СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
B&W
Контакти:

Re: СИРИЙЦИТЕ ОФИЦИАЛНО ПОИСКАХА СВОЙ РЕГИОН В БЪЛГАРИЯ

Мнениеот B&W » 22 окт 2013 16:20

Corwin написа:Епа, да ги заселят. И без тва никой не живее там. Същото важи и за циганите от гетата. Какво изведнъж се загрижихте за тия безценни села, пълни с коптори, от които всички отдавна са избягали?

По-добре да ги няма тези села,от колкото да бъдат заселени с мюсюлмани,бъдещи гласуподаватели на ДПС.
Етническата партия в момента ще направи така,че колкото повече,толкова повече......
Ако продължаваме така циганите и мюсюлманите ще станат повече от българите и тогава наистина тази държава ще се управлява изцяло от турската партия.

Потребителски аватар
Irish stout
Контакти:

Мнениеот Irish stout » 22 окт 2013 16:21

damyanov1963 написа:А осигуряването на въздушния коридор за бомбардировките в Югославия беше поредното нагъ*ване пред велика сила, независимо коя е тя и независимо кой управлява България.

Дамянов, аман от компетентни мнения без обосновка.

Да ти припомня, че въздушен коридор искаше Русия. На НАТО не му трябваше въздушен коридор, щото базите им бяха в Италия.

Ако не беше Костов, сега щяхме да сме като Беларус.
СВЕЩЕНОТО ЧЕРНО-БЯЛО РАЙЕ СЕ НАДЯВА НЕ НА ТЯЛОТО, А НА ДУШАТА! И ТО НЕ СЕ ПРОДАВА И НЕ СЕ ПОДАРЯВА: ЗА НЕГО СЕ ВОЮВА, ЗА ДА ГО ЗАСЛУЖИШ ПРЕД ТЕЗИ ФЕНОВЕ, КОИТО НАЙ-ДОБРЕ ЗНАЯТ ЦЕНАТА МУ!

Потребителски аватар
Черният козел
Контакти:

Мнениеот Черният козел » 22 окт 2013 16:22

PFC Litex написа:
Черният козел написа:Да, ама те не искат земица.И се запитай ,защо са там.

В това, което ни е посочено в първия пост на темата, къде има искане различно от това да бъдат настанени там за живеене? И ти се запитай защо тези сирийци са тук.
Ако бях на испанците на мястото щях да натиря всички чужденци, всяка държава е длъжна да се грижи за народа си.

Значи сирийците вън.
Да живее България и нейните колонии Англия,Франция,Америка и част от Русия.

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 16:26

Черният козел написа:
PFC Litex написа:

В това, което ни е посочено в първия пост на темата, къде има искане различно от това да бъдат настанени там за живеене? И ти се запитай защо тези сирийци са тук.
Ако бях на испанците на мястото щях да натиря всички чужденци, всяка държава е длъжна да се грижи за народа си.

Значи сирийците вън.

Нямам нищо против всички вън, руснаците били купили жилище, бе айде изчезвай не ми трябваш.
Сирийците искат да живеят в обезлюдени региони, айде баста изчезвайте от тук.
А забравих и тези ДЕТО СА РОДЕНИ ТУК и също искаме да напуснат страната.
Изображение

Потребителски аватар
shotgun blues
Контакти:

Мнениеот shotgun blues » 22 окт 2013 16:26

Сирийска свободна армия у нас Осама Башир

:o ма ние и сирийска армия ли имаме ве ,яко 8-)
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
brat domingo
Контакти:

Мнениеот brat domingo » 22 окт 2013 16:29

Черният козел написа:
PFC Litex написа:

Значи сирийците вън.

Нека заселят сирийците в селата. Има крещяща нужда от работна ръка в земеделието. Тази година ми изгниха малините на полето, защото нямаше берачи.

Потребителски аватар
kartago
Контакти:

Мнениеот kartago » 22 окт 2013 16:29

PFC Litex написа:
kartago написа: Коментирам "гениалните" геополитически и национални решения изказани от пълен лаик в дадената област!

Никъде неотправям претенции, че рабирам материята в детайли, просто изразявам мнение, като всеки един като се стремя да ненападам никой от дискутиращите споменавайки детайли от... личния им живот.
Вероятно и Петър Стоянов е лайк, като мен http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1162410

Това за претенциите даже го разбрахме, учудващо само леко намекваш примерно къде може да се настани една такава общност, предполага се, че си запознат с "материята" по дадения регион! От личния живот на кого съм споменавал нещо си? Какво по-точно? Не знам какво е "лайквал" Петър Стоянов, знам само, че политиците за рейтинг биха направили всичко, знам също, че не ми се отговаря на зададени въпроси, които обиждат една определена общност, (да не казвам, че са забранени и от правилата на форума)

rebel
Контакти:

Мнениеот rebel » 22 окт 2013 16:30

"Големия политик" кристалина георгиева се изцепи, че трябва да помагаме защото и българите живеели и работили в чужбина. Алоооо другарго к.георгиева, тези българи дето отидоха в чужбина с хляб и сол ли са ги посрещнали, някоя държава помагала ли им -НЕ. Всичко само са си постигнали. Тази почва да ми става противна. гербаджииска му работа :twisted:

Потребителски аватар
FLANKER
Контакти:

Мнениеот FLANKER » 22 окт 2013 16:32

Corwin написа:
samatoranaga написа:Трябва
военно положение още сега и на границата през 50м човек.

Може, тъкмо ще мирясате малко. И без тва армията само си бърка в носа и
точи пари, нека направят и те нещо конструктивно.

Ама то имало армия???
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.
Изображение

Потребителски аватар
PFC Litex

Мнениеот PFC Litex » 22 окт 2013 16:35

kartago написа: знам също, че не ми се отговаря на зададени въпроси, които обиждат една определена общност, (да не казвам, че са забранени и от правилата на форума)

Ти декан ли си, че да ти се дава отговор за всяко едно нещо, а за хилядите обиди дори тук в тази тема, защо не зададе въпрос, към съответния потребител, айде не на мен тези, нали са забранени обидите?
Изображение

Върни се в “Свободна зона”