daydreamer написа: Виали, разкажи за твоите деца? Колко килограма са, какви ценности и хобита имат? Или си просто застаряващ ерген, озлобен от живота.
В десетката.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daydreamer написа: Виали, разкажи за твоите деца? Колко килограма са, какви ценности и хобита имат? Или си просто застаряващ ерген, озлобен от живота.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.
Хезиод, ~700 пр.н.е. написа:Не виждам надежда за бъдещето на народа ни, ако то зависи от днешната разюздана младеж, тъй като всички младежи са неописуемо безразсъдни... когато аз бях млад, ни учеха на дискретност и уважение към възрастните, но днешните младежи са невъзпитани и невъздържани.
Сократ, 469 пр.н.е. - 399 пр.н.е. написа:Младежта обича днес лукса. Тя има лоши обноски, пренебрегва авторитетите, няма уважение към старите хора и говори тогава, когато трябва да работи. Младите вече не стават на крака, когато в стаята влезе по-възрастен човек; те бърборят в обществото, на масата си избират най-хубавото, кръстосват крак върху крак и тиранизират своите учители.
Платон, 427 пр.н.е. - 347 пр.н.е. написа:Какво се случва с младите? Те не уважават възрастните, не се подчиняват на родителите, не спазват закона. Бунтуват се по улиците, подбуждани от диви идеи. Моралът им запада. Какво ще излезе от тях?
Пиер Отшелника, ~1050г. - 1131г. написа:Нашият свят преживява тежки времена. Днешните млади хора мислят само за себе си. Не изпитват уважение към родителите си и към възрастните въобще. Те са нетърпеливи и невъздържани. Говорят, сякаш знаят всичко, и това, което за нас е мъдрост, за тях е глупост. Колкото до девойките, те са нахални, нескромни и невъзпитани в говора, държанието и облеклото си.
metodito написа:viali69 написа:Повод да пусна
Ей, пич, я да не ми се държиш такъв наставнически тон. Комплексар! Приеми, че вече си "вехт" - толкова спрял и злостен човек си...
Кой ти даде право да обобщаваш, бе спрелия? На базата на какви ги плещиш тея глупости. На това, че за теб "компютър" означава само "Правец 86"?
Приятелю, излез от филма, честно! Имал съм възможност на много пъти в работата си да разбера, че в новото поколение има много, ама наистина много надежда. ОК?
Да, гледам ли само чалга-малоумниците и аз щях да мисля като теб, ето защо ти казвам, че си спрял! Ти показваш, че не си нищо друго от озлобен, комплексиран и спрял номенклатурчик, осъзнал посредствеността на съществуването си и приравняващ своята посредственост към другите. Е, бъркаш, човек.
И не ми се прави на толкова голям, щото ако това 69 ти е набора не си толкова по-голям, ок. Айде със здраве и се огледай около теб.
Да, сред новото поколение има много леш, но гледайки теб и други и в твоето поколение е имало също толкова, ок?
И още нещо. Явно си от пострадалите от т.нар. "преход" - онези, чиято младост е съвпадала с началото на събитията. Нищо чудно и да са ти гласили топло местенце в Партията, но си нямал пари за Парламента, нито познати. Нещата са се развили зле за теб, щото не си успял да счупиш калъпа и си си останал спрял.
Хубаво ли е да обобщават за теб, а?
ММ1914 написа:daydreamer написа: Виали, разкажи за твоите деца? Колко килограма са, какви ценности и хобита имат? Или си просто застаряващ ерген, озлобен от живота.
В десетката.
fcb_bg написа:Браво, бе, глупци! Нищо по темата, само метнахте по 1 говно по автора по навик защото не го харесвате. А е до болка прав!
Потребители, разглеждащи този форум: Thsmith и 8 госта