Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

ММ1914
Контакти:

Re: Нито сте по-красиви, нито сте по-умни ! Факт !

Мнениеот ММ1914 » 17 ное 2013 11:48

daydreamer написа: Виали, разкажи за твоите деца? Колко килограма са, какви ценности и хобита имат? Или си просто застаряващ ерген, озлобен от живота.

В десетката.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

Потребителски аватар
dafquezz
Контакти:

"Днешната младеж..."

Мнениеот dafquezz » 17 ное 2013 11:54

Хезиод, ~700 пр.н.е. написа:Не виждам надежда за бъдещето на народа ни, ако то зависи от днешната разюздана младеж, тъй като всички младежи са неописуемо безразсъдни... когато аз бях млад, ни учеха на дискретност и уважение към възрастните, но днешните младежи са невъзпитани и невъздържани.

Сократ, 469 пр.н.е. - 399 пр.н.е. написа:Младежта обича днес лукса. Тя има лоши обноски, пренебрегва авторитетите, няма уважение към старите хора и говори тогава, когато трябва да работи. Младите вече не стават на крака, когато в стаята влезе по-възрастен човек; те бърборят в обществото, на масата си избират най-хубавото, кръстосват крак върху крак и тиранизират своите учители.

Платон, 427 пр.н.е. - 347 пр.н.е. написа:Какво се случва с младите? Те не уважават възрастните, не се подчиняват на родителите, не спазват закона. Бунтуват се по улиците, подбуждани от диви идеи. Моралът им запада. Какво ще излезе от тях?

Пиер Отшелника, ~1050г. - 1131г. написа:Нашият свят преживява тежки времена. Днешните млади хора мислят само за себе си. Не изпитват уважение към родителите си и към възрастните въобще. Те са нетърпеливи и невъздържани. Говорят, сякаш знаят всичко, и това, което за нас е мъдрост, за тях е глупост. Колкото до девойките, те са нахални, нескромни и невъзпитани в говора, държанието и облеклото си.

Позволявам си да пусна темата като своеобразен отговор на колегата Виали и неговите излияния в тази тема: http://forum.gong.bg/gong/viewtopic.php?f=53&t=166845
Едва ли мога да му бъда реална опозиция, тъй като съм крайно лош човешки материал. На 26 години все още живея в България и не съм фен на БСП, това по неговите критерии говори достатъчно. Между младите българи не може да се намери някой достатъчно извисен интелектуално, който да е в състояние да води спор с реални, смислени аргументи.
Ще се въздържа от епитети и квалификации по адрес на връстниците Ви, колега, плодовете на чиято прозорливост и мъдрост берем днес. Само ще кажа, че в каквато и ситуация да живеем, тя е пряк резултат от действията, или липсата на такива от страна на Вашето поколение. Никой млад човек не би могъл да бъде съден за това как е възпитан. Всеки един от нас е продукт на средата си, това са фактите.
Ще се въздържа и да покажа снимки на прекрасната форма, в която се намират всички представители от поколението на колегата Виали.
Толкова с разсъжденията на един типичен представител на гнусната утайка на обществото, която представляват днешните млади хора. Интересно ми е мнението на останалите - както на утайката, така и на мъдрите старейшини...

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 17 ное 2013 12:07

Еха, колко сте възмутени от истината обаче. Имаше тема за баловете тук. Мненията бяха ала "за трепане са днешните хлапета". Направете си труда да я потърсите, вие, които казвате, че не е вярно и се присмивате. Имаше постнат материал за ако не се лъжа сръбски абутириенти, решили да отидат на бал по всекидневно облекло за да не натоварват финансово родителите си. Общото мнение беше : Евала!
След като почетете там мненията, потърсете и новините от преди 2-3г. за първия учебен ден. Снимаха камерите в училищата, децата пиеха бири, пафкаха си , абе картинка!Първият учебен ден!!!! И репортерката ги пита това нормално ли е, те се смеят как може тая да е толкова спряла(цитирам един по-горе). Имаше един ученик с пура, егати дрисльото. На въпроса върви ли пурата на бирата в ръката му, отговорът беше, че върви на коняк, но сега е на бира.
И после елате пак ми кажете кое как е.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 17 ное 2013 12:09

metodito написа:
viali69 написа:Повод да пусна

Ей, пич, я да не ми се държиш такъв наставнически тон. Комплексар! Приеми, че вече си "вехт" - толкова спрял и злостен човек си...

Кой ти даде право да обобщаваш, бе спрелия? На базата на какви ги плещиш тея глупости. На това, че за теб "компютър" означава само "Правец 86"?

Приятелю, излез от филма, честно! Имал съм възможност на много пъти в работата си да разбера, че в новото поколение има много, ама наистина много надежда. ОК?

