Правителството на крачка от връщането на пушенето
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Червените кхмери на крачка от връщането на пушенето
По заведенията не се пуши.Закона се нарушава все по-малко и по-малко.Народа свикна със забраната и сега връщането на стария режим е гигантска крачка назад.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]
- tomatomov197
- Контакти:
iliyan написа:tomatomov197 написа:iliyan написа:tomatomov197 написа:iliyan написа:Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !
Така няма да дремят на цигара след цигара само на едно кафе ! Иначе казано - много кофти за кибици на кафе и кутия цигари !
Забраната да остане ! Това е нормалното ! Някой от вас да се е родил с цигара в уста ?!
Ти да не си се родил с компютър или пък с дрехи , или тв ? Извади довод .
Пък твоят довод кърти ! Писнало ми беше заради тъпите пушачи всеки път да си пера връхните дрехи заради техният кеф !
Ще пушат навън и толкоз ! Няма по-голям кеф да отидеш в някой рок-клуб с лайф и да мога да виждам хората около мен и групата която свири , а не да виждам само пушек.
И като се прибера заедно с дрехите в банята защото всичко вони на .... ! Голям кеф е пушачите да ги гледам как зъзнат при -20
Ами , кеф ти е , но кефа ти е бил само една зима , всичко свърши . Всъщност не знам ти откъде си , но в такива заведения се пуши , ти май не ходиш никъде , а просто си пискаш по навик .
Много обичам такива като теб ! Може ли по конкретно ?! Защото съм ходил след забраната на доста места и хората си я спазват !
И май ти явно ходиш само в кварталното барче с 3 маси !!! И може да си сигурен , че докато мине закона по всички инстанции ще стане пролет !
Аз където ходя - се пуши . Гаранция , че през декември вече ще е паднала забраната
iliyan написа:И не разбрах защо си тук ,с лед като всяка вечер си в рок клуб а ?! На глупак ли ти приличам а ?!
Защото още е 20 часа, пич
Последна промяна от CTAHKO на 23 окт 2013 20:46, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
tomatomov197 написа:iliyan написа:tomatomov197 написа:iliyan написа:tomatomov197 написа:iliyan написа:Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !
Така няма да дремят на цигара след цигара само на едно кафе ! Иначе казано - много кофти за кибици на кафе и кутия цигари !
Забраната да остане ! Това е нормалното ! Някой от вас да се е родил с цигара в уста ?!
Ти да не си се родил с компютър или пък с дрехи , или тв ? Извади довод .
Пък твоят довод кърти ! Писнало ми беше заради тъпите пушачи всеки път да си пера връхните дрехи заради техният кеф !
Ще пушат навън и толкоз ! Няма по-голям кеф да отидеш в някой рок-клуб с лайф и да мога да виждам хората около мен и групата която свири , а не да виждам само пушек.
И като се прибера заедно с дрехите в банята защото всичко вони на .... ! Голям кеф е пушачите да ги гледам как зъзнат при -20
Ами , кеф ти е , но кефа ти е бил само една зима , всичко свърши . Всъщност не знам ти откъде си , но в такива заведения се пуши , ти май не ходиш никъде , а просто си пискаш по навик .
Много обичам такива като теб ! Може ли по конкретно ?! Защото съм ходил след забраната на доста места и хората си я спазват !
И май ти явно ходиш само в кварталното барче с 3 маси !!! И може да си сигурен , че докато мине закона по всички инстанции ще стане пролет !
Аз където ходя - се пуши . Гаранция , че през декември вече ще е паднала забранатаАз пък въобще не обичам такива като теб !
Ако не падне ?! Готов ли да се басираш на бутилка френски коняк а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
- Jorkorazporko
Всеки ден скандални решения! До кога ще търпи народа не ми е ясно?! Вчера парламента компрометира тотално цялата ни външна политика, нарушавайки договор касаещ основния национален интерес (членството ни в ЕС, от което "цоцаме" денги вече 6 години), нарушавайки собствената ни конституция, за да обслужи интереса на група крупни аграрни мутри! Парламента никога няма да забрани на турци и араби да купуват имоти в Бг, парламента никога няма да спре бежанска вълна, но става ли въпрос за европейски граждани, се пускат в медийното пространство като метанови облаци, някакви популистки парадигми, чи ни можи болгарската зимя да са прудава!
А пък на тъпия българин само в националистични лозунги да му запееш, и дава дупе! Но това е логично, нали сме си комунисти!
Та днеска пак изсиране! Евала пехливани, доказахте се с велики дела!
И наще как борят обществена, политическа и социално - икономическа криза???
- ми искат да маат закона за пушене в заведенията! Поне ясно си показват намеренията! Превенция над здравето ли, не мерси? Духовно присъствие няма, скоро и физически ще дадем фира ...
А пък на тъпия българин само в националистични лозунги да му запееш, и дава дупе! Но това е логично, нали сме си комунисти!
Та днеска пак изсиране! Евала пехливани, доказахте се с велики дела!
И наще как борят обществена, политическа и социално - икономическа криза???
- ми искат да маат закона за пушене в заведенията! Поне ясно си показват намеренията! Превенция над здравето ли, не мерси? Духовно присъствие няма, скоро и физически ще дадем фира ...
CTAHKO написа:iliyan написа:И не разбрах защо си тук ,с лед като всяка вечер си в рок клуб а ?! На глупак ли ти приличам а ?!
Защото още е 20 часа, пичИстинските музиканти започват работа след късните новини, а не след централната емисия
Вече е ясно на всички колко ходиш по заведения, но ти продължавай да се плюнчиш из темите
Един ден труда ти ще бъде възнаграден
Хайде, аз отивам да се приготвям за работа сред пушачи, сред женички, а на теб ти пожелавам успех в гоненето на михаля
А вярно ! Да ! Чалга кръчмите почваха след късните новини
GOLEADOR написа:По заведенията не се пуши.Закона се нарушава все по-малко и по-малко.Народа свикна със забраната и сега връщането на стария режим е гигантска крачка назад.
Пуши се, но нямам намерение да споря с теб, а и отивам на работа. Но не ми отговори на въпроса, колко глобени хора има по стадионите за запалена цигара
- tomatomov197
- Контакти:
Ами , кеф ти е , но кефа ти е бил само една зима , всичко свърши . Всъщност не знам ти откъде си , но в такива заведения се пуши , ти май не ходиш никъде , а просто си пискаш по навик .[/quote]
И май ти явно ходиш само в кварталното барче с 3 маси !!! И може да си сигурен , че докато мине закона по всички инстанции ще стане пролет ![/quote]
Аз където ходя - се пуши . Гаранция , че през декември вече ще е паднала забраната
Аз пък въобще не обичам такива като теб ![/quote]
Ако не падне ?! Готов ли да се басираш на бутилка френски коняк а ?![/quote]
Ти ще ме съсипеш от смях бе пич
Кога си виждал ти френски коняк , нали ти виждам детските обръщения и дракончето в подписа
А ?
)) Айде , много време ти отделихме , утре си на училище все пак 
И май ти явно ходиш само в кварталното барче с 3 маси !!! И може да си сигурен , че докато мине закона по всички инстанции ще стане пролет ![/quote]
Ако не падне ?! Готов ли да се басираш на бутилка френски коняк а ?![/quote]
Ти ще ме съсипеш от смях бе пич
iliyan написа:CTAHKO написа:iliyan написа:И не разбрах защо си тук ,с лед като всяка вечер си в рок клуб а ?! На глупак ли ти приличам а ?!
Защото още е 20 часа, пичИстинските музиканти започват работа след късните новини, а не след централната емисия
Вече е ясно на всички колко ходиш по заведения, но ти продължавай да се плюнчиш из темите
Един ден труда ти ще бъде възнаграден
Хайде, аз отивам да се приготвям за работа сред пушачи, сред женички, а на теб ти пожелавам успех в гоненето на михаля
А вярно ! Да ! Чалга кръчмите почваха след късните новиниНещастен чалгаджия !
Много си далече от истината
CTAHKO написа:Много си далече от истинатаАма някой ден може да те закарам на Макдоналдс, пък после разправяй, че съм те водил на елитен ресторант
А ако реша да затворим цикъла и след това да те заведа на бар, може да наминем и през сладкарница Неделя
Но ако си решил може да почерпиш един обяд - Шератон