Масонски план за заличаване на бялата раса

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

red__army
Контакти:

Re: Масонски план за заличаване на бялата раса

Мнениеот red__army » 16 май 2014 23:14

Да живее Русия ! написа:
костенурк написа:
Да живее Русия ! написа:Само Путин и Русия могат да спасят човечеството

путин и русия първо да си оправят собствената държава че стандарта на живот им е на светлинни години от западните държави

Така е. Руснаците не ограбват никого. Те не са международни крадци и грабители. Русия разчита главно на собствените си природни ресурси.
Когато става въпрос за стандарта на Запада аз давам следния пример.
Ако аз крада от съседните блокове и си обзавеждам жилището, черпя комшиите от моя блок и се показвам с новата си кола купена с парите от кражбите всички ще ми завиждат и ще искат да бъдат като мен.
Понеже домът ми е обзаведен луксозно, всеки съсед ще иска да заживее при мен. Аз ще си подбера най-красивите комшийки и най-умните и работливи комшии да ми работят.
След това ще обера следващия съседен блок ...
И така ще поддържам високия си жизнен стандарт.
Още повече, когато аз играя ролята на квартален жандарм. Сиреч аз казвам кой е крадец в квартала и кой не е ... Разбира се, никога няма да нарека себе си крадец и няма да си призная, че съм такъв. Няма и да осъдя сам себе си.
В такава роля са САЩ вече доста години ...
Те са световните крадци, но и световния жандарм, който упорито отказва да признае себе си за виновен.
Проблемът идва, когато блоковете за ограбване свършат ! :mrgreen:
А, това време вече наближава за САЩ и компания. ;)
todorov94 написа:Имам строго секретен материал за автора на темата и за хора със сходно мислене като неговото. "В Тайна лаборатория на евреи се разработва микрочип превръщаш всеки масон евреин в кибер човек. Освен обичайните за всеки масон способности като левитация,менталистика,телепортация и невидимост.С новия чип който ще се инсталира в черепната кора,всеки масон ще може и да променя съзнанието на белия човек,на вражеската единица (човек от бялата раса) могат да бъдат пречинени следните увреждания- смяна на сексуалната ориентация,причиняване на шизофрения и др. Разработва се и програма за специален отряд от евреи лилипути,които ще иимат допълнителна опция към чипа,ще могат да взривяват бели с мисаълта си. Всичко това се наложи след като не успяха програми като тази посочена от автора и др.
Човека се е постарал много.Ъпдейтнал го до ниво да го разбират "консуматори",тоест хора,които се интерсуват предимно от футбол и спорт.Чети,не е нужно да мислиш дори."Наредил" ви ги е с "фигурки"-"хора","автомобилчетата" и "жилищните сгради" в умален мащаб,в главите ви.Обяснил е кое,как кога се случва.Кой с кого се бие и защо открадва апартамента на убитите.Това което не е направил е да "боядиса" хората в бял цвят,за да разберете по лесно...понеже са БЕЛИ славяни и едните и другите.Глобалните терористи-САЩ,завладяват нови територии и ресурси.Това което е пропуснал да каже,е това което Станко иска да ви обясни.Именно,как ще се случи сериозно редуциране на славянската раса и териториите и.Няколко начина,посочвам ти ги с нагледни примери."Внос" на арабски емигранти,установяването и заселването им сред християни-бежанците в България.Толерантност към местни племена и общности(цигани),които не произвеждат,но харчат всичко,което други народностни групи произвеждат(българи).Циганите в България и българите в нея подложени на системен социален геноцид-кражби,лекарски грижи,ограничаване на социални помощи за българи под различни мотиви,лошо образование,лошо здравеопазване.Липса на работа,доходи,хората са принудени да търсят нови теритирии за да работят-емиграция.Намаляване на населението в България.Един от начините е чрез толерантност на всякакъв вид м/у полови отношения,по принцип не пречат на никого.Ние сме толеранти към хомосексуалните групи хора.Някой се опитва да ни изкара "хомофобски зверове",но това не е верно.Понеже сме сравнително толеранти,различни Неправителствен Огранизации се опитват да подклаждат вражда,само и единствено това да предизвика изкуствена ескалация,за да ни изкарат наистина нетолерантни.Това веднага ще наложи създаването на специални права за различни м/у полови отношения хора.Един вид самозащита на различната сексуалност,от "мръзните и нетолерантни българи".Различната сексуалност не е недостатък.Но има едно голямо НО,когато се демонстрира публично,особенно когато се пропагандира по медиите,гледат малки деца.Целта на това е,тази вълна да увлече по-голям брой хора от един и същи пол,е да събира и съжителстват,семейства от хора с един и същи пол,които нямат физическа и природна даденост да създават поколение.По малко хетеросексуални двойки-семейства,по-малко родени деца,по малка популация от хора=намаляване на населението,респективно намаляване на нация,в случая християнска нация като България.НПО-та са стигнали дори до там,че да дават меко казано странни съвети,как да възпитават деца в крехка възраст-момченца да играят с кукли,момичета да карат...кран.Последния от всички т.н "глобални-масонски" методи,е това което се случва в Украйна.Именно под маската на конфликта,непрекъснато да се насъсква омраза и физическо противопоставяне м/у украинци-славяни и руски украинци-също славяни.Война.Хората се бият-УКРАИНЦИ СРЕЩУ РУСИ,СЛАВЯНИ СРЕЩУ СЛАВЯНИ,УБИВАТ СЕ,ХОРАТА И НАСЕЛЕНИЕТО СЪС ХРИСТИЯНСКА КРЪВ НАМАЛЯВАТ КАТО СЕ САМОУНИЩОЖАВАТ.Освобождават територии и ресурси,които в световен мащаб прогресивно намаляват.Има повече хора,от колкото ресурсите могат да изхранват.Ето за това е нужно нмаляване на християнската популацията.Славянството и християнството е съзидателна религиозна група,създава,мисли,твори,работи,миролюбиви хора които гледат деца и създават семейства

