Военен преврат... Защо не?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Re: Военен преврат... Защо не?

Мнениеот C&A_MALE » 13 ное 2013 16:59

boabbb написа:Малееее, аз се чудех кой ходи на контрапротестите, то ето :shock: Ти да не си дебилен, бе? Нямаш никаква представа за нещата и продължаваш да говориш глупости. Големия митинг на СДС, за който говориш е 1 млн. души :!:
По отношение за преврата - абсолютна "за", стига да има разстрели и национализация на имущество след това :!:

Преврати, Разстрели и национализация са типични за една отминала епоха. Немога да разбера, откъде у вас деца толкова гняв и злоба :(

Потребителски аватар
C&A_MALE
Контакти:

Мнениеот C&A_MALE » 13 ное 2013 17:06

kiko75 написа:
Bombardier написа:
boabbb написа:Малееее, аз се чудех кой ходи на контрапротестите, то ето :shock: Ти да не си дебилен, бе? Нямаш никаква представа за нещата и продължаваш да говориш глупости. Големия митинг на СДС, за който говориш е 1 млн. души :!:
По отношение за преврата - абсолютна "за", стига да има разстрели и национализация на имущество след това :!:

Ти един милион виждал ли си бе , накуп, бас държа че не си. Най-посетеното ти мероприятие сигурно е неделна евангелска църква бе сектант..аре фора

АЗ БЯХ НА ТОЯ МИТИНГ И БЯХ ГОРЕ НА ПЛИСКА А ГОВОРЕЩИТЕ БЯХА НА ОРЛОВ МОСТ БЯХ САМО 17 ГОДИШЕН И си мислих че всичко що връка се сръка е не било така трябвало всички кадето са били тогава на сцената да сме ги обесили може и да било за доброто на БЪЛГАРИЯ

Аз също бях, но не помня да е имало говорещи на моста. Официално обявиха навремето,доколкото може да е официално, че на тогавашният митинг е имало 160 000 души. От самолет ли ни броиха незм.

ММ1914
Контакти:

Мнениеот ММ1914 » 13 ное 2013 17:07

C&A_MALE написа:

Преврати, Разстрели и национализация са типични за една отминала епоха. Немога да разбера, откъде у вас деца толкова гняв и злоба :(

Не е до епоха, до народопсихология е. Този народ от който съм част и аз, разбира само от такова отношение, съжалявам но съм се убедил в това, на базата на личен опит.
ivo55 написа:Публиката пълни отбора, когато има силен отбор на терена, който доставя удоволствие с играта си. Това е причината да не е пълен.

Интересно виждане за подкрепа към отбора!!!

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 13 ное 2013 17:11

C&A_MALE написа:
kiko75 написа:
Bombardier написа:

Ти един милион виждал ли си бе , накуп, бас държа че не си. Най-посетеното ти мероприятие сигурно е неделна евангелска църква бе сектант..аре фора

АЗ БЯХ НА ТОЯ МИТИНГ И БЯХ ГОРЕ НА ПЛИСКА А ГОВОРЕЩИТЕ БЯХА НА ОРЛОВ МОСТ БЯХ САМО 17 ГОДИШЕН И си мислих че всичко що връка се сръка е не било така трябвало всички кадето са били тогава на сцената да сме ги обесили може и да било за доброто на БЪЛГАРИЯ

Аз също бях, но не помня да е имало говорещи на моста. Официално обявиха навремето,доколкото може да е официално, че на тогавашният митинг е имало 160 000 души. От самолет ли ни броиха незм.
matematika ;) ediko si km dylvina po edi kolko si 6irana sa edi kolko si kwadrata na wseki kwadrat po 2 4oveka
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 ное 2013 17:13

Bombardier написа:По-голяма тъпотия не бях чел скоро, но му е простено на автора, все пак е костовист :mrgreen: Само да ви кажа , да не ядете бой напразно: Когато във всеки голям град излезнат по 20-30 хиляди, когато в София се повтори митинга от '89 със 80-90 хиляди, тогава чакайте промяна. В момента се възпрепятства работата на институциите и парламента, заради инфантилността на един селянин от Банкя. Аз в събота ще съм на контрапротеста в Пловдив и ще е весело :twisted: :twisted:

Ти какво искаш, да излязат 6 милиона българи ли? От бебетата, до бабите с хурките, турците и циганите. Революциите навсякъде са се извършвали от малко хора. Френската от 5 000 души, руската от още по-малко.
Последна промяна от Red Warrior на 13 ное 2013 17:18, променено общо 1 път.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 13 ное 2013 17:15

Bombardier написа:
Red Warrior написа:
ММ1914 написа:
Red Warrior написа:Египет и Тунис не са по-демократични държави от България, но там имаше честни избори. Все пак говорим за европейска държава 2013 година. Само трябва да им ритнат столчетата - нищо друго. :lol:

Сега, ако не те затруднява ми обясни как да го е.а реши че изборите са били демократични? :mrgreen: Защото ЦРУ и американците ли казаха така? Те все още се избиват по улиците, да неофициално, но съвсем истински.

Имаше си международни наблюдатели, които ги потвърдиха. За жалост на власт и в двете държави дойдоха Мюсюлманските братя, но изборите бяха признати от международната общност.

Ти болен ли си бе, изборите и в България бяха признати за напълно законни и демократични, бе осуетен опит да бъдат манипулирани. Имаше молба за касиране, отхвърлена въз основа на решение на КС. Молбата бе депозирана от партията, напечатала 350 хиляди бюлетини над заявеното в една приятелска печатница !!

Никой не оспорва резултата от изборите, а действията на управляващите след това. Ако аз назнача някой в моята фирма и го пипна, че краде го уволнявам!
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
nicromanser
Контакти:

Мнениеот nicromanser » 13 ное 2013 17:33

Red Warrior написа:На сегашната нагла олигархична върхушка и слугите им от МВР може да се изправи само армията. Иначе "комунистите" няма да си тръгнат никога. Това искат да покажат на гражданите, че колкото и да протестират на тях не им пука. За жалост българските военни днес не са като онези преди 9-ти септември, когато са ги избирали по интелигентност, че даже и по външен вид. Сегашните не са виждали реални бойни действия, поркат по цял ден и чакат да дойде време да се пенсионират на 45 години за да си вземат 20-те заплати компенсация. Оставям настрана, това че са високи 1,50 с вдигнати ръце.
Въпреки всичко се задава въпроса, "Трябва ли армията да направи военен преврат, да арестува сегашната политическа върхушка, след което да определи дата за нови демократични избори за Велико народно събрание?"

коя армия наща ли дето я няма!!!?
[center]ЕДИН ГОСПОД БОГ И СИНА МУ ИСУС ХРИСТОС
ЕДНА РЕЛИГИЯ-ПРАВОСЛАВИЕ
ЕДНА МИЛА СТРАНА-БЪЛГАРИЯ
ЕДИН НАРОД-БЪЛГАРСКИ
ЕДИН ОТБОР
ЦСКА НИЩО ДРУГО НЯМА ЗНАЧЕНИЕ
[/center]

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 ное 2013 17:52

ММ1914 написа:
Извинявай моя е вината трябваше да видя че си от военен град, няма как поне 2-3 от близките ти роднини да не са военни, и съответно не мога да очаквам друг отговор. Какъв позитивизъм колко от хората са израли сами да служат в армията, не защото са некадърни за друга работа или заради ранното пенсиониране или пък защото тате и дядо са били военни. Има хора избрали армията защото с това искат да се занимават и им харесва, но те са като бели лястовици в сравнение с другите.

Нямам роднини, които да са били военни, или да са в момента.
Поне немога да се сетя веднага... Как да е.

Съгласен съм, че в момента в БА има страшно много хрантутници.
Т'ва са заплатаджии и твърде вероятно са се събличали по физическо 2-3 пъти през живота си.

Но не можем да причислим всички служещи в БА за такива.
Повярвай ми, понеже като хоби ми е това... Въоражение, възможности, боеспособност и т.н.
Основните звена на Армията ни - частите, които са за мисия ( да, преди пращаха доброволци, но тези доброволци не бяха какви да е... На подобни мисии няма как да се пратят сульо и пульо ) ... Са на изключително ниво.
Също така и ВВС.
Това не са мои думи, а на съответни експерти от НАТО.

Така че, не е правилно да заклеймяваме БА, като неработеща и слаба институция.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 13 ное 2013 17:57

THE G.A.M.E написа: в БА има страшно много хрантутници.
Т'ва са заплатаджии и твърде вероятно са се събличали по физическо 2-3 пъти през живота си.

Но не можем да причислим всички служещи в БА за такива.
Повярвай ми, понеже като хоби ми е това... Въоражение, възможности, боеспособност и т.н.
Основните звена на Армията ни - частите, които са за мисия ( да, преди пращаха доброволци, но тези доброволци не бяха какви да е... На подобни мисии няма как да се пратят сульо и пульо ) ... Са на изключително ниво.
Също така и ВВС.
Това не са мои думи, а на съответни експерти от НАТО.

Така че, не е правилно да заклеймяваме БА, като неработеща и слаба институция.

Глупости... Съвсем спокойно можем да я заклеймим. Нивото е изключително.. ниско.

THE G.A.M.E

Мнениеот THE G.A.M.E » 13 ное 2013 18:00

tprodanov написа:Глупости... Съвсем спокойно можем да я заклеймим. Нивото е изключително.. ниско.

Ниско може да се нарече само нивото на въоражение.

За останалото, както споменах, си има оценки на НАТО и на партньорите ни в международните мисии.
А те са отлични за нашите бойци.
Дарвин е в грешка !
Човекът не е произлязал от маймуната !
Oт маймуната човек, никога не е ставало... Но за обратното, никога не е късно !

[center][/center]
Image Image

Върни се в “Свободна зона”