Не ми се обсъжда Виали. Но имам, според мене, същностни въпроси към всички, за които съдбата на страната ни не е партийна страст.
Един от процесите, които характеризират постмодернизма, е деструкцията на абсолютните - т.е зададените, морални норми в името на т.н. свободен избор на личността. Една от последиците от този процес е тоталното абдикиране на властта от морала - не говоря само за днешната. Лишаването на властта от морални устои прави безпрепятствено управлението на групите, които стоят зад нея, но не се показват на светло. Не става думи за партиите - те също са деморализирани и са инструмент в ръцете на тези групи. И въпросите ми са:
На какво сме готови в името на това, да бъде властта морална?
Възможно ли е днес това и как може да постигнем поне по-голяма откритост в процесите, от които зависят не само нашият живот, но и съдбата на децата ни?
Как можем да изкараме на светло тези, които ни управляват наистина, а не техните слуги.
Казвате , че преди ни е управлявал мафиот. В светлината на казаното това е било по-открито управление от сегашното. Но е страшен въпросът защо е избран мафиот. А сега кой ни управлява. Пеевски и Бисеров показват, че не само не знаем, но и няма кой да ни каже.
Предишният ни управник говореше от първо лице. И всички му се смееха. Но защо да не говори от първо лице, когато се оказа, че всички знаят кой е и какъв е и все пак са го избрали. Сега кой има смелостта да говори от първо лице? Ще се изправи ли най-сетне някой от сегашните и да каже - АЗ! И да каже поне една истина от свое име. а не от името на онези, които са зад кулисите?
Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Странджата
- Контакти:
Re: Политическа зима 2013/2014: На Орешарски му остават 10 дни..
Чапаев написа:badboy95 написа:Чапаев написа:Аз също съм от плът и кръв, колкото и божествено да изглеждам! Добре ще е да попрочетеш някоя и друга книжка, а не да се храниш само от слухове на знайни и незнайни люде!
Ама си и скроменА тия "знайни и незнайни люде" са семейство и приятели, ако ти кажа с какви хора съм се запознавал, ще си глътнеш езика, барабар и с двата умрели зъба, които са ти останали
Край, впечатлен съм! С какви ли хора може да си се запознавал! Извинявай! Наистина са ти изключително достоверни източниците! Страхотни учители, браво! Много неща могат да се научат от връстниците и приятелите на едно 18 годишно пале! Продължавай в същия дух! Няма нужда да четеш!
То е ясно, че четенето му е майката, но за нещата, които се случват в последните 23 години няма къде да прочетеш, ама това явно не може да влезе в простата ти комунистическа кратуна!

Съединението прави силата!
Офтопик:

Пак станахме за ташак на кучетата. Имаме пари, нямаме пари, ще продаваме, няма да продаваме..ЕЙ БОГУ, НАСР***Е СЕ ПРАВИ
stefani написа:batmanlevski написа:хаха по-смешен коментар не съм чувал ,авторчето да не е от наркобудните студенти ,че е надраскал такива безумици
Дали не сте и двамата пациенти на един и същ доктор
Сигурно е бил доктор Енчев, извадил им е мозъците и им е напълнил главите със силикон

Офтопик:
да верно не са ми ясни имам тамън три пункта на еврофутбол които бяха пред затваряне заради убитаци като тебе и боко тиквата и постната пица а които търси намира начин да се легализира но всички букита неискат да са легални те ако искаха одавна да се бяха легализирали биуин цетралата и е всофия стига да искат не им проблем но те кво направиха затвориха саита за Българиterata написа:kiko75 написа:terata написа:bilyaletdinov написа:terata написа:+1 Междудругото понеже в спортен форум, а всички знаете какво се случи с онлайн букмейкърите, може да проверите кой е единствения онлайн букмейкър, който получи лиценз за България, въпреки липсата на каквито и да било изисквания за получаване на такъв и кой стои зад него.
Я пак си помисли дали има забранени бетинг сайтове в България![]()
По закон, трябва да бъдат лицензирани. Неслучайно се филтрират, а лиценз има само един. Виж кой е единствения лицензиран и не се филтрира от интернет доставчиците.
edistwen za6o samo toi e podal dokometi и ми итересно вие кво искате да има саитове никои да не плаща ми тогава по коя логика еврофутбол и ефбет трябва да плащат
Не се меси там където не са ти ясни нещата. Кат си толкова начетен би ли показал официалните и законови критерии, по които трябва да се лицензира един букмейкър, за да може примерно някой букмейкър да си подаде документите?
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.
badboy95 написа:Чапаев написа:badboy95 написа:Чапаев написа:Аз също съм от плът и кръв, колкото и божествено да изглеждам! Добре ще е да попрочетеш някоя и друга книжка, а не да се храниш само от слухове на знайни и незнайни люде!
Ама си и скроменА тия "знайни и незнайни люде" са семейство и приятели, ако ти кажа с какви хора съм се запознавал, ще си глътнеш езика, барабар и с двата умрели зъба, които са ти останали
Край, впечатлен съм! С какви ли хора може да си се запознавал! Извинявай! Наистина са ти изключително достоверни източниците! Страхотни учители, браво! Много неща могат да се научат от връстниците и приятелите на едно 18 годишно пале! Продължавай в същия дух! Няма нужда да четеш!
То е ясно, че четенето му е майката, но за нещата, които се случват в последните 23 години няма къде да прочетеш, ама това явно не може да влезе в простата ти комунистическа кратуна!И да, смятам че семейството ми са достатъчно достоверни източници, същото се отнася за някои от "връстниците" ми
А ти продължавай да си стоиш у вас и да си бараш ташаците, докато само говориш глупости из разни интернет форуми на разни "палета"
Аз поне ще направя нещо смислено за държавата, а ти цял живот си гледаш червения задник, професоре
Моля те не прави нищо! Така си е добре! Само това ни липсва! И ти да започнеш да ни "оправяш"!
Кадрите решават всичко.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Не е важно как са гласували, а кой брои гласовете.
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват.
Никой не пита победителя дали е говорил истината, или не.
Съвест - това е еврейска измислица.
Чапаев написа:Моля те не прави нищо! Така си е добре! Само това ни липсва! И ти да започнеш да ни "оправяш"!
Такива като теб първи ще ги оправя, тотална лустрация и ще си заминавате за Русия

Офтопик:
badboy95 написа:bilyaletdinov написа:terata написа:+1 Междудругото понеже в спортен форум, а всички знаете какво се случи с онлайн букмейкърите, може да проверите кой е единствения онлайн букмейкър, който получи лиценз за България, въпреки липсата на каквито и да било изисквания за получаване на такъв и кой стои зад него.
Ти като не знаеш какво се случва около теб, по-добре не се излагай![]()
![]()
![]()
Със съвсем малки изключения, букмейкърите не са спирали да работят с българи, а нямат и намерение да го правят

kiko75 написа:да верно не са ми ясни имам тамън три пункта на еврофутбол които бяха пред затваряне заради убитаци като тебе и боко тиквата и постната пица а които търси намира начин да се легализира но всички букита неискат да са легални те ако искаха одавна да се бяха легализирали биуин цетралата и е всофия стига да искат не им проблем но те кво направиха затвориха саита за Българиterata написа:kiko75 написа:terata написа:bilyaletdinov написа:terata написа:+1 Междудругото понеже в спортен форум, а всички знаете какво се случи с онлайн букмейкърите, може да проверите кой е единствения онлайн букмейкър, който получи лиценз за България, въпреки липсата на каквито и да било изисквания за получаване на такъв и кой стои зад него.
По закон, трябва да бъдат лицензирани. Неслучайно се филтрират, а лиценз има само един. Виж кой е единствения лицензиран и не се филтрира от интернет доставчиците.
edistwen za6o samo toi e podal dokometi и ми итересно вие кво искате да има саитове никои да не плаща ми тогава по коя логика еврофутбол и ефбет трябва да плащат
Не се меси там където не са ти ясни нещата. Кат си толкова начетен би ли показал официалните и законови критерии, по които трябва да се лицензира един букмейкър, за да може примерно някой букмейкър да си подаде документите?
Майко мила!

dido77 написа:Със съвсем малки изключения, букмейкърите не са спирали да работят с българи, а нямат и намерение да го правятОрешарски и Божков може да са дружки, само че закона за хазарта в сегашния му вид, беше приет от ГЕРБ. Нормативна база за издаване на лиценз в момента има, обаче условията са такива, че съвсем естествено никой не кандидатства (изключая Ефбет, разбира се). В момента точно БСП и ДПС подготвят промени в условията (най-вече данъчното облагане), които ще позволят реална възможност за лицензиране. И веднага бяха обвинени от ГЕРБ, че промените са лобистки
Мила родна картинка, всички п****т в едно гърне, важно е далаверата да върви.
Това че повечето не са спирали да приемат българи не ги правят законни, нали? В противен случай защо се филтрират и дали това филтриране не противоречи на някои разпоредби на ЕС? И нормативна база за издаване на лицензи за онлайн букмейкъри (не бъркай офлайн с онлайн казината и т.н) на този етап няма.