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 17 май 2014 03:07

Red army, благодаря ти за подкрепата, но няма смисъл да обясняваш или убеждаваш никого 8-) Както написах в един от предните си постове, предоставям информацията, от там нататък всеки, сам да си избира в какво да вярва 8-) Нека вярват, че педерастията ще спаси светът. Нека вярват че медиите от съжаление и чисти помисли към обратните и педофилите, прокламират и ни налагат, че това е нещо нормално, завоалирано с думички като "толерантност" и "хомофобия". Нека вярват че оня брадатия педерунгел с брадата от Евровизия е извънземния талант и това не е никаква пропаганда 8-) Нека вярват, че всички случващи се неща в момента, са плод на случайност и никой не стои зад тях, всичко с цел да се запази човешкият род 8-)
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 май 2014 09:12

Laetitia написа:
-1914- написа:Не, нищо общо.
Има примерно конспирации които са логични, на всеки е ясно, че има задкулисни игри на този свят и нещата не са както ни се представят.

Но, масоните искали да заличат бялата раса чрез гейовете? Seriously??!!
Това просто не прави никакъв, ама никакъв смисъл.
Нито може да се реализира, нито...абе изобщо тотална безмислица. Какво изобщо трябва да ти обяснявам?!
Наистина си склонен да го вярваш това? Егаси чудото.
Остави ги да си вярват хорицата в конспиративни теории, като нямат друго какво да правят. :)

Сякаш някой ги е напънал насила отзад...

Ние не вярваме на конспиративни теории,а се осланяме на фактите. Хората не искат да видят какви роби са защото истината ги боли и за това обиждат хората с "конспирациите".

gugushito написа:станкоооо,просто момче си ти и всяка нова идиотия ,която публикуваш ,затвърждава мнението ми за теб... тия теории точно за това ги измислят,за да си имат обяснение за света ей такива льольовци като теб !! съжалявам те,какво щеше да правиш без евреи,содомити,мюсюлмани,илюминати,масони и всякакви там ВИНОВНИЦИ !!!!??? ХОДИ СЕ ГРЪМНИ И ЩЕ ТИ МИНЕ ВСИЧКО !!!

Опровергай ни,че няма конспирация бе ливърпулски мозък? Тебе явно само футбол го вълнува твоя мозък като типичен консуматор.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 17 май 2014 11:55

Не че пeдерастията ( и хомосексуализма, като цяло ) ... Не се пробутва в световен мащаб ( и да, Русия не е подмината... Те са на едно от челните места в света на подобни извращения и това, че там просто не се говори за това, е друг въпрос :lol: ) ... Но главното оръжие на Кликата, стояща на върха на пирамидата, са смесените бракове между коренно противоположни-антропологически, народности. ;)

Та в този контекст... Все повече и повече се набиват на очи хора, с черен цвят на кожата и дръпнати очи.
Както разбира се и мулатите... В САЩ %-тът расте главоломно.
В Европа, също... Не напразно ни заливат арабески.

Целта е да се заличат чертите и особеностите на различните народи... Нещо напълно постижимо в обозримо бъдеще, с оглед на темповете, с които се осъществява това.

В крайна сметка, едно аморфно население в световен мащаб, няма да има нужда да го управляват "негови хора", от неговата народност.
Ще е достатъчен само един... С няколко помощници, под формата на "Световно Правителство".
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 17 май 2014 14:21

THE G.A.M.E написа:главното оръжие на Кликата, стояща на върха на пирамидата, са смесените бракове между коренно противоположни-антропологически, народности. ;)

Та в този контекст... Все повече и повече се набиват на очи хора, с черен цвят на кожата и дръпнати очи.
Както разбира се и мулатите... В САЩ %-тът расте главоломно.
В Европа, също... Не напразно ни заливат арабески.

Целта е да се заличат чертите и особеностите на различните народи... Нещо напълно постижимо в обозримо бъдеще, с оглед на темповете, с които се осъществява това.

В крайна сметка, едно аморфно население в световен мащаб, няма да има нужда да го управляват "негови хора", от неговата народност.
Ще е достатъчен само един... С няколко помощници, под формата на "Световно Правителство".

Това смесване на народите се цели не само за да бъдат унищожени отделните етноси и защото са по-лесно управляеми. Основната причина е,че глобалния бизнес лежи върху мултикултурата и без глобализация няма мултикултура и наднационален бизнес.

Върни се в “Свободна зона”