Да, гледам ли само чалга-малоумниците и аз щях да мисля като теб, ето защо ти казвам, че си спрял! Ти показваш, че не си нищо друго от озлобен, комплексиран и спрял номенклатурчик, осъзнал посредствеността на съществуването си и приравняващ своята посредственост към другите. Е, бъркаш, човек.
И не ми се прави на толкова голям, щото ако това 69 ти е набора не си толкова по-голям, ок. Айде със здраве и се огледай около теб.
Да, сред новото поколение има много леш, но гледайки теб и други и в твоето поколение е имало също толкова, ок?

И още нещо. Явно си от пострадалите от т.нар. "преход" - онези, чиято младост е съвпадала с началото на събитията. Нищо чудно и да са ти гласили топло местенце в Партията, но си нямал пари за Парламента, нито познати. Нещата са се развили зле за теб, щото не си успял да счупиш калъпа и си си останал спрял.
Хубаво ли е да обобщават за теб, а?

Хайде поредната малоумна кратуна почна да дава съвети и да го разбира нещата,и да прави обобщения за хора които имат много повече мозък от него и повече житейски опит,аз не знам кой е спрял,ама ти спрял в умственото си развитие около тинейджърската си възраст.Много ме кефят такива екземпляри със самочувствие до небето,а всъщност в главата им е един буламач от мисли едва ли не са някакви гении на мисълта.Няма нужда човек да е голям познавач на темата за да влезе в един средностатически клас на гимназия или техникум ,да отиде на една родителска среща и да му се изяснят нещата ,за успеха няма да говорим там работата е трагична,а поведението е на повечето ученици е под всякаква критика ,а това са и бъдещите студенти.Арогантността е придобила катастрофални размери както в училище така и в самото ни общество,не си ли арогантен, си загубен и си балък ,това е положението митодито колкото и да не ти харесва и се правиш ,че ги разбираш нещата.И не говоря празни приказки,ами имам пресни и преки наблюдения от българските училища.Ако ти си живееш в някакъв утопичен свят си е твой проблем,и добре че има все още хора като виали да ви изнесат лекция безплатно за морал и етика с най подходящите думи , че да има все още някаква светлина в тунела ,а пък дано и малко сте просветлили закърнелите ви мозъци .За мен лично оправия няма ,стадото е изпуснато отдавна и овцете ще има още много дълго да се лутат.

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 ное 2013 12:09

ММ1914 написа:
daydreamer написа: Виали, разкажи за твоите деца? Колко килограма са, какви ценности и хобита имат? Или си просто застаряващ ерген, озлобен от живота.

В десетката.

Тоя ако имаше семейство нямаше по цял ден да кибичи в форума.Бих добавил ДЪРТ ерген.
[center]Levski & Lazio[/center]

Потребителски аватар
Vasko1902
Контакти:

Мнениеот Vasko1902 » 17 ное 2013 12:12

Тебе съм те виждал и в други форуми да пишеш същите глупости.Това ли работиш и колко ти плащат?

миле гърбавия

Мнениеот миле гърбавия » 17 ное 2013 12:15

fcb_bg написа:Браво, бе, глупци! Нищо по темата, само метнахте по 1 говно по автора по навик защото не го харесвате. А е до болка прав!

Е,не е прав за всичко ама много неща са верни! А със какви аргументи му опонират само : "Бегай от тука бе комунист!" Коментара е излишен!
Последна промяна от миле гърбавия на 17 ное 2013 12:16, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
Vasko1902
Контакти:

Мнениеот Vasko1902 » 17 ное 2013 12:16

http://www.dnes.bg/stranata/2013/11/16/ ... a.206373,2

коментар 133

И тук си успял да се изакаш.Искаш ли още?

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 17 ное 2013 12:19

До голяма степен съм съгласен с написаното от автора, макар че някъде е твърде краен в оценката си. Предполагам, че е бил предизвикан и афектиран. Поставянето на всички под общ знаменател, или т.н. "колективна вина", също според мен изобщо не е правилно. Това, разбира се, се отнася и за неговите опоненти, някои от които не стигат по-далеч от обидите. Що се отнася до политическите възгледи на Виали (които нямат нищо общо с темата), един велик френски писател и философ е казал преди повече от 200 години (цитирам по памет): "Не съм съгласен с това, което казваш, но докато съм жив ще защитавам правото ти да го казваш."... 8-)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 17 ное 2013 14:31, променено общо 4 пъти.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
Балкански Орел
Контакти:

Мнениеот Балкански Орел » 17 ное 2013 12:20

Къде са модераторите да изтрият тази провокативна тема и да баннат тази свиня, която не съм я виждал да коментира спорт, а само политика !!
[center]Levski & Lazio[/center]

Върни се в “Свободна зона”