Да живее Русия ! написа:костенурк написа:Да живее Русия ! написа:Само Путин и Русия могат да спасят човечеството
путин и русия първо да си оправят собствената държава че стандарта на живот им е на светлинни години от западните държави
Така е. Руснаците не ограбват никого. Те не са международни крадци и грабители. Русия разчита главно на собствените си природни ресурси.
Когато става въпрос за стандарта на Запада аз давам следния пример.
Ако аз крада от съседните блокове и си обзавеждам жилището, черпя комшиите от моя блок и се показвам с новата си кола купена с парите от кражбите всички ще ми завиждат и ще искат да бъдат като мен.
Понеже домът ми е обзаведен луксозно, всеки съсед ще иска да заживее при мен. Аз ще си подбера най-красивите комшийки и най-умните и работливи комшии да ми работят.
След това ще обера следващия съседен блок ...
И така ще поддържам високия си жизнен стандарт.
Още повече, когато аз играя ролята на квартален жандарм. Сиреч аз казвам кой е крадец в квартала и кой не е ... Разбира се, никога няма да нарека себе си крадец и няма да си призная, че съм такъв. Няма и да осъдя сам себе си.
В такава роля са САЩ вече доста години ...
Те са световните крадци, но и световния жандарм, който упорито отказва да признае себе си за виновен.
Проблемът идва, когато блоковете за ограбване свършат !
А, това време вече наближава за САЩ и компания.

todorov94 написа:Имам строго секретен материал за автора на темата и за хора със сходно мислене като неговото. "В Тайна лаборатория на евреи се разработва микрочип превръщаш всеки масон евреин в кибер човек. Освен обичайните за всеки масон способности като левитация,менталистика,телепортация и невидимост.С новия чип който ще се инсталира в черепната кора,всеки масон ще може и да променя съзнанието на белия човек,на вражеската единица (човек от бялата раса) могат да бъдат пречинени следните увреждания- смяна на сексуалната ориентация,причиняване на шизофрения и др. Разработва се и програма за специален отряд от евреи лилипути,които ще иимат допълнителна опция към чипа,ще могат да взривяват бели с мисаълта си. Всичко това се наложи след като не успяха програми като тази посочена от автора и др.
Човека се е постарал много.Ъпдейтнал го до ниво да го разбират "консуматори",тоест хора,които се интерсуват предимно от футбол и спорт.Чети,не е нужно да мислиш дори."Наредил" ви ги е с "фигурки"-"хора","автомобилчетата" и "жилищните сгради" в умален мащаб,в главите ви.Обяснил е кое,как кога се случва.Кой с кого се бие и защо открадва апартамента на убитите.Това което не е направил е да "боядиса" хората в бял цвят,за да разберете по лесно...понеже са БЕЛИ славяни и едните и другите.Глобалните терористи-САЩ,завладяват нови територии и ресурси.Това което е пропуснал да каже,е това което Станко иска да ви обясни.Именно,как ще се случи сериозно редуциране на славянската раса и териториите и.Няколко начина,посочвам ти ги с нагледни примери."Внос" на арабски емигранти,установяването и заселването им сред християни-бежанците в България.Толерантност към местни племена и общности(цигани),които не произвеждат,но харчат всичко,което други народностни групи произвеждат(българи).Циганите в България и българите в нея подложени на системен социален геноцид-кражби,лекарски грижи,ограничаване на социални помощи за българи под различни мотиви,лошо образование,лошо здравеопазване.Липса на работа,доходи,хората са принудени да търсят нови теритирии за да работят-емиграция.Намаляване на населението в България.Един от начините е чрез толерантност на всякакъв вид м/у полови отношения,по принцип не пречат на никого.Ние сме толеранти към хомосексуалните групи хора.Някой се опитва да ни изкара "хомофобски зверове",но това не е верно.Понеже сме сравнително толеранти,различни Неправителствен Огранизации се опитват да подклаждат вражда,само и единствено това да предизвика изкуствена ескалация,за да ни изкарат наистина нетолерантни.Това веднага ще наложи създаването на специални права за различни м/у полови отношения хора.Един вид самозащита на различната сексуалност,от "мръзните и нетолерантни българи".Различната сексуалност не е недостатък.Но има едно голямо НО,когато се демонстрира публично,особенно когато се пропагандира по медиите,гледат малки деца.Целта на това е,тази вълна да увлече по-голям брой хора от един и същи пол,е да събира и съжителстват,семейства от хора с един и същи пол,които нямат физическа и природна даденост да създават поколение.По малко хетеросексуални двойки-семейства,по-малко родени деца,по малка популация от хора=намаляване на населението,респективно намаляване на нация,в случая християнска нация като България.НПО-та са стигнали дори до там,че да дават меко казано странни съвети,как да възпитават деца в крехка възраст-момченца да играят с кукли,момичета да карат...кран.Последния от всички т.н "глобални-масонски" методи,е това което се случва в Украйна.Именно под маската на конфликта,непрекъснато да се насъсква омраза и физическо противопоставяне м/у украинци-славяни и руски украинци-също славяни.Война.Хората се бият-УКРАИНЦИ СРЕЩУ РУСИ,СЛАВЯНИ СРЕЩУ СЛАВЯНИ,УБИВАТ СЕ,ХОРАТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЪС ХРИСТИЯНСКА КРЪВ НАМАЛЯВАТ КАТО СЕ САМОУНИЩОЖАВАТ.Освобождават територии и ресурси,които в световен мащаб прогресивно намаляват.Има повече хора,от колкото ресурсите могат да изхранват.Ето за това е нужно нмаляване на християнската популацията.Славянството и християнството е съзидателна религиозна група,създава,мисли,твори,работи,миролюбиви хора които гледат деца и създават семейства