Цирк БКП: Пеевски автор на закон за медиите и монополите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Цирк БКП: Пеевски автор на закон за медиите и монополите

Мнениеот DarkPsy » 15 окт 2013 15:58

urkoto написа:
boabbb написа:Ти ако имаш п**ка, аз имам к*р, така че ... :mrgreen:

Колега, остави го този жълт тънкопишковец да се удави в собствената си злоба и отчаяние. Или най-малкото което е не му разваляй настроението поне на свещения празник :|

Я, уркото празнувал. "Свещен празник". Призна си най-накрая.

За оня недоносен лебед левскаря и другия боабаб ли е моабаб ли е. Вие сте запознати, очевидно,достатъчно добре с мюсулманските празници. Гледам знаете ги по име, кога се празнуват и прочее. Моля, не занимавайте нас, православните християни с религиозните си виждания.

Потребителски аватар
джугашвили

Мнениеот джугашвили » 15 окт 2013 16:12

urkoto написа:
джугашвили написа:За пореден път се убеждавам, че в България младите и успели хора не са на почит! Нещо повече, дори са най-мразените хора в държавата само защото могат да мислят и искат да се развиват!

Тоа па и той. Последно реши каква роля играеш - на капиталист или на отричащ капитализма!? Щото не може ем да отричаш капитализма, ем да правиш страстни федерки на капиталягите. Нъл тъй?

Аз съм на страната на правдата, но съм наясно, че не винаги доброто побеждава злото, както на 09.09.1944-та година! В момента няма добро, а само по-малко зло, причинено ни от нерелизирали се и ненаиграли се комсомолци! Факт е обаче, че Пеевски си направи парите много преди да влезе в политиката! Факт е също, че от своя страна Боко си натрупа състоянието благодарение на властта и чрез властта! Според теб за кого да съм!
Есть человек — есть проблема, нет человека — нет проблемы!
Смъртта на един човек е трагедия, смъртта на милиони е статистика!

Потребителски аватар
Levskar_90

Мнениеот Levskar_90 » 15 окт 2013 16:14

джугашвили написа:
urkoto написа:
джугашвили написа:За пореден път се убеждавам, че в България младите и успели хора не са на почит! Нещо повече, дори са най-мразените хора в държавата само защото могат да мислят и искат да се развиват!

Тоа па и той. Последно реши каква роля играеш - на капиталист или на отричащ капитализма!? Щото не може ем да отричаш капитализма, ем да правиш страстни федерки на капиталягите. Нъл тъй?

Аз съм на страната на правдата, но съм наясно, че не винаги доброто побеждава злото, както на 09.09.1944-та година! В момента няма добро, а само по-малко зло, причинено ни от нерелизирали се и ненаиграли се комсомолци! Факт е обаче, че Пеевски си направи парите много преди да влезе в политиката! Факт е също, че от своя страна Боко си натрупа състоянието благодарение на властта и чрез властта! Според теб за кого да съм!

Джугашка ти си си чисто комуне.Факт 8-)
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 окт 2013 16:14

galin56 написа:Абе сега не че го защитавам Пеевски и въобще не ми дреме за него и ДПС и т.н. но аз не виждам никакъв цирк в това един депутат да внесе закон. Ами подяволите точно това им е работата на тия. А не да правят циркове като Бойко последно време. Циркаджиите като него са за друго място не за парламента. Един депутат точно това трябва да прави да внася закони. Нормално е да участва в закон за материята която най-много разбира. Като медиен магнат в кой закон да участва най-активно, ако не за медиите? А сега личността и авторитета му не искам да коментирам. Живеем в демократична правова страна, има 30-40 хиляди човека сигурно гласували за него, аз уважавам тяхната воля, щом са гласували за него и съда е разрешил да стане депутат, така да бъде.

Нормално е викаш вълка да вкарва правила в овчата кошара. Медиен магнат депутат точно ще внесе промени в закони за медиите, които ще са полезни за всички, нали? Вчера пуснах тема,че работата се оценава на някакви си 2,6 млрд. тоест 2 600 000 000 лева годишен оборот. Леко ме съмнява, че Пеевски ще внесе промени цакащи далаверата. Наивник ли си? По-дяволите, говорим за държава в която почти няма как да си защитиш законно имуществото.
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 окт 2013 16:21

DarkPsy написа: Я, уркото празнувал. "Свещен празник". Призна си най-накрая.

Караибрахиме, не ти минава театрото. Айде асалам айлекум и приятно посрещане на светлия празник 8-)
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 15 окт 2013 16:31

fcb_bg написа:
galin56 написа:Абе сега не че го защитавам Пеевски и въобще не ми дреме за него и ДПС и т.н. но аз не виждам никакъв цирк в това един депутат да внесе закон. Ами подяволите точно това им е работата на тия. А не да правят циркове като Бойко последно време. Циркаджиите като него са за друго място не за парламента. Един депутат точно това трябва да прави да внася закони. Нормално е да участва в закон за материята която най-много разбира. Като медиен магнат в кой закон да участва най-активно, ако не за медиите? А сега личността и авторитета му не искам да коментирам. Живеем в демократична правова страна, има 30-40 хиляди човека сигурно гласували за него, аз уважавам тяхната воля, щом са гласували за него и съда е разрешил да стане депутат, така да бъде.

Нормално е викаш вълка да вкарва правила в овчата кошара. Медиен магнат депутат точно ще внесе промени в закони за медиите, които ще са полезни за всички, нали? Вчера пуснах тема,че работата се оценава на някакви си 2,6 млрд. тоест 2 600 000 000 лева годишен оборот. Леко ме съмнява, че Пеевски ще внесе промени цакащи далаверата. Наивник ли си? По-дяволите, говорим за държава в която почти няма как да си защитиш законно имуществото.

Ами кой е нормално да внесе проектозакон според теб за медиите? Пожарникар като Бойко, физкултурник като Цв Цв, филолог като Местан, лекар ли, инженер, актьор ли? Или човек който има няколко вестника и телевизии. В крайна сметка той за това е избран. Спечелил е доверието на 20-30 хиляди български граждани и сега е депутат. Ако внесе някоя простотия, има още 239 депутата, да гласуват против и проекта му отива в коша. Има и комисия за монополите която може да блокира закон със цел облагодетелстване на някой. Ако всичките тия хора и институции позволят закон който лично да облагодетелства Делян Пеевски, ами тогава такива хора сме си избрали и такава ни е държавата, не е виновен той.

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 окт 2013 16:40

Ами нали точно затова си плюнчим клавиатурите, точно щото ни е такава държавата бе, философ :idea:
Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже...
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 окт 2013 16:49

galin56 написа:
fcb_bg написа:

Ами кой е нормално да внесе проектозакон според теб за медиите? Пожарникар като Бойко, физкултурник като Цв Цв, филолог като Местан, лекар ли, инженер, актьор ли? Или човек който има няколко вестника и телевизии. В крайна сметка той за това е избран. Спечелил е доверието на 20-30 хиляди български граждани и сега е депутат. Ако внесе някоя простотия, има още 239 депутата, да гласуват против и проекта му отива в коша. Има и комисия за монополите която може да блокира закон със цел облагодетелстване на някой. Ако всичките тия хора и институции позволят закон който лично да облагодетелства Делян Пеевски, ами тогава такива хора сме си избрали и такава ни е държавата, не е виновен той.

Абе човек, какви институции, какви 239 депутата... И в дядо Коледа ли вярваш? Коя точно институция в държавата работи и на 50% в полза на хората които им осигуряват заплатите?

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 15 окт 2013 17:03

И какво да направим тогава според вас, боже, боже, пресвета дева Мария. Като си плюнчим клавиатурите какво постигаме? Гласувахте ли преди 5 месеца? Ако сте гласували за човек който е успял да влезне в парламента, пишете протестно писмо да гласува против внесения закон от Делян Пеевски, без дори да го чете, то не знам и вие дали сте го чели де, ама вече сте против. Ако не сте гласували или човека за който сте гласували не е влязъл, гледайте новини и това е. Другия път гласувайте за по-читави хора.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 окт 2013 17:20

galin56 написа:И какво да направим тогава според вас, боже, боже, пресвета дева Мария. Като си плюнчим клавиатурите какво постигаме? Гласувахте ли преди 5 месеца? Ако сте гласували за човек който е успял да влезне в парламента, пишете протестно писмо да гласува против внесения закон от Делян Пеевски, без дори да го чете, то не знам и вие дали сте го чели де, ама вече сте против. Ако не сте гласували или човека за който сте гласували не е влязъл, гледайте новини и това е. Другия път гласувайте за по-читави хора.

Така е, какво да направим. Докато влиза по малко, няма проблем. Българина трябва да умира от глад, че пак да се вдигне и да се бори за това което иска. Всичко останало е мрън мрън, обикаляне на няколко хиляди на пъпа на София и толкова. Те ако искат и 5г. още да обикалят мирно, все тая. Аз едно знам - за промяна се иска твърда ръка. Не сме дорасли още за борба по мирному.

Върни се в “Свободна зона”