Пропагандирането на крайни идеали

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

СТАМАТ

Re: Пропагандирането на крайни идеали

Мнениеот СТАМАТ » 22 ное 2013 01:11

Soulen написа:
fcb_bg написа:Хахах, от 89та насам нали вече сте свободомислещи, имащи всички права, можещи всичко хора. Е защо не направите това което искате? Или викате, че сте от 10% щастливци с добър живот в тази държава, другите кучета ги яли.

Добре де как да ти се обясни, че след 89-та пак са същите хора на власт. Нека да бяха разстреляни всички и тогава да си говорим. Това, че имаш права не означава, че имаш власт да направиш каквото трябва ;)

Не са пак същите. Вярно е, че има много, но по-горе съм обяснил защо.:) Алчността не можеш да я разстреляш! Винаги се ражда отново!
http://www.youtube.com/watch?v=C5XGmEi-8pY
Аз и този човек сме от различни отбори, но всеки има право на ЛЮБОВ!!!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 22 ное 2013 01:17

Soulen написа:В другия подфорум постнаха една много добра снимка за изключително многото позитиви на нацизма, сравнено с негативите на Комунизъма. Разликите са стряскащи другари. Истината е че вие сте същите като евреите от САЩ. Даже след студената война направо си се обединихте. Както съм казвал и преди единственият, който се е борил срещу 2-те най-големи извращения в човешката история - комунисти и евреи, е бил Хитлер. За съжаление е загубил и затова все ще сме нечии кенеф - 45 години съветски и сега европейско-съветски :|
А можеше да сме хегемон и господар на Балканите със стандарт на живот като на немците...

Това дето ни го пробутваш да го четем просто НЕ Е ВЯРНО! :))) Пуснал съм там два факта, но повече не ми се занимава. Нямам намерение да коригирам хора които говорят за сестра ми, а нея я няма!:)

Потребителски аватар
Безкомпромисно
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисно » 22 ное 2013 01:21

От злокобния ден 9 Септември 1944г. до ден днешен ни управляват само и единствено комунистически престъпници! Декомунизацията не се състоя в България, защото и след 10.11.1989г. сме управлявани от комунисти! Те организираха "преврата на 10 Ноември 1989г. когато на мястото на масовият убиец Тодор Замфирков Живков на власт дойдоха други комунистически престъпници!СДС бе създадена от комунягите и там депуати бяха само и единствено комунисти, като и НДСВ, както и ГЕРБ, както и АТАКА, която няма нищо общо с национализма и родолюбието , а е комунистическа банда! Комунистическите престъпници могат да се радват все още , че на власт не са истински антикомунисти и родолюбци, защото тогава ще бъде извършена радикална и безкомпромисна декомунизация!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 22 ное 2013 01:22

Soulen написа:И аз съм с леко нацистки убеждения, но разликата с вас, комуноидни подлоги, е че не пропагандирам идеалите си, а от начина ви на писане на повечето сте някакви дечица и бедни за внимание хора дошли да си избиват комплексите. Виали поне има и някакви аргументи и мозъка му не е толкова промит и или е платен драскач или просто си му е харесвало едно време. Още дядо ми, бог да го прости, е бил антикомунист и на косъм се е разминал с Белене, баща ми нонстоп е бил наказван като ученик заради неподчинение към системата. Комунизмът нищо добро не донесе на семейството ми за разлика от ''злия'' капитализъм при който си живеем добре 8-)

Говорим за народа, а не за отделни семейства! А разликата може да я почувстваш в някой момент от историята, в който хората при Капитализма ......падат от дървото. Просто се случва някакъв катаклизъм и до тук...................няма го добрият живот. Жесток строй! Просто няма сигурност!

СТАМАТ

Мнениеот СТАМАТ » 22 ное 2013 01:29

Безкомпромисно написа:От злокобния ден 9 Септември 1944г. до ден днешен ни управляват само и единствено комунистически престъпници! Декомунизацията не се състоя в България, защото и след 10.11.1989г. сме управлявани от комунисти! Те организираха "преврата на 10 Ноември 1989г. когато на мястото на масовият убиец Тодор Замфирков Живков на власт дойдоха други комунистически престъпници!СДС бе създадена от комунягите и там депуати бяха само и единствено комунисти, като и НДСВ, както и ГЕРБ, както и АТАКА, която няма нищо общо с национализма и родолюбието , а е комунистическа банда! Комунистическите престъпници могат да се радват все още , че на власт не са истински антикомунисти и родолюбци, защото тогава ще бъде извършена радикална и безкомпромисна декомунизация!

Как ще декомунизирате семействата? Може би ще издадете заповед на хората да не се грижат за децата си, или да си продаваме баща на син, майка на дъщеря стоки? Да си даваме пари назаем с 10% лихва на първолаците???? Не, не става! Комунизма е във всяко семейство!!! Не можеш да го унищожиш!!! По-добре си сипи горещ чай с кисел лимон и хапче аспирин!!!

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 22 ное 2013 01:34

СТАМАТ написа:
Soulen написа:
fcb_bg написа:Хахах, от 89та насам нали вече сте свободомислещи, имащи всички права, можещи всичко хора. Е защо не направите това което искате? Или викате, че сте от 10% щастливци с добър живот в тази държава, другите кучета ги яли.

Добре де как да ти се обясни, че след 89-та пак са същите хора на власт. Нека да бяха разстреляни всички и тогава да си говорим. Това, че имаш права не означава, че имаш власт да направиш каквото трябва ;)

Не са пак същите. Вярно е, че има много, но по-горе съм обяснил защо.:) Алчността не можеш да я разстреляш! Винаги се ражда отново!

Бих се радвал, ако ми отговориш в другата тема, но ако не искаш, няма проблем :geek:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
Безкомпромисно
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисно » 22 ное 2013 01:36

СТАМАТ написа:
Безкомпромисно написа:От злокобния ден 9 Септември 1944г. до ден днешен ни управляват само и единствено комунистически престъпници! Декомунизацията не се състоя в България, защото и след 10.11.1989г. сме управлявани от комунисти! Те организираха "преврата на 10 Ноември 1989г. когато на мястото на масовият убиец Тодор Замфирков Живков на власт дойдоха други комунистически престъпници!СДС бе създадена от комунягите и там депуати бяха само и единствено комунисти, като и НДСВ, както и ГЕРБ, както и АТАКА, която няма нищо общо с национализма и родолюбието , а е комунистическа банда! Комунистическите престъпници могат да се радват все още , че на власт не са истински антикомунисти и родолюбци, защото тогава ще бъде извършена радикална и безкомпромисна декомунизация!

Как ще декомунизирате семействата? Може би ще издадете заповед на хората да не се грижат за децата си, или да си продаваме баща на син, майка на дъщеря стоки? Да си даваме пари назаем с 10% лихва на първолаците???? Не, не става! Комунизма е във всяко семейство!!! Не можеш да го унищожиш!!! По-добре си сипи горещ чай с кисел лимон и хапче аспирин!!!

Всички , които са комунистически престъпници - ще получат възмездие! България ще бъде такава , каквато е била преди злокобния ден 9 Септември 1944г. - независимо и демократично Царство!А не сега да е унищожена държавата и да е филиал на СССР! Вие комунистите трябва да си пиете хапчетата!Комунизмът е психическо заболяване на ума!

NADURVEN_FILOSOF
Контакти:

Мнениеот NADURVEN_FILOSOF » 22 ное 2013 04:10

Безкомпромисно написа: България ще бъде такава , каквато е била преди злокобния ден 9 Септември 1944г. - независимо и демократично Царство!

:lol: :lol: Да, голяма демокрация е царяла, а народа е живял прекрасно по царска българия :mrgreen: :mrgreen: . Стандарта висок, живота бил цветя и рози, какво разправяш :lol: .

Факта е че са се клали като животни, а хубавите неща са били следствие на инерцията след освобождението. България търпи огромни загуби, националните катастрофи не почват от комунизма. Политиците ни винаги са били лайнета дето за никакъв *** не са ставали. Факт!
сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 ное 2013 04:36

Абсолютно.5 века турците не ни научиха да готвим,но 50 години под опеката на кпсс ни научиха да злобеем едни към други,да мързелуваме оправдавайки се и най-лошото да бъдем интернационалисти,забравяйки национализма.Българският националист обича Родината,помни Историята и не е панславист,социалист или американофил.Всичко което се случва в тази държава е плод на разработка под диктовка от анархическа империя,за да се стигне до крайноста да обичаме Отечеството и да мразим държавата.Декомунизацията ще стане факт когато има изградено гражданско обшество,а то е изградено според една бивша министърка само в агитките на четирите най-популярни футболни отбора.Страхотна тема ,но идеала не се степенува.Идеала е личностно възприятие.И за това според мен идеалният българин не е най-светлата личност Васил Иванов Кунчев,а Панайот Волов.В света няма лидер който да е отстъпил водачеството заради конкурент като Бенковски.

КРАСОТА ВЯРА БОРБА
Контакти:

Мнениеот КРАСОТА ВЯРА БОРБА » 22 ное 2013 04:53

NADURVEN_FILOSOF написа:
Безкомпромисно написа: България ще бъде такава , каквато е била преди злокобния ден 9 Септември 1944г. - независимо и демократично Царство!

:lol: :lol: Да, голяма демокрация е царяла, а народа е живял прекрасно по царска българия :mrgreen: :mrgreen: . Стандарта висок, живота бил цветя и рози, какво разправяш :lol: .

Факта е че са се клали като животни, а хубавите неща са били следствие на инерцията след освобождението. България търпи огромни загуби, националните катастрофи не почват от комунизма. Политиците ни винаги са били лайнета дето за никакъв *** не са ставали. Факт!

Колега най-големият възход на България е след 1934г.1933г адолф идва на власт в Германия след избори,а година след това наследника на Кобург и Гота забранява политическите партии.С българският лев можело е закупиш стока на Монмантр и в Буенос Айтос.Двете национални катастрофи са в следствие на дупедавщината към Германия,за което трябва да се срамуват наследниците на бивши депутати от родният ми град.Те докараха един банкрутирал немски аристократ след антракт във виенски оперетен театър.А едни псевдодемократи изтипосаха в родният театър внука на Лисицата който си продаде ордените на дядо си за да си върне регенството.Вземи малко прочети,преди да пишеш.И попитай възрастни хора как със две крави и двор колкото килим са отглежадли по 7 деца.

Върни се в “Свободна зона”