За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

За кого бихте гласували?

Можете да изберете само 1 отговор

Виж резултатите

Потребителски аватар
tzvetan_tee
Контакти:

Re: За кого бихте гласували, ако изборите бяха днес?

Мнениеот tzvetan_tee » 01 ное 2013 15:18

Bombardier написа:
doktora25 написа:Към днешна дата отново бих дал гласа си за БСП, просто защото всяка друга алтернатива от списъка я считам за по-лоша. Все още тая надежда, че протестиращите (или поне тези, които действително имат добри намерения и са против ГЕРБ и РБ) могат да измислят нещо градивно и да направят нова политическа формация, която ако заложи социалната политика като приоритет в платформата си бих я подкрепил.
Някой по-горе спомена, че всички партии в списъка са проруски. Категорично не съм съгласен: единствено БСП и Атака могат да бъдат определени като такива, а те дори не могат да съберат 50% в НС. Ако имахме проруско правителство в последните 10-15 години щяхме да бъдем много по-добре.

Ето това мислене може да ни обедини левскари и цесекари ;) +1

Бсп ли да ни обедини?!?! Айде стига глупости.

ВЪН ДС!!!
ВЪН КОМУНИСТИТЕ!!!
КОГАТО СИН ГРЪМ УДАРИ, ЧЕРВЕНОТО ЕХО ЗАГЛЪХВА....

Потребителски аватар
MAЙOPA
Контакти:

Мнениеот MAЙOPA » 01 ное 2013 15:19

1) ГЕРБ 8-)
[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 01 ное 2013 15:20

viali69 написа:Избори скоро няма да има. Проумейте го най-после !
Ако ме питате за кого съм гласувал на последните избори, за кого ще гласувам на следващите и така до края на света ... Сами се сещате. Само БСП !!! ;)
Всички са дъщерни партии на БКП, но се кланят в различни посоки на света днес. Едни на Запад, други на Изток, а трети към Анкара ...
Гледам бая народ тук се кани да гласува за Реаниматорския блок. :roll:
Един колега ги беше извадил със снимки и автобиографии кои са хората в РБ. Добре е да ги видите, да се поинтересувате за тях и тогава да пуснете гласа си.
Там е пълно с чужди агенти на ЦРУ, МИ 5 и МОСАД, както и соросоидни елементи.
В този Реаниматорски блок няма нито един човек, който защитава българските национални интереси.
Няма нито един истински българин ! Само глобалисти и слуги на световните господари, заради които сме на тоя хал. Всички до един са слуги на илюминати, но по правило до един са с червен произход. Мога да ви извадя и доказателства, ако искате.
Други се канят да гласуват за НФСБ. Голяма грешка ! След изборите селският старшина Валери Симеонов ще направи коалиция с ГЕРБ. Бас държа !
НФСБ и тяхната телевизия СКАТ не един път доказаха, че са за статуквото. Уж се правят на вечна опозиция, уж всички други са маскари, а като опре въпросът до бунт, революция и смяна на системата, тогава НФСБ заемат позиция в подкрепа на статуквото.
За самата партия ГЕРБ няма какво да говоря. Вече всички разбраха за какво става дума там.
Други сериозни кандидати за следващия парламент не виждам.
Затова най-малкото зло е БСП. Автентичните наследници на БКП, днес европейски социалисти и запазващи добрите отношения с Москва. На всичко отгоре председателят им е председател и на ПЕС.
Какво по-добро от това ?!
Само БСП !!!

Много прост "народ" има и евтино работи ;) . За това очаквам след 3,5 години вместо ГЕРБ, РБ да прави същите простотии в и около парламента, които правят и днес и от 4 месеца насам. В учебниците по история ще остане , като правителството с най-ефективна политика, проведена и постигната въпреки платени протести на всякакви прослойки в държавата :!:

pomiqr55

Мнениеот pomiqr55 » 01 ное 2013 15:21

Хората, които ще гласуват за реформаторския блок са много по-зле от гласуващите за атака. Предпочитам да ме управляват нагли комунисти и депесари, отколкото правещи се на света вода неaпита комунистчета. Аз лично отново ще гласувам така

Изображение

И ако 3 млн. души, които не гласуват направят като мен правителство няма да има или ще е в коалиция от всичките партии в парламента.
Последна промяна от pomiqr55 на 01 ное 2013 15:23, променено общо 1 път.
Пожелкавам на този който ме банне вечен нещастен живот.

Атеист
Контакти:

Мнениеот Атеист » 01 ное 2013 15:22

Човек, който редовно гласува и се застъпва за БСП да обвинява, че в друга партия нямало хора, които да защитават българските интереси. Каква ирония само. Висша форма на наглост и безочие.

kiko75
Контакти:

Мнениеот kiko75 » 01 ное 2013 15:22

7
в американски форум питаш и ти отговарят, в руски - питаш и те питат ти кой си и защо питаш, в български - питаш и ти обясняват колко си тъп.

