71 години от смъртта на Генерал Христо Луков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Re: 71 години от смъртта на Генерал Христо Луков

Мнениеот shwepi » 13 фев 2014 23:42

Кашчей и другото Магаре 90 вие сте доказани идиоти който заслужават жалкото си живуркане, как можете да обиждавте Вазов и Луков и всички български офицери, дори БОТ като корееца не си позволява вашата пошлост и малоумие, вие сте живото доказателство че теорията на Дарвин е с обратен знак.
Имам смелоста да ви покана на 18 октомври на празника на парашутистите /има останали поне в момента още двама от ВСВ/ лична ще се погрижа да пропишете после в бгмама.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 13 фев 2014 23:48

shwepi написа:Кашчей и другото Магаре 90 вие сте доказани идиоти който заслужават жалкото си живуркане, как можете да обиждавте Вазов и Луков и всички български офицери, дори БОТ като корееца не си позволява вашата пошлост и малоумие, вие сте живото доказателство че теорията на Дарвин е с обратен знак.
Имам смелоста да ви покана на 18 октомври на празника на парашутистите /има останали поне в момента още двама от ВСВ/ лична ще се погрижа да пропишете после в бгмама.

Ей отрепка не се натягай много, че да не ходиш изгърбен до крaя на жалкия си живот, квазимодо.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
shwepi
Контакти:

Мнениеот shwepi » 13 фев 2014 23:54

Що рече за разлика от тебе "победителите" са приветствали Вазов а ти кво беше ГМО грешка или кръвосмешение.
39 PFC CSKA Sofia BUL 25 0 98 41 16 41 140 144 98 -4
:?:
147 PFC CSKA-Sofia JSC BUL 4 0 16 8 1 7 29 28 17 1
:!:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 фев 2014 00:18

shwepi написа:Кашчей и другото Магаре 90 вие сте доказани идиоти който заслужават жалкото си живуркане, как можете да обиждавте Вазов и Луков и всички български офицери, дори БОТ като корееца не си позволява вашата пошлост и малоумие, вие сте живото доказателство че теорията на Дарвин е с обратен знак.

Само Й в маркираното ми говори за грамотността и интелекта ти!
Аз, за разлика от теб, съм служил в БА и знам какво е да си войник!
Парашутист си ти, ама от тия, дето служеха в щаба на поделението!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 14 фев 2014 00:23

Кашчей написа:
Значи, заради една реформа се става национален герой-това е наистина впечатляващо!

Я дай дефиниция за "герой" ? :roll:
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

Image Image

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 фев 2014 00:30

THE G.A.M.E написа:
Кашчей написа:
Значи, заради една реформа се става национален герой-това е наистина впечатляващо!

Я дай дефиниция за "герой" ? :roll:

Еми.. за вас герой е Гонзо, а за цесекарите е Стойчо... за теб герой е Луков, без да е показал чудеса на фронта, а за мен герой е Вазов, който е показал такива, в не една, а в 3 войни, но не бих го обявил за НАЦИОНАЛЕН ГЕРОЙ.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 14 фев 2014 01:14

Captain Stottlemeyer написа:
grasiani написа:1000 теми пуснаха за тая фашистка гад...

"Фашистка гад", която е служила вярно на своята Родина... 8-) Грациани, името се изписва с "Z", моето момче - Francesco GRAZIANI, ти може би си забравил (или пък не знаеш), че България и Германия са били съюзници във ВСВ до есента на 1944 година. За теб фашистки гадове сигурно са и германските летци, които са защищавали София от англо-американските бомбардировки. Сред тях е бил и капитан Герхард Венгел от Луфтвафе, командир на група изтребители (Ескадра 5 "Ледено море"), който на 10 януари, 1944 година е свален, давайки живота си за България. Може би ти, или малоумници като теб, са разбили неговата паметна плоча в градинката "Мадара" в София преди няколко години?!.. Слава Богу, злото е поправено своевременно... 8-)

Чичка, на всеки поотделно ли да обяснявам, че знам как се изписва Грациани , това с името си е моя хрумка и съм го обяснявал и друг път,събирателно от 2 имена, едното от които аз съм си го измислил и го използвам и в други форуми ,но защо трябва да се обяснявам на всеки правещ се за голям разбирач и мислител ,мисли си ,че не зная как се пише , твоя си работа ,понеже е и близко до името на футболиста Грациани за това сложих и снимката му пояснявам , сложих я по принуда от модераторите, които ми махнаха предишния gif ,а и не съм толкова стандартен тип ,че да слагам традиционни неща и имена. А това с малоумниците изобщо не искам да го коментирам, явно с възрастта мозъчните ти клетки изчезват и не знаеш какво говориш и пишеш,старческото слабоумие чука на вратата изглежда.
Да не забравите по време на марша господа "националисти" едната ръка горе за фашистки поздрав- поклонници на Третия райх,аз пък ще пия по едно няколко пъти, когато вие марширувате ,понеже тогава е рождения ми ден. :lol:

На линия
Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 14 фев 2014 08:12

Кашчей написа:Чел съм , е и?
С 4 оръдия, сам военен спрял сърбите-какво е спрял, взвод, рота, полк, дивизия?

Сръбски пехотен полк, магаре. Стрелбата трае през нощта и сърбите не са наясно каква сила е изправена срещу тях.

Има голямо неразбиране на съответния исторически период от няколко форумни тролове и гадни комунисти, поддръжници на убийци(grasiani). Като ключов национален интерес по това време се определя присъединяването към България на територии, населени с българи, които попадат в границите на чужди държави. За добро или лошо тези държави се оказват в съюза, който е опонент на Германия. Става припокриване на германски и български интереси. България влиза в тази война на страната на Германия не заради фашизма като идея сама по себе си, а защото това е шанс да присъедини отново своите откъснати територии, населени с БЪЛГАРИ. :!: :!: :!: :!:
[offtopic][/offtopic]

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 14 фев 2014 08:37

Heo написа:
v.r.s. написа:
Heo написа:Фашизма и нацизма са забранени, но Луков марш и честването на смъртта на ген. Луков са разрешени. Странна работа.

Българите почитаме своите герои и нищо страннно няма в това.

Тогава да почетем Огнян Дойнов и да спретнем един Дойнов марш! Героят е починал на същата дата.

герой е във твоите очи тогава
ми съберете се и го почетете,тоя дойнов.
тъкмо ще видим на живо всички платени червени тролчета.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 14 фев 2014 08:57

Stahlgewitter написа:Луков бил фашист,Левски/Васил Иванов Кунчев/ бил убиец,и т.н.За нас,"другари" комунисти,тези хора са герои и винаги ще бъдат.Кои са вашите герои?Георги Димитров?Знайни и незнайни шумкари обиращи мандри?Или "герои",като Тодор Живков,Пенчо Кубадински,Милко Балев?

грациани,нео,никита333333...вие сте предатели /или сте от друга вяра/затова моля ви имате си достатъчно антиБългарски теми пишете там.

Върни се в “Свободна зона”