Правителството на крачка от връщането на пушенето

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
GOLEADOR

Re: Червените кхмери на крачка от връщането на пушенето

Мнениеот GOLEADOR » 23 окт 2013 20:42

По заведенията не се пуши.Закона се нарушава все по-малко и по-малко.Народа свикна със забраната и сега връщането на стария режим е гигантска крачка назад.
[center]ДОБРЕ ДОШЛИ В СЕМЕЙСТВОТО НА ЦСКА ![/center]
[center][rimg]http://oi63.tinypic.com/10pwvlu.jpg[/rimg][/center]

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 23 окт 2013 20:43

iliyan написа:
tomatomov197 написа:
iliyan написа:
tomatomov197 написа:
iliyan написа:Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !
Така няма да дремят на цигара след цигара само на едно кафе ! Иначе казано - много кофти за кибици на кафе и кутия цигари !
Забраната да остане ! Това е нормалното ! Някой от вас да се е родил с цигара в уста ?!

Ти да не си се родил с компютър или пък с дрехи , или тв ? Извади довод .

Пък твоят довод кърти ! Писнало ми беше заради тъпите пушачи всеки път да си пера връхните дрехи заради техният кеф !
Ще пушат навън и толкоз ! Няма по-голям кеф да отидеш в някой рок-клуб с лайф и да мога да виждам хората около мен и групата която свири , а не да виждам само пушек.
И като се прибера заедно с дрехите в банята защото всичко вони на .... ! Голям кеф е пушачите да ги гледам как зъзнат при -20 ;)

Ами , кеф ти е , но кефа ти е бил само една зима , всичко свърши . Всъщност не знам ти откъде си , но в такива заведения се пуши , ти май не ходиш никъде , а просто си пискаш по навик .

Много обичам такива като теб ! Може ли по конкретно ?! Защото съм ходил след забраната на доста места и хората си я спазват !
И май ти явно ходиш само в кварталното барче с 3 маси !!! И може да си сигурен , че докато мине закона по всички инстанции ще стане пролет !

Аз където ходя - се пуши . Гаранция , че през декември вече ще е паднала забраната :lol: Аз пък въобще не обичам такива като теб !

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2013 20:45

iliyan написа:И не разбрах защо си тук ,с лед като всяка вечер си в рок клуб а ?! На глупак ли ти приличам а ?!

Защото още е 20 часа, пич :lol: Истинските музиканти започват работа след късните новини, а не след централната емисия 8-) Вече е ясно на всички колко ходиш по заведения, но ти продължавай да се плюнчиш из темите :lol: Един ден труда ти ще бъде възнаграден :lol: Хайде, аз отивам да се приготвям за работа сред пушачи, сред женички, а на теб ти пожелавам успех в гоненето на михаля :lol:
Последна промяна от CTAHKO на 23 окт 2013 20:46, променено общо 1 път.
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 20:46

tomatomov197 написа:
iliyan написа:
tomatomov197 написа:
iliyan написа:
tomatomov197 написа:
iliyan написа:Празно заведение не значи паднал оборот ! Поне за мен обратното и това го доказва ЕС !
Така няма да дремят на цигара след цигара само на едно кафе ! Иначе казано - много кофти за кибици на кафе и кутия цигари !
Забраната да остане ! Това е нормалното ! Някой от вас да се е родил с цигара в уста ?!

Ти да не си се родил с компютър или пък с дрехи , или тв ? Извади довод .

Пък твоят довод кърти ! Писнало ми беше заради тъпите пушачи всеки път да си пера връхните дрехи заради техният кеф !
Ще пушат навън и толкоз ! Няма по-голям кеф да отидеш в някой рок-клуб с лайф и да мога да виждам хората около мен и групата която свири , а не да виждам само пушек.
И като се прибера заедно с дрехите в банята защото всичко вони на .... ! Голям кеф е пушачите да ги гледам как зъзнат при -20 ;)

Ами , кеф ти е , но кефа ти е бил само една зима , всичко свърши . Всъщност не знам ти откъде си , но в такива заведения се пуши , ти май не ходиш никъде , а просто си пискаш по навик .

Много обичам такива като теб ! Може ли по конкретно ?! Защото съм ходил след забраната на доста места и хората си я спазват !
И май ти явно ходиш само в кварталното барче с 3 маси !!! И може да си сигурен , че докато мине закона по всички инстанции ще стане пролет !

Аз където ходя - се пуши . Гаранция , че през декември вече ще е паднала забраната :lol: Аз пък въобще не обичам такива като теб !

Ако не падне ?! Готов ли да се басираш на бутилка френски коняк а ?!
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Jorkorazporko

Мнениеот Jorkorazporko » 23 окт 2013 20:46

Всеки ден скандални решения! До кога ще търпи народа не ми е ясно?! Вчера парламента компрометира тотално цялата ни външна политика, нарушавайки договор касаещ основния национален интерес (членството ни в ЕС, от което "цоцаме" денги вече 6 години), нарушавайки собствената ни конституция, за да обслужи интереса на група крупни аграрни мутри! Парламента никога няма да забрани на турци и араби да купуват имоти в Бг, парламента никога няма да спре бежанска вълна, но става ли въпрос за европейски граждани, се пускат в медийното пространство като метанови облаци, някакви популистки парадигми, чи ни можи болгарската зимя да са прудава!
А пък на тъпия българин само в националистични лозунги да му запееш, и дава дупе! Но това е логично, нали сме си комунисти!
Та днеска пак изсиране! Евала пехливани, доказахте се с велики дела!
И наще как борят обществена, политическа и социално - икономическа криза???
- ми искат да маат закона за пушене в заведенията! Поне ясно си показват намеренията! Превенция над здравето ли, не мерси? Духовно присъствие няма, скоро и физически ще дадем фира ...

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 20:47

CTAHKO написа:
iliyan написа:И не разбрах защо си тук ,с лед като всяка вечер си в рок клуб а ?! На глупак ли ти приличам а ?!

Защото още е 20 часа, пич :lol: Истинските музиканти започват работа след късните новини, а не след централната емисия 8-) Вече е ясно на всички колко ходиш по заведения, но ти продължавай да се плюнчиш из темите :lol: Един ден труда ти ще бъде възнаграден :lol: Хайде, аз отивам да се приготвям за работа сред пушачи, сред женички, а на теб ти пожелавам успех в гоненето на михаля :lol:

А вярно ! Да ! Чалга кръчмите почваха след късните новини :lol: :lol: :lol: Нещастен чалгаджия !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2013 20:52

GOLEADOR написа:По заведенията не се пуши.Закона се нарушава все по-малко и по-малко.Народа свикна със забраната и сега връщането на стария режим е гигантска крачка назад.

Пуши се, но нямам намерение да споря с теб, а и отивам на работа. Но не ми отговори на въпроса, колко глобени хора има по стадионите за запалена цигара :? И изобщо някой знае ли, коя е институцията, която трябва да глобява пушачите по стадионите :?

Потребителски аватар
tomatomov197
Контакти:

Мнениеот tomatomov197 » 23 окт 2013 20:56

Ами , кеф ти е , но кефа ти е бил само една зима , всичко свърши . Всъщност не знам ти откъде си , но в такива заведения се пуши , ти май не ходиш никъде , а просто си пискаш по навик .[/quote]
И май ти явно ходиш само в кварталното барче с 3 маси !!! И може да си сигурен , че докато мине закона по всички инстанции ще стане пролет ![/quote]
Аз където ходя - се пуши . Гаранция , че през декември вече ще е паднала забраната :lol: Аз пък въобще не обичам такива като теб ![/quote]
Ако не падне ?! Готов ли да се басираш на бутилка френски коняк а ?![/quote]
Ти ще ме съсипеш от смях бе пич :) Кога си виждал ти френски коняк , нали ти виждам детските обръщения и дракончето в подписа :) А ? :))) Айде , много време ти отделихме , утре си на училище все пак :)

Потребителски аватар
CTAHKO
Контакти:

Мнениеот CTAHKO » 23 окт 2013 20:57

iliyan написа:
CTAHKO написа:

А вярно ! Да ! Чалга кръчмите почваха след късните новини :lol: Нещастен чалгаджия !

Много си далече от истината 8-) Ама някой ден може да те закарам на Макдоналдс, пък после разправяй, че съм те водил на елитен ресторант 8-) А ако реша да затворим цикъла и след това да те заведа на бар, може да наминем и през сладкарница Неделя 8-)

iliyan

Мнениеот iliyan » 23 окт 2013 21:14

CTAHKO написа:Много си далече от истината 8-) Ама някой ден може да те закарам на Макдоналдс, пък после разправяй, че съм те водил на елитен ресторант 8-) А ако реша да затворим цикъла и след това да те заведа на бар, може да наминем и през сладкарница Неделя 8-)

:lol: Когато аз съм ходил там , ти си гледал за него по тв :P
Но ако си решил може да почерпиш един обяд - Шератон ;) Предпочитам да е в Royal Ballroom ;)

Върни се в “Свободна зона”