Митинг на БСП и ДПС в София!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
-
- Контакти:
Re: Митинг в деня на мача ЦСКА - Левски?
смърт за бсп и дпс
- batmanlevski
- Контакти:
авторче,не се прави на заинтересован относно мача на Левски и Цска,това ,че си глух и сляп е ясно ,но освен всичко ти не си българин ,защото има много по-важни неща от който и да е мач и това е България .България е над всичко и не на такива продажници като теб ! за това аз като българин подкрепям митинга и също ще присъствам на него !
нека бъдем отново свободна и независима страна , а не подлога на сащ и турция !
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hphotos-xpf1/t1.0-9/10301117_1432328167037561_8238237856843780182_n.jpg[/wrapimg]
batmanlevski написа: за това аз като българин подкрепям митинга и също ще присъствам на него !
Как така България над всичко и подкрепяш митинга и ще ходиш да скандираш за БСП и ДПС?
Защо, бе господи???Защо си им дал нет на непълнолетните???
- джугашвили
Vojdek написа:batmanlevski написа: за това аз като българин подкрепям митинга и също ще присъствам на него !
Как така България над всичко и подкрепяш митинга и ще ходиш да скандираш за БСП и ДПС?
Защо да не отиде! Не виждам какъв е проблема!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!
мерси на автора,че ме информира за митинга той сигурно също като мен е от БСП и затова прави реклама ,аз незнаех ,но благодарение на него ще отида и ще подкрепя България и българското правителство
Ако изчистим България от комунистите, няма да остане нито една от сегашните политически партии.
-
- Контакти:

Ето тоя с тромбата е Виали, а тоя вляво от него е batmanlevski, във вихъра на контрапротестите. Известен факт е, че след всеки контрапротест си надуват взаимно тромбите, докато гледат снимки на Ахмед Доган и Лютви Местан.
Тоя най в ляво, побелелия дъртак е форумеца Джугашвили, комунист-фашист, който се е смахнал от прекалено пиене на ракия и подтискани комплекси за малоценност. Твърди се, че редовно се напива и смята циганите Виали и Батман за министри на комунистическата държава, която халюцинира, че управлява. Те от своя страна се възползват от заболяването му и редовно го изнасилват.
---
Като цяло това е провила на контрапротестиращите - анално податливи цигани и тук таме някои изпаткал дъртак.
- milen.hristov
- Контакти:
PFC Litex написа:Колеги съфорумци, аз ли съм сляп или тези от БСП са тотално изперкали, но това ако не се окаже истина и не се вземат мерки още днес, то лично аз очаквам в събота да влезем горещите новини на световни новинарски медии.БСП и ДПС стягат контрапротест на Орлов мост, свикват под строй задължените на партията
БСП и ДПС стягат 50-хиляден митинг под наслов "Не на омразата" в подкрепа на кабинета "Орешарски". Проявата е планирана за събота на Орлов мост в София - мястото, където преди 23 години СДС събра най-многолюдния митинг в новата българска история.
Началният час е 12 ч. - точно в момента, когато в Пловдив трябва да започне протестният митинг срещу кабинета, организиран от ГЕРБ. Три часа след обявеното начало на митинга на Националния стадион "Васил Левски" на метри от Орлов мост трябва да започне и футболното дерби между "Левски" и ЦСКА, за което полицията обикновено взима засилени мерки за сигурност, за да предотврати сблъсъците между агитките на двата отбора.
http://www.dnevnik.bg/bulgaria/2013/11/ ... t_svikvat/
В момента съм така![]()
![]()
Мислиш ли, че някой от бсп знае, че ще има такъв мач в събота, та спортната им министърка НЕ СЕ интересува от спорт. И едни въпрос познайте от коя партия е и какъв е майчиният език, главният счетоводител на управляваната от нейното министерство ''Академика 2000'', наградата е разбира се участие в това велико мероприятие
samo_levski написа:
Ето тоя с тромбата е Виали, а тоя вляво от него е batmanlevski, във вихъра на контрапротестите. Известен факт е, че след всеки контрапротест си надуват взаимно тромбите, докато гледат снимки на Ахмед Доган и Лютви Местан.
Тоя най в ляво, побелелия дъртак е форумеца Джугашвили, комунист-фашист, който се е смахнал от прекалено пиене на ракия и подтискани комплекси за малоценност. Твърди се, че редовно се напива и смята циганите Виали и Батман за министри на комунистическата държава, която халюцинира, че управлява. Те от своя страна се възползват от заболяването му и редовно го изнасилват.
---
Като цяло това е провила на контрапротестиращите - анално податливи цигани и тук таме някои изпаткал дъртак.
+1
scka написа:мерси на автора,че ме информира за митинга той сигурно също като мен е от БСП и затова прави реклама ,аз незнаех ,но благодарение на него ще отида и ще подкрепя България и българското правителство
Аз вчера казах на един колега, че няма лоша реклама. В опитите си истерично да свалят правителството такива като автора правят добра реклама за митинга.
Разбира се, че едното няма нищо общо с другото. Мачът си е мач, митингът - митинг.
Между едното и другото събитие има цели 3 часа разлика. До началото на мача митингът ще приключи.
Дори да не приключи, няма никакъв проблем.
Или може би авторът и гракналите след него дежурни драскачи искат да кажат, че всички футболни фенове са фенове и на ГЕРБ ?

[center]
[/center][center]
...
...
[/center]