PFC Litex написа:14 годишен и мъж в едно изречение се изключват взаимно.
За останалото, каква държавна политика бре, тук да не ти е КНДР, че някой да задължава другия да прави нещо на сила.
+1
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
PFC Litex написа:14 годишен и мъж в едно изречение се изключват взаимно.
За останалото, каква държавна политика бре, тук да не ти е КНДР, че някой да задължава другия да прави нещо на сила.
Горд комунист написа:krum_strashni написа:Какви деца на 14 години бълнувате, байовци. На 14 години вече бяхме войници, разширявахме границите на държавата, бранехме България от византийци, авари, хуни, кръстоносци сърби, гърци, турци, румънци, а сега си бранят гела. На 7 години ставахме чираци, а сега стават хомосексуалисти. на 16 ставахме бащи, а сега стават наркомани. Ей такива големи ръце имахме като мечи лапи от работа, бяхме силни като волове, а сега едни такива дребни с прически, а други назобени с химикали.
+1 Слава на КПСС и БКП.
Лицензионната комисия при БФС:
Въз основа на предоставените документи, с решение от 30.06.2016 година, се изменя издадения лиценз, както следва:
1. Наименованието „ПФК ЛИТЕКС ЛОВЕЧ" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - “ПФК ЦСКА - СОФИЯ" ЕАД.
Безкомпромисен написа:За мен децата след 14 години трябва да се записват в младежките родолюбиви организации "Бранник" , "Ратник" , "Отец Паисий", "Български национални легиони" - това са български родолюбиви организации по времето на независимо и демократично Цартство България. които бяха унищожени от комунистическите престъпници служещи на чужда и враждебна на България страна - СССР, а съветските бригади, когато младежите вършеха рабоата на мързеливите,неграмотни и некадърни комунистически престъпници!
Бог да пази България от комунисти!
red_star написа:Момичетата просто по рождение имат имунитет ние мъжете да ги обгрижваме с подаръци и пари ! Аз съм на 58 години имам 2 момиченца на 25 и 27 години, които живеят при мен и съм ги обучавал да си търсят светни Мъже в Момента малката си има Приятел, които работи като Съдия и по голямата си има приятел, които държи автобусна фирма !
ludnicaaa написа:Тоя ми скапа деня закво ми беше да чета тва интервю тъкмо свикнах с мисълта че сме ЦСКА тоя ся да ми каже че сме Литекс
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта