Имам:Християните трябва да бъдат избити

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Атеист
Контакти:

Re: Имам:Християните трябва да бъдат избити

Мнениеот Атеист » 08 ное 2013 15:03

джугашвили написа:
Атеист написа:Играеш си с думите и значението им. Както ти казваш, че трябва да вярвам в несъществуването, така мога да ти кажа, че "не смятам, че съществува" или "че не мисля, че съществува", а не че "не вярвам в съществуването". Както си се хванал за тази дума и я въртиш само нея. Каква вяра трябва да имам, за да не вярвам в дядо Коледа например?! Това е абсурдно.

Всички хора се раждаме невярващи - без определена религиозна принадлежност. По твоята логика всички бебета, новородени и деца са религиозни, само защото не вярват.

По-скоро "смяташ, че несъществува, мислиш, че несъществува! Не е възможно да не мислиш или да не смяташ! Всички, дори и новородените деца ВЯРВАТ и знаят, че ще ги нахранят! Следователно са вярващи!

Айде пак си играеш с думите. Какво само обръщаш словореда не мога да разбера. Така и не разбрах бебета вярват ли в някакъв бог, в някакъв свръхестествен разум?

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 15:05

Леле, чувствам се , сякаш съм в лудница. Обясняваш им , а те продължават да си твърдят изперкалите теории. България е много зле ... Не знам какво образование получавате в днешно време, но има нещо сбъркано. А, може би има нещо нередно в старото образование. Хората са с грешни възгледи. Живеят си в свой, измислен, натрапен от общността свят. Не могат да помислят логически, защото или са тъпи, или обществото ги натиска да вярват в глупости. Това се наричат сектанти. Секта, е група от хора или общество, което те подтиква да вярват в божества и други шитни. Добре, че съм нормален и ви се присмивам на вас жалките "вЕрващи" загубеняци :)

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 ное 2013 15:12

James Beattie написа:
Alexx написа:Kakwo внимание обръщате толкоз на Атеист-а? Типичен форумен трол,грамофонна плоча и дървен философ. Нищо освен свободна зона не е писал. Явно целта му е тролване и показност колко е умен. С нищи не се различава от Жеков и Шумкаря.

James Beattie написа:Ъъъ, :roll: Всъщност, ние не вярваме в bullshits , затова и не ни пука какво разправят различните религии. Добре, ти вярват в твойта си религия. Тогава, къде отиват другите богове? Ти не вярваш в тях, нали? Другите религии са измислици, за теб. Тогава, за какво говорим ;)

Това мнение е като на типичен религиозен фанатик. Всичко което не смятам,че е така значи е булишит. Така би отговорил един сектант.

Теб + THE GAME, съм ви отписал от тези теми на разговори :) Имам ви, за хора, с нещо сбъркано в тях. Вие сте едни от най-религиозните във форума. Оспорващи еволюцията и всико останало. Нещо ви е сбъркано в главата или сте отгледани в грешна среда, която ви е повлияла драстично на възгледите над живота и Света.

Сбъркан ще викаш на леля си. Аз за твое сведение съм изказва в тоя форум стотици мнения против религията. Но видиш ли щом оспорвам твоите възгледи аз съм религиозен,а ти си правия. Ами това малко ми звучи религиозно.

James Beattie написа:Леле, чувствам се , сякаш съм в лудница. Обясняваш им , а те продължават да си твърдят изперкалите теории. България е много зле ... Не знам какво образование получавате в днешно време, но има нещо сбъркано. А, може би има нещо нередно в старото образование. Хората са с грешни възгледи. Живеят си в свой, измислен, натрапен от общността свят. Не могат да помислят логически, защото или са тъпи, или обществото ги натиска да вярват в глупости. Това се наричат сектанти. Секта, е група от хора или общество, което те подтиква да вярват в божества и други шитни. Добре, че съм нормален и ви се присмивам на вас жалките "вЕрващи" загубеняци :)

Само не разбрах ти какъв си,че да даваш мнение кой мироглед е правилен и кой грешен? Да не си последна инстанция?
Това мнение отново ще го сложа в графата на религиозния фанатизъм!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 15:17

Alexx написа:
Само не разбрах ти какъв си,че да даваш мнение кой мироглед е правилен и кой грешен? Да не си последна инстанция?
]
Аз съм твоят бог! Поклони се, нищожество! Как ще докажеш, че аз не съм твоят бог? ТИ си вярващ, така , че кланяй ми се и ми се подчинявай! Аз съм Ийсус Х. Ако не вярваш в мен, значи си неверник! Ще пълниш пещите на АДА, вовеки!
Всичко, което ти пиша е един вид тест. Изпитание. Така, мога да разбера, дали си благочестив и дали заслужаваш да си сред блаженците в задгробния живот.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 08 ное 2013 15:21

Религиозен фанатизъм можеш да го търсиш при онези с бомбите на кръста, които се самовзривяват в името на своя Бог. Или пък при онези, които системно изнасилват малки деца и после не им се търси наказателна отговорност, само защото имат пред името си "отец" или "епископ". Невярващите трудно ще ни сложиш в графата "фанатизъм", още по-малко пък религиозен. Но пак опираме до значението на атеизъм и религия, а някои хора си нямат и на понятие за какво точно става дума.

Изображение

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 08 ное 2013 15:28

James Beattie написа:
Alexx написа:
]
Аз съм твоят бог! Поклони се, нищожество! Как ще докажеш, че аз не съм твоят бог? ТИ си вярващ, така , че кланяй ми се и ми се подчинявай! Аз съм Ийсус Х. Ако не вярваш в мен, значи си неверник! Ще пълниш пещите на АДА, вовеки!
Всичко, което ти пиша е един вид тест. Изпитание. Така, мога да разбера, дали си благочестив и дали заслужаваш да си сред блаженците в задгробния живот.

Комсомолец, олекваш! До преди последните ти няколко поста, ВЯРВАХ че водя дискусия с интелигентен човек, но уви! ВЯРАТА ми в интелектуалния капацитет на даден човек ме е подвела! В крайна сметка ВЯРАТА остава, но не мога да кажа същото за интелекта на човека!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
Alexx
Контакти:

Мнениеот Alexx » 08 ное 2013 15:32

Атеист написа:Религиозен фанатизъм можеш да го търсиш при онези с бомбите на кръста, които се самовзривяват в името на своя Бог. Или пък при онези, които системно изнасилват малки деца и после не им се търси наказателна отговорност, само защото имат пред името си "отец" или "епископ". Невярващите трудно ще ни сложиш в графата "фанатизъм", още по-малко пък религиозен. Но пак опираме до значението на атеизъм и религия, а някои хора си нямат и на понятие за какво точно става дума.

[offtopic]Изображение[/offtopic]

Това и на малките деца им е ясно. Само не мога да разбера защо го въртиш или сучиш като грамофонна плача?
Имам чувството,че чакаш такива теми свързани с религия и толераство за да удари твоя миг на философстване?

James Beattie написа:
Alexx написа:
]

Имаш нужда от помощ.

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 15:33

джугашвили написа:
James Beattie написа:
Alexx написа:
]

Комсомолец, олекваш! До преди последните ти няколко поста, ВЯРВАХ че водя дискусия с интелигентен човек, но уви! ВЯРАТА ми в интелектуалния капацитет на даден човек ме е подвела! В крайна сметка ВЯРАТА остава, но не мога да кажа същото за интелекта на човека!

Ооо, аз пък си мислих, че водя разговор със Сталин. Сега честно и реално, наистина съм съпричастен към твоята участ. Не всеки се ражда нормален. Разбирам това. Дано се намери някое благотворително дружество, което да подпомогне твоето mental оздравяване. Нещо като "Българската Коледа". Надявам се, със СМС-и , да те спасим.

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 08 ное 2013 15:33

Атеист написа:Айде пак си играеш с думите. Какво само обръщаш словореда не мога да разбера. Така и не разбрах бебета вярват ли в някакъв бог, в някакъв свръхестествен разум?

Вярват в Бога на биберона! Освен теб да си видял някой да пише, че Бог задължително е нещо свръхестесвено или свръхестесвен разум! След толкова дискутиране, ти продължваш да отъждествяваш религията единствено християнството или исляма!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

James Beattie

Мнениеот James Beattie » 08 ное 2013 15:37

Хора, не знам дали някакъб "Бог" съществува, но .. както казах преди - Защо ме "помазва" ? Красив, богат, приятелка, ала-бала... Щом съм грешник и не боготворя името господне, защо имам всичко, което пожелая ?

Или , може би съм грешник ... трябва да се "мъча" с всичките тези пари, които имам и всичко , което мога да си купя...

Върни се в “Свободна зона”