Волен Сидеров отвръща на удара!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Re: Волен Сидеров отвръща на удара!

Мнениеот alexveselinov » 13 яну 2014 14:06

Laetitia написа:
alexveselinov написа:Laetitia
Национализмът е преди всичко любов и привързаност към своята Родина, към своя народ и неговите традиции. В основата на думата “национализъм” стои разбирането за нацията като висше благо. Политическите измерения на национализма се изразяват в стремежа към свобода, независимост и справедливост.
Освен това национализма се усъвършенства в съответствие с историческото време и потребностите на народа. Не може да сравняваш бедна България с останалия свят, напълно нормално е за момента националистическите идеи да имат ляв уклон. Нека това да не звучи като оправдание за Волен. Пак казвам, ако е ударил полицай трябва да си понесе последствията.
Докато народа се дели на „леви“ и „десни“ той не избира между представителя на „левите“ и на „десните“, а просто между два представителя на две противопоставящи се в държавата олигархични шайки и икономически кръгове. А най-отгоре имаме ЕС и САЩ, които избират кой ще е „по-послушен“ и кой повече е „заслужил“ пред тях, за да го подкрепят.
По принцип дефиницията, която си дал, е правилна, но в световен аспект практиката показва, че националистическите партии са с дясна ориентация, а Болен и неговите хора са всичко друго, но не и десни, да не говорим за националисти.
Замазваха очите на много хора дълго време с разни постни акцийки, напудрени с популизъм, ама вече дори и рекламни клипчета с лъвчета не могат да ги спасят от забвение.

Та другите партии не действат така ;) Вярата в предизборните обещания е за наивниците. Не съм съгласен, че трябва да се водим от световната практика, национализмът не е въпрос на идеология, а на характер и възпитание. Да си националист не означава да обичаш само себе си и да мразиш всичко различно.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 яну 2014 14:10

Един призрак броди из Европа! Това е призракът на национализма :!: :idea:
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 яну 2014 14:15

damyanov1963 написа:Един призрак броди из Европа! Това е призракът на национализма :!: :idea:

Или на националсоциализма :? Натам ще птидат нещата, рано или късно :roll:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Sole
Контакти:

Мнениеот Sole » 13 яну 2014 14:18

След като прочетох,че съдебният доктор Демирев от МБАЛ "Св.Анна" -Варна е издал медцинските на потърпевшите ми стана ясно,че въпросните медицински са фалшиви.Лично аз съм потърпевш от издадено фалшиво медицинско свидетелство от същия този доктор. Не заведох дело срещу този мошеник просто защото има КОЙ да го съди! Доктор Демирев е известен като изключително "услужлив" в такива случай. Така,че не е далеч от истината,че всичко това е замислено срещу Сидеров/макар,че в случая добре е използвана лабилната психиката на Сидеров,за да бъде вкаран в този филм/, за да се отклони вниманието на обществото и медиите от истинските проблеми в страната.Ако винаги медии, журналисти и изпълнителна власт се нахвърляха с такава ярост към всички несправедливости, престъпления и мафиотски стуктури в страната,то отдавна да сме Швейцария на Балканите. Просто Сидеров е бушонът които трябва да изгори за да приглуши народното недоволство и да прикрие далаверите на останалите политици :!:

Потребителски аватар
damyanov1963

Мнениеот damyanov1963 » 13 яну 2014 14:19

boabbb написа:
damyanov1963 написа:Един призрак броди из Европа! Това е призракът на национализма :!: :idea:

И аз така мисля. Както се казва - каквото повикало, това се и обадило.
За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 13 яну 2014 14:31

bold написа:...Някои хора няма да се научат как да се държат с една жена.Нормално все пак живеем в държава,където възпитаните и добри хора ги смятат за кретени.А и момичето се изказало доста културно,така че едва ли заслужава такова отношение.Това,че някой не е на твоето мнение не ти дава права да го обиждаш.

+1 :evil:
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 13 яну 2014 14:35

damyanov1963 написа:
boabbb написа:

И аз така мисля. Както се казва - каквото повикало, това се и обадило.

Той Волен по тоя път беше тръгнал и имаше успех, но се прее*а жестоко с навеждането към турците и сега няма връщане назад ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Laetitia
Контакти:

Мнениеот Laetitia » 13 яну 2014 14:38

alexveselinov написа:Та другите партии не действат така ;) Вярата в предизборните обещания е за наивниците. Не съм съгласен, че трябва да се водим от световната практика, национализмът не е въпрос на идеология, а на характер и възпитание. Да си националист не означава да обичаш само себе си и да мразиш всичко различно.
Ами точно на такива наивници разчита Волен с обещания за 1000 лв минимална заплата и 500 лв пенсия.
Лошото на българина е, че е мазохист с къса памет и никога, ама никога не се поучава от грешките си.
Колкото до тази част:
Да си националист не означава да обичаш само себе си и да мразиш всичко различно.
Перфектно описание на Волен.
Националистът е човек, който обича родината си, защитава нейните интереси и не се кланя пред чужди.
"Свестните у нас считат за луди, глупеца вредом всеки почита".

bai hoi
Контакти:

Мнениеот bai hoi » 13 яну 2014 15:01

Изображение

„Уважаеми г-н Цацаров!

Статуята почна първа!

Французойката ме напсува на английски със сръбски акцент.

Полицай ме удари.

А журналистка искаше да си покаже фалоса и три пъти ме прокле…

Това ако не е заговор на ГЕРБ, здраве му кажете!"

Потребителски аватар
alexveselinov
Контакти:

Мнениеот alexveselinov » 13 яну 2014 15:01

Laetitia написа:
alexveselinov написа:Та другите партии не действат така ;) Вярата в предизборните обещания е за наивниците. Не съм съгласен, че трябва да се водим от световната практика, национализмът не е въпрос на идеология, а на характер и възпитание. Да си националист не означава да обичаш само себе си и да мразиш всичко различно.
Ами точно на такива наивници разчита Волен с обещания за 1000 лв минимална заплата и 500 лв пенсия.
Лошото на българина е, че е мазохист с къса памет и никога, ама никога не се поучава от грешките си.

Не подценявай избирателите на Атака, на много хора им писна да ги разиграват политиците през така наречения ''преход''. Гледам как през последните месеци безспирно се опитва да се очерни една парламентарно представена партия, която никога не е била в управлението на страната и е най-малко отговорна за положението на страната днес. Държавната политика на ГЕРБ, на БСП-ДПС, на разни партии, които се наричат реформатори е една и съща. За тях на първо място са европейските ценности и това, че обикновения човек живее бедно, че безработицата вместо да намалява се увеличава въобще не ги интересува. Със своето действие тези партии и хора показаха, че ги интересува личния интерес, но не и националният. Което потвърждава тезата ти, че българина е мазохист с къса памет и никога не се поучава от грешките си.
[center]"България има свой път и ние ще се ръководим само от нашите интереси"
/генерал Христо Луков/[/center]
[center]"Силни са страните с чувство на национално самоуважение"
/Виктор Орбан/[/center]

Върни се в “Свободна зона”