По т. 1 и 2: Написал съм ясно (според мен):
Съвсем умишлено съм употребил израза "евентуално извършване на престъпление", именно за да не могат такива, като теб да ме обвинят, че презумирам вина. Явно надценявам уменията ви да възприемате непредубедено написаното.Има си компетентни органи, които трябва в случая да си свършат работата и или да обвинят Роско, или да го оневинят.
По т. 3. Ако държиш да продължим, мога да задам насрещни въпроси - задължително ли е да осребряват чековете или могат от своя страна да се разплащат с тях, ако осребряват непременно цялата сума ли трябва да изтеглят или може нещо да сложат в сейф и т.н. Само че не виждам смисъла. Имаш си мнение за Роско - жив и здрав. Изобщо нямаше да пиша, ако не беше тръгнал да го налагаш на останалите, при това с меко казано "спорни" аргументи.
@brat domingo
Да, правилно разбираш отговора ми, че (към момента) няма доказателства срещу Роско. Ако разсъжденията ми относно смисъла от прилагането на сложна схема с превод от немска банка в гръцка, теглене на пари в брой и в чекове, разплащане "на ръка" при сделка за 700000 евро, разбираш като "внушение, че е извършено престъпление" - Бог с теб. А за имотите си прав - всъщност всичките мои сделки са една трета от това, което си направил само за една година - респект.