е шаблон. Ама баламите нека верват, че някой влага пукната, за да им е удобно. :)
***САМО ЦСКА!***

***ШЕФЧЕТО НА ФУТБОЛА КАЗВА ИСТИНАТА! *** :)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 23 май 2014 14:05

Готов съм да се подпиша с 2 ръце, че новата визия е заради мобилните устройства ( които стават все по-популярни).
След първия сблъсък с новата версия от компа, реших да тествам как е през смартфон и таблет и ми светна за какво е цялата работа :)
Наистина е въпрос на свикване, .....но и мен ме дразнят 2-те огромни снимки, пък и не само те.
Както и да е .... обещал съм си да му дам 20-на дни и после ако все още ме дразни, да се впиша в книгата с оплаквания :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
stefani

Мнениеот stefani » 23 май 2014 14:07

Отдввна не ми харесват старите лица в ГОНГ ама .... :lol:
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

Потребителски аватар
Oziris
Контакти:

Мнениеот Oziris » 23 май 2014 15:14

Аз вече не го чета, само във форума влизам, понеже той си изглежда по същия начин, ако и тук омажат така също няма да влизам.
Би трябвало да им дреме по принцип, тъй като ще им намалеят приходите от реклами след като влизат по-малко хора.

Потребителски аватар
Lyubooo
Контакти:

Мнениеот Lyubooo » 23 май 2014 16:18

Oziris написа:

Аз вече не го чета, само във форума влизам, понеже той си изглежда по същия начин, ако и тук омажат така също няма да влизам.
Би трябвало да им дреме по принцип, тъй като ще им намалеят приходите от реклами след като влизат по-малко хора.

и аз така, информирам се от други сайтове, във форума влизам заради голямата дандания!
сайта все пак го посещавам от дъжд на вятър, ама сега май по рядко ще го правя, защото новата визия направо ми прогаря ретината! Бива ли такива заслепяващи цветове да сложат, то и заради това на човек му се обърква компаса и трудно си намира любимите секции. Защо така е пренебрегнат контраста?
Защо трябва да се сменя визията? Аз лично предпочитам да се сменят част от списващите, заради пристрастията им и невежеството им! Тия хиляди левове можеха да ги инвестират в кадри или коренспонденти, които да носят инфо и от провинцията!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение

tamkuan
Контакти:

Мнениеот tamkuan » 23 май 2014 18:47

И на мен не ми харесва/пълен бом-бок/

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 23 май 2014 23:17

Сайта не е достъпен,направо се разпадна :)
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
dindan
Контакти:

Мнениеот dindan » 23 май 2014 23:45

Изображение
ЧОВЕШКИЯТ УМ Е ОГРАНИЧЕН,ГЛУПОСТТА НЕ Е

Podcast

Потребителски аватар
soilwork
Контакти:

Мнениеот soilwork » 24 май 2014 12:06

На мен ми харесва,шрифта е различен и вече спокойно се четат новините ,без да се пулиш ,забил нос в монитора :) Като всяко ново нещо свикването с новия интерфейс на GONG изисква известно време и усилия, но след като веднъж го овладеете, ще оцените множеството му плюсове и ще се научите да заобикаляте минусите му.

Върни се в “Свободна зона”