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 01 ное 2013 15:24

Какъв е смисъла от тези анкети ,нещо не мога да вдяна ,като то тука във форума е ясно какво се получава, неща които изобщо няма да има общо с действителността,някакви завишени проценти за РБ,тука повечето са с такива симпатии в смисъл ДСБ-та и други производни,поне това е показвало като се правят подобни анкети,дали са били реални или са надценени се вижда на изборите години наред ,като знаем и пристрастията на човека който отговаря за сайта.Някакви ретроградни червени които се перчат с БКП ,но гласуват за БСП-която на книга е лява партия ,но действията и позицията в последните години повече вървят в друга посока.Аз по скоро не виждам вече голямо значение от това дясно-ляво,просто едни залагат в даден бюджет едни пари да отиват повече към една сфера ,други към друга сфера но посоката е една ,в този смисъл за какви комунисти и за какъв комунизъм бълнуват някои хора.Вече в цял свят се размиват тези клишета дясно-ляво,при тая глобализация все по трудно е ще е на партиите да се идентифицират.И с тези лозунги как щяло да се премахне олигархията в политиката,как ще стане тая работа като всички парти са просмукани от този синдром .По принцип българина е прагматик и не обича гласа му да отива на вятъра т.е гласува си за що годе партиите които имат шанс за някакъв успех и в този смисъл не съм голям оптимист, че дори и да има нови избори, нещо ще се промени чак толкова значително.

pomiqr55

Мнениеот pomiqr55 » 01 ное 2013 15:30

viali69 написа:Избори скоро няма да има. Проумейте го най-после !
Ако ме питате за кого съм гласувал на последните избори, за кого ще гласувам на следващите и така до края на света ... Сами се сещате. Само БСП !!! ;)
Всички са дъщерни партии на БКП, но се кланят в различни посоки на света днес. Едни на Запад, други на Изток, а трети към Анкара ...
Гледам бая народ тук се кани да гласува за Реаниматорския блок. :roll:
Един колега ги беше извадил със снимки и автобиографии кои са хората в РБ. Добре е да ги видите, да се поинтересувате за тях и тогава да пуснете гласа си.
Там е пълно с чужди агенти на ЦРУ, МИ 5 и МОСАД, както и соросоидни елементи.
В този Реаниматорски блок няма нито един човек, който защитава българските национални интереси.
Няма нито един истински българин ! Само глобалисти и слуги на световните господари, заради които сме на тоя хал. Всички до един са слуги на илюминати, но по правило до един са с червен произход. Мога да ви извадя и доказателства, ако искате.
Други се канят да гласуват за НФСБ. Голяма грешка ! След изборите селският старшина Валери Симеонов ще направи коалиция с ГЕРБ. Бас държа !
НФСБ и тяхната телевизия СКАТ не един път доказаха, че са за статуквото. Уж се правят на вечна опозиция, уж всички други са маскари, а като опре въпросът до бунт, революция и смяна на системата, тогава НФСБ заемат позиция в подкрепа на статуквото.
За самата партия ГЕРБ няма какво да говоря. Вече всички разбраха за какво става дума там.
Други сериозни кандидати за следващия парламент не виждам.
Затова най-малкото зло е БСП. Автентичните наследници на БКП, днес европейски социалисти и запазващи добрите отношения с Москва. На всичко отгоре председателят им е председател и на ПЕС.
Какво по-добро от това ?!
Само БСП !!!

Моето дете, избори със сигурност ще има, но БКП може да си вкара автогол стях като разчита, че новото им дете байрека ще влезе в парламента на мястото на атака и ще се коалира с тях, но това може и да не се случи.
Пожелкавам на този който ме банне вечен нещастен живот.

Потребителски аватар
Red Warrior
Контакти:

Мнениеот Red Warrior » 01 ное 2013 15:38

grasiani написа:Какъв е смисъла от тези анкети ,нещо не мога да вдяна ,като то тука във форума е ясно какво се получава, неща които изобщо няма да има общо с действителността,някакви завишени проценти за РБ,тука повечето са с такива симпатии в смисъл ДСБ-та и други производни,поне това е показвало като се правят подобни анкети,дали са били реални или са надценени се вижда на изборите години наред ,като знаем и пристрастията на човека който отговаря за сайта.Някакви ретроградни червени които се перчат с БКП ,но гласуват за БСП-която на книга е лява партия ,но действията и позицията в последните години повече вървят в друга посока.Аз по скоро не виждам вече голямо значение от това дясно-ляво,просто едни залагат в даден бюджет едни пари да отиват повече към една сфера ,други към друга сфера но посоката е една ,в този смисъл за какви комунисти и за какъв комунизъм бълнуват някои хора.Вече в цял свят се размиват тези клишета дясно-ляво,при тая глобализация все по трудно е ще е на партиите да се идентифицират.И с тези лозунги как щяло да се премахне олигархията в политиката,как ще стане тая работа като всички парти са просмукани от този синдром .По принцип българина е прагматик и не обича гласа му да отива на вятъра т.е гласува си за що годе партиите които имат шанс за някакъв успех и в този смисъл не съм голям оптимист, че дори и да има нови избори, нещо ще се промени чак толкова значително.

Че по-дясна партия от БСП няма. Аз въпреки, че съм костовист съм против плоския данък, който БСП наложи. Не ви ли притеснява вас левите, че тази партия няма нищо общо с идеологията си, че зад фасадата и стоят милионери, доносници и олигарси? Десните поне не се правят на закрилници на бедните и онеправданите. Съгласен съм с теб, че в постиндустриалната ера понятията ляво и дясно вече много са се размили, но остава разграничението мафия, олигархия - морал, гражданско общество.
Пиеш ли вода, мисли за извора. - китайска мъдрост

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 01 ное 2013 15:40

Определено нямаше да гласувам.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Свободна зона”