Мишо Шамара изтрещя, крещи на Сашо Диков

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
stefani

Re: Мишо Шамара изтрещя, крещи на Сашо Диков

Мнениеот stefani » 10 ное 2013 00:23

Ако бяхме нормална държава Мишо Шамара щеше да бъде подложен на тест за дрога, веднага след предаването. На неконтролируемото му поведение и злобното крещене е сигнал здравните институции да се задействат ида го подложат на нужните психо прегледи :)
Изчезнали са динозаврите и неандерталците, сега идва ред на комунистите, фашистите и расистите !

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 00:27

Кировец написа:
tprodanov написа:Всъщност, шафрантии не е точното определение. По-скоро бих определил масата, лъкатушеща между СДС, НДСВ, Герб, Атака от време на време като плиткоумна, безлична сган от заплатаджии. Разбира се, че шафрантийството е част от житейския им път - просто те не си сменят мнението срещу кинти например, а срещу обещания. Това стига ли като аргумент? Преди Герб и НДСВ, за СДС ли гласува? :shock:

Къде казвам, че съм гласувал за Герб и НДСВ, тъп, нагъл, малоумен, шопски капут?

:lol: Продължаваш да ме убеждаваш в мнението ми за теб. Мисля, че вече няма нужда. Отпочини си.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 00:29

stefani написа:Ако бяхме нормална държава Мишо Шамара щеше да бъде подложен на тест за дрога, веднага след предаването. На неконтролируемото му поведение и злобното крещене е сигнал здравните институции да се задействат ида го подложат на нужните психо прегледи :)

Няма такова нещо. Употребата на наркотици не е забранена и никой не може да те подлага на такъв тест. Шамарчето е просто евтина компаньонка. Не виждам особен проблем с него. В нормална държава обществото не би следвало да търси такива герои.

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 10 ное 2013 03:05

stefani написа:Ако бяхме нормална държава ...

Ако бяхме нормална държава Бойко Борисов щеше да е в най-добрият случай обикновен пожарникар, а в другия - обикновена улична мутра.
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 ное 2013 08:16

Избухването на Шамара беше провокирано от идиота Диков който още в началото на интервюто почна с просташките си и провокативни въпроси целящи да очернят и предизвикат събеседника му и да защитят любимия му вожд Боко Тиквата.
Между другото аз за Боко никога не съм гласувал въпреки че в началото имах някакви надежди, че ще успее да вкара някакъв ред в тази държава и дори не веднъж съм спорил с колеги и приятели които си го плюеха още докато беше кмет на София. Е оказа се че те са прави и нещата в държавата станаха още по зле от преди.

Между другото всеки който си мисли, че Боко ще се върне на власт е просто един заслепен наивник, дори и да има предсрочни избори пролетта то статуквото ще се запази и ГЕРБ пак ще са опозиция, само дето ще имат още по малко депутати в парламента. Естествено държавата ще трябва да се изръси с едни 40-50 милиона за да може Групировката зад Боко да си начеше крастата.

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 08:58

Няма да се запази статуквото, защото има две сигурни неща - атака няма да влязат и РБ ще влезе. А изборите ще се проведат заедно с евроизборите, та тая драма с парите е леко смешна..

ПП Това, че Диков е виновен и провокативен беше велико :mrgreen:

samobotev
Контакти:

Мнениеот samobotev » 10 ное 2013 09:11

Естествено че ще се запази, те Атака винаги ги дават че няма да влезнат и накрая пак влизат. Бат Волен вече има един доста твърд електорат и му трябва около 0.50 % за да влезне в парламента , демек купува гласовете на една махала и е готов.
Барека също ще влезне което допълнително ще затрудни Боко. А тъй наречения реформаторски блок даже да мине 4% бариера е съставен все от вождове които рано или късно ще се изпокарат

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 09:26

Волен трупа електорат от извънредни събития, но за кратко време. Твърд електорат няма. Тоя път обаче извънредното събитие се случи твърде рано преди изборите и няма как да задържи резултата до пролетта. Бюрека може и да влезе, наистина, но е твърде съмнително. РБ може и да се разпадне разбира се, но това няма особено значение - тук е важна политиката, която се провежда, а не дали се провежда от единна структура или от няколко отделни партии.

Потребителски аватар
Кировец
Контакти:

Мнениеот Кировец » 10 ное 2013 10:44

tprodanov написа:
Кировец написа:
tprodanov написа:Всъщност, шафрантии не е точното определение. По-скоро бих определил масата, лъкатушеща между СДС, НДСВ, Герб, Атака от време на време като плиткоумна, безлична сган от заплатаджии. Разбира се, че шафрантийството е част от житейския им път - просто те не си сменят мнението срещу кинти например, а срещу обещания. Това стига ли като аргумент? Преди Герб и НДСВ, за СДС ли гласува? :shock:

Къде казвам, че съм гласувал за Герб и НДСВ, тъп, нагъл, малоумен, шопски капут?

:lol: Продължаваш да ме убеждаваш в мнението ми за теб. Мисля, че вече няма нужда. Отпочини си.

Не се опитвай да оригиналничиш, щото не ти се отдава въобще, дразнител. Предлагам да спреш да мислиш за хора, които не познаваш. :idea:

tprodanov
Контакти:

Мнениеот tprodanov » 10 ное 2013 11:23

Това го казваш след всичките определения, които изплю ли :mrgreen:
Потъвай...

Върни се в “Свободна зона”