Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Странджата
Контакти:

Re: Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..

Мнениеот Странджата » 21 ное 2013 13:25

Не ми се обсъжда Виали. Но имам, според мене, същностни въпроси към всички, за които съдбата на страната ни не е партийна страст.
Един от процесите, които характеризират постмодернизма, е деструкцията на абсолютните - т.е зададените, морални норми в името на т.н. свободен избор на личността. Една от последиците от този процес е тоталното абдикиране на властта от морала - не говоря само за днешната. Лишаването на властта от морални устои прави безпрепятствено управлението на групите, които стоят зад нея, но не се показват на светло. Не става думи за партиите - те също са деморализирани и са инструмент в ръцете на тези групи. И въпросите ми са:
На какво сме готови в името на това, да бъде властта морална?
Възможно ли е днес това и как може да постигнем поне по-голяма откритост в процесите, от които зависят не само нашият живот, но и съдбата на децата ни?
Как можем да изкараме на светло тези, които ни управляват наистина, а не техните слуги.
Казвате , че преди ни е управлявал мафиот. В светлината на казаното това е било по-открито управление от сегашното. Но е страшен въпросът защо е избран мафиот. А сега кой ни управлява. Пеевски и Бисеров показват, че не само не знаем, но и няма кой да ни каже.
Предишният ни управник говореше от първо лице. И всички му се смееха. Но защо да не говори от първо лице, когато се оказа, че всички знаят кой е и какъв е и все пак са го избрали. Сега кой има смелостта да говори от първо лице? Ще се изправи ли най-сетне някой от сегашните и да каже - АЗ! И да каже поне една истина от свое име. а не от името на онези, които са зад кулисите?

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 13:28

Чапаев написа:
badboy95 написа:
Чапаев написа:Аз също съм от плът и кръв, колкото и божествено да изглеждам! Добре ще е да попрочетеш някоя и друга книжка, а не да се храниш само от слухове на знайни и незнайни люде!

Ама си и скромен :mrgreen: А тия "знайни и незнайни люде" са семейство и приятели, ако ти кажа с какви хора съм се запознавал, ще си глътнеш езика, барабар и с двата умрели зъба, които са ти останали :lol:

Край, впечатлен съм! С какви ли хора може да си се запознавал! Извинявай! Наистина са ти изключително достоверни източниците! Страхотни учители, браво! Много неща могат да се научат от връстниците и приятелите на едно 18 годишно пале! Продължавай в същия дух! Няма нужда да четеш!

То е ясно, че четенето му е майката, но за нещата, които се случват в последните 23 години няма къде да прочетеш, ама това явно не може да влезе в простата ти комунистическа кратуна! :twisted: И да, смятам че семейството ми са достатъчно достоверни източници, същото се отнася за някои от "връстниците" ми ;) А ти продължавай да си стоиш у вас и да си бараш ташаците, докато само говориш глупости из разни интернет форуми на разни "палета" :lol: Аз поне ще направя нещо смислено за държавата, а ти цял живот си гледаш червения задник, професоре :!:
Съединението прави силата!

Офтопик:
Image

Потребителски аватар
donDiego

Мнениеот donDiego » 21 ное 2013 13:29

:lol: :lol: Съгласен съм , лоша инвестиция на спонсорите :lol: , очаквам по-респективно държане от полицията, срещу тези 1000 или 2000 протестиращи глупаци..на фона на двумилионна София, едва се събират 2000 с кувертите , които безплатно се раздават в програмата на нова във вестниците :mrgreen: ..МИШОЦИ :mrgreen:
Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 13:30

stefani написа:
batmanlevski написа:хаха по-смешен коментар не съм чувал ,авторчето да не е от наркобудните студенти ,че е надраскал такива безумици :lol:

Дали не сте и двамата пациенти на един и същ доктор :lol:

Сигурно е бил доктор Енчев, извадил им е мозъците и им е напълнил главите със силикон :mrgreen:

Офтопик:
Image

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 21 ное 2013 13:32

terata написа:
kiko75 написа:
terata написа:
bilyaletdinov написа:
terata написа:+1 Междудругото понеже в спортен форум, а всички знаете какво се случи с онлайн букмейкърите, може да проверите кой е единствения онлайн букмейкър, който получи лиценз за България, въпреки липсата на каквито и да било изисквания за получаване на такъв и кой стои зад него.

Я пак си помисли дали има забранени бетинг сайтове в България :lol: :lol:

По закон, трябва да бъдат лицензирани. Неслучайно се филтрират, а лиценз има само един. Виж кой е единствения лицензиран и не се филтрира от интернет доставчиците. ;)

edistwen za6o samo toi e podal dokometi и ми итересно вие кво искате да има саитове никои да не плаща ми тогава по коя логика еврофутбол и ефбет трябва да плащат

Не се меси там където не са ти ясни нещата. Кат си толкова начетен би ли показал официалните и законови критерии, по които трябва да се лицензира един букмейкър, за да може примерно някой букмейкър да си подаде документите?
да верно не са ми ясни имам тамън три пункта на еврофутбол които бяха пред затваряне заради убитаци като тебе и боко тиквата и постната пица а които търси намира начин да се легализира но всички букита неискат да са легални те ако искаха одавна да се бяха легализирали биуин цетралата и е всофия стига да искат не им проблем но те кво направиха затвориха саита за Българи
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Чапаев

Мнениеот Чапаев » 21 ное 2013 13:40

badboy95 написа:
Чапаев написа:
badboy95 написа:
Чапаев написа:Аз също съм от плът и кръв, колкото и божествено да изглеждам! Добре ще е да попрочетеш някоя и друга книжка, а не да се храниш само от слухове на знайни и незнайни люде!

Ама си и скромен :mrgreen: А тия "знайни и незнайни люде" са семейство и приятели, ако ти кажа с какви хора съм се запознавал, ще си глътнеш езика, барабар и с двата умрели зъба, които са ти останали :lol:

Край, впечатлен съм! С какви ли хора може да си се запознавал! Извинявай! Наистина са ти изключително достоверни източниците! Страхотни учители, браво! Много неща могат да се научат от връстниците и приятелите на едно 18 годишно пале! Продължавай в същия дух! Няма нужда да четеш!

То е ясно, че четенето му е майката, но за нещата, които се случват в последните 23 години няма къде да прочетеш, ама това явно не може да влезе в простата ти комунистическа кратуна! :twisted: И да, смятам че семейството ми са достатъчно достоверни източници, същото се отнася за някои от "връстниците" ми ;) А ти продължавай да си стоиш у вас и да си бараш ташаците, докато само говориш глупости из разни интернет форуми на разни "палета" :lol: Аз поне ще направя нещо смислено за държавата, а ти цял живот си гледаш червения задник, професоре :!:

Моля те не прави нищо! Така си е добре! Само това ни липсва! И ти да започнеш да ни "оправяш"!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.

Потребителски аватар
badboy95

Мнениеот badboy95 » 21 ное 2013 13:58

Чапаев написа:Моля те не прави нищо! Така си е добре! Само това ни липсва! И ти да започнеш да ни "оправяш"!

Такива като теб първи ще ги оправя, тотална лустрация и ще си заминавате за Русия :twisted: Като изчезнат всички пиявици, държавата ще светне, знам че ви е страх, доста хитро го играят сега, ама тя на чашата и трябват още 2-3 капки за да прелее!

Офтопик:
Image

dido77
Контакти:

Мнениеот dido77 » 21 ное 2013 13:58

badboy95 написа:
bilyaletdinov написа:
terata написа:+1 Междудругото понеже в спортен форум, а всички знаете какво се случи с онлайн букмейкърите, може да проверите кой е единствения онлайн букмейкър, който получи лиценз за България, въпреки липсата на каквито и да било изисквания за получаване на такъв и кой стои зад него.

Ти като не знаеш какво се случва около теб, по-добре не се излагай :mrgreen: :lol: :lol: :lol:

Със съвсем малки изключения, букмейкърите не са спирали да работят с българи, а нямат и намерение да го правят :lol: Орешарски и Божков може да са дружки, само че закона за хазарта в сегашния му вид, беше приет от ГЕРБ. Нормативна база за издаване на лиценз в момента има, обаче условията са такива, че съвсем естествено никой не кандидатства (изключая Ефбет, разбира се). В момента точно БСП и ДПС подготвят промени в условията (най-вече данъчното облагане), които ще позволят реална възможност за лицензиране. И веднага бяха обвинени от ГЕРБ, че промените са лобистки :) Мила родна картинка, всички п****т в едно гърне, важно е далаверата да върви.

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 ное 2013 14:01

kiko75 написа:
terata написа:
kiko75 написа:
terata написа:
bilyaletdinov написа:

По закон, трябва да бъдат лицензирани. Неслучайно се филтрират, а лиценз има само един. Виж кой е единствения лицензиран и не се филтрира от интернет доставчиците. ;)

edistwen za6o samo toi e podal dokometi и ми итересно вие кво искате да има саитове никои да не плаща ми тогава по коя логика еврофутбол и ефбет трябва да плащат

Не се меси там където не са ти ясни нещата. Кат си толкова начетен би ли показал официалните и законови критерии, по които трябва да се лицензира един букмейкър, за да може примерно някой букмейкър да си подаде документите?
да верно не са ми ясни имам тамън три пункта на еврофутбол които бяха пред затваряне заради убитаци като тебе и боко тиквата и постната пица а които търси намира начин да се легализира но всички букита неискат да са легални те ако искаха одавна да се бяха легализирали биуин цетралата и е всофия стига да искат не им проблем но те кво направиха затвориха саита за Българи

Майко мила! :o Даже незнам как да отговоря на подобен образ като теб. Винаги ме е затруднявал спора с глупаци, но ще се пробвам, белким вденеш нещо (междудругото толкоз си начетен ама така и не пожела да ми дадеш тия критерии за лицензиране). Първо и 100 пункта да имаш кат си тъпанар ще ги затваряш и затова едва ли вината е букмейкърите. Дали пък не е в условията на едните и другите - коефициенти и т.н? Второ, не съществува понятие, като "намиране на начин" за лицензиране. Има закон за забрана на подобен род онлайн букмейкъри (освен ако не са лицензирани) и който би трябвало да определи параметрите по които да се издаде подобен лиценз. Да ама, подобни критерии няма, поради което никой не знае на база на какво трябва да отговаря за да подаде съответните документи. Просто това никъде не е регламентирано. Но в същото време, единствения който получава по някакъв начин лиценз и който отговаря на незнайно какви критерии е Ефбет. А кой стои зад него и малките деца знаят. Дотук! Смятам, че дори неграмотник кат теб разбра написаното, въпреки че не е на твоя език!

Потребителски аватар
terata
Контакти:

Мнениеот terata » 21 ное 2013 14:04

dido77 написа:Със съвсем малки изключения, букмейкърите не са спирали да работят с българи, а нямат и намерение да го правят :lol: Орешарски и Божков може да са дружки, само че закона за хазарта в сегашния му вид, беше приет от ГЕРБ. Нормативна база за издаване на лиценз в момента има, обаче условията са такива, че съвсем естествено никой не кандидатства (изключая Ефбет, разбира се). В момента точно БСП и ДПС подготвят промени в условията (най-вече данъчното облагане), които ще позволят реална възможност за лицензиране. И веднага бяха обвинени от ГЕРБ, че промените са лобистки :) Мила родна картинка, всички п****т в едно гърне, важно е далаверата да върви.

Това че повечето не са спирали да приемат българи не ги правят законни, нали? В противен случай защо се филтрират и дали това филтриране не противоречи на някои разпоредби на ЕС? И нормативна база за издаване на лицензи за онлайн букмейкъри (не бъркай офлайн с онлайн казината и т.н) на този етап няма.

Върни се в “Свободна зона”