krumovis написа:Виновни са евреите -Стара Загора е опожарена от Сюлейман паша който е евреин и приема исляма.
Много вярно.В този ред на мисли,знаеш ли кой е Ицхак Каталан,известен още като Нихад Катлан ?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
krumovis написа:Виновни са евреите -Стара Загора е опожарена от Сюлейман паша който е евреин и приема исляма.
viali69 написа:...
Сигурно си цъфнал и си вързал като си напуснал България !![]()
Не ми ги разправяй на мен тези. Живял съм достатъчно дълго в чужбина и знам, че там си оставаш чужденец завинаги. "Камъкът си тежи на мястото" е казал българският народ. Добре или лошо си живял, от това да умреш в родината си няма нищо по-хубаво на този свят.
Няма скандални назначения ! Има изкуствено раздухвана истерия от платени медии, която внушава, че назначенията на новото правителство са скандални.
Да не би всички назначения на предишните правителства да са били кристално чисти и непорочни ? Да, бе, да ! Просто около тях не се е шумяло толкова.
И по времето на ГЕРБ имаше много хора с турски имена в общинските и областите администрации. Имаше и министър с турско име. Тогава обаче никой не пищеше за това.
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Jorkorazporko написа:И КОЛКО ХОРА СТЕ НА ПЛОЩАДА???? Жалки смешници! Не е виновен тоя който яде баницата, а този който му позволява! За тея 23 колко пъти се вдигна народа на война срещу политическата класа, и олигархичната система??? Колко жертви е дал народа, и колко живота на враговете е отнел?? Мога да ви кажа, народа дава само жертви! Българина е роб, какъвто винаги е бил, и такъв ще си остане! Всички сте жалки роби, делите се на сини и червени, гербери и бесепари, комунисти и демократи! Делите се на българи, турци и цигани! Делите се на софиянци и провинциалисти, на селяни и граждани! А докато се делите шайка бандити ви еБ@ат майката! Къде са ви парите, май банките пак са източени! Да говорим ли за скандалните назначения?? Българина е глупак, само глупака се спъва два пъти в един и същ камък! "97 тежка не ви ли стигна, та пак го допускате??? Държавата тегли кредити, които вие ще плащате, но вие ли ще разполагате с парите от кредита, драги ми гражданино?? Ко, не?! Май само ще плащаш! Кой ви напълни държавата с бежанци? Не, кой ще издържа чужденците?? Май няма да са хората допускащи ги свободно на територията на суверена, а?!
Какво ви беше отношението към протестиращите? Ще ретроспектирам само един от епитетите ПЛАТЕНИ!
Общество от овце, няма как да не бъде управлявано от вълци! Не разбирам! Всички българи и се оплакват от политиците и системата, но въпреки това седи като страничен наблюдател! Нищо не става от само себе си! Стойте и чакайте, докато умрете от глад...
rotamed написа:по-добре да ме ограбват наши българи отколкото гнъсни турци
sin4ec написа: Да прощаваш, ама откога назначаването на зам-губернатор с мусулманско име означава " подаряване на турците на Стара Загора" ? И как точно турците ще владеят Стара Загора, че нещо не ми е никак ясно? Би ли дошъл в Заара да ни покажеш чалма? Или пък мангал след замръкнало? Снимки, ако може. Ще са любопитни!
Понеже имаме наследствени имоти в Нова Загора, за които претендираше мюфтията, да ти кажа ли как завършиха делата? Или се досещаш...
Ако беше вилает Ески-Заара, иди-дойди, ама това е област в България. С кмет българин, ОС български и под българска юрисдикция. Подарена била на турците, как пък ви ги раждат главите?
Болен Левскар написа:rotamed написа:по-добре да ме ограбват наши българи отколкото гнъсни турци
Тук България умря! Или ще умре ако, не въведем IQ-тест за гласуване. Ако нещото написало този коментар отиде и гласува, забравете за тая страна